reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ollenka-witaj
Marcysia-uuuu-straszne,że tak często u Was choróbska-zdrówka...i nie głódz się!!!
Ewelcia-żebyś na anorektyczkę mi nie wyglądala!!!
Andzulina-gdzie jesteś???
Didi-i Ty kiedyś co rano się witałaś...
Vikamciag-jak tam u Ciebie(Was)-hooop hooop

reklama
Aniu dziekuje za powitanie i gratuluje ciazy, widze ze mamusia przylatuje Ci pomoc:-)
MNie przed drugim dzieckiem powtrzymuje mysl, ze juz tak czesto do PL nie bede mogla latac:( teraz latam bardzo czesto i na dlugo, bawimy wie wtedy swietnie, teraz czeka nas dlugie lato w PL i nie moge sie doczekac. Wiadomo, z dwojeczka i bilety drozsze i lot meczacy i w PL nie byloby mi tak wygodnie jak teraz (zostawiam malego z rodzicami, wychodze codziennie wieczorami i mam duzo czasu dla siebie). Eh, najtrudniej sie zdecydowac...
marcysiu wspolczuje chorobska, moj Patryk (odpukac) nie choruje wcale, ale mamy w tym chyba duza zasluge bo zachartowany jest mocno;) zdrowka!

Dziekuje :-)Tak Mama przylatuje i juz sie doczekac nie moge kiedy sie zobaczymy ostatni raz widzialysmy sie w sierpniu:-(
Wiesz z lataniem to kwestia zorganizowania tak mi sie wydaje oczywiscie wydatek wiekszy czasmi lepiej leciec gdzies indziej niz do kraju bo praktycznie to co wyda w kraju to mozna miec super wakacje gdzies indziej.
My co prawda planujemy lot do kraju mamy kilka spraw do zalatwienia ale zobaczymy jak to w czasie wszystko wyjdzie,wszystko zalezy kiedy urodze i czy zdarzymy zalatwic paszport dla corci.

Marcysia zdrowka dla synka

A no na pewno moze lepiej gdzies indziej poleciec niz do Polski, ale jakos ja chyba pepowiny od domu nie odcielam i uwielbiam czesto latac. Zostaje srednio na miesiac, ostatnio bylismy w trojke na weekend, teraz polecimy w czerwcu na 2 miesiace zeby Patryk troche lata zazyl, bo tu jednak tego nie ma:( Tu tylko gary, sprzatanie i pranie.. w Polsce odzywamy obydwoje a i maz do nas przylatuje kilka razy.
We wrzesniu w tamtym roku bylismy w Hiszpanii na urlopie i ja jednak wole Polske;)

widzę, że zostałam wywołana;P
Lubiczanko - jestem ;) tylko coś ciężko mi wrócić do starego rytmu;P ten wyjazd do PL trochę mi namieszał, ale powoli wrócę na swoje tory... teraz latam po socjalach i zgłaszam, że już jestem, no i jeszcze jakieś różne dziwne sprawy po drodze...
Ewelcia - gratulacje:)
Ollena - witam i ja:)

Ollena witaj wśród nas:-)Ja też się bardzo cieszyłam,że to forum znalazłam i cieszę sie do dziś a to już ponad 1,5 roku:tak:
Ja tam do Polski jak mam lecieć to już mam nerwa:sorry2:Ale też fakt,że tam nie mamy własnego kąta tylko się na torbach ciągle tłuczemy:sorry2:
Lubiczanko smacznego:-D:-D
A ja jeszcze nic a nic nie zrobiłam pożytecznego poza przespaniem się:zawstydzona/y:Normalnie tak mnie po "Na Wspólnej" zmogło,że spałam do 12:45,wstałam i poszłam po Radka do szkoły:sorry2:Teraz mnie czeka całe sprzątanie i obiad:sorry2:...Ale najpierw muszę "M jak miłość" obejrzeć:-D:-D:-DNo tak mi się dziś nic nie chce,że szok:dry:

Tichonekpewnie po wczorajszym dniu tak Cie zmoglo :-)mnie zawsze muli po obiedzie i wtedy sobie drzemke robie razem z Nacia ale dzis chyba mala przetrzymam bo przespi sie w dzien ze dwie godzinki a pozniej idzie spac o 23:wściekła/y:

Ja jakiegos powera dostalam:-D pranie sie suszy,odkurzylam i dywan wypralam zaraz biore sie za obiad.Natalia od kilku dni jest nieznosna rece mi opadaja normalnie :wściekła/y:

reklama
Do góry