reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ollenka-witaj
Marcysia-uuuu-straszne,że tak często u Was choróbska-zdrówka...i nie głódz się!!!
Ewelcia-żebyś na anorektyczkę mi nie wyglądala!!!
Andzulina-gdzie jesteś???
Didi-i Ty kiedyś co rano się witałaś...
Vikamciag-jak tam u Ciebie(Was)-hooop hooop

reklama
Aniu dziekuje za powitanie i gratuluje ciazy, widze ze mamusia przylatuje Ci pomoc:-)
MNie przed drugim dzieckiem powtrzymuje mysl, ze juz tak czesto do PL nie bede mogla latac:( teraz latam bardzo czesto i na dlugo, bawimy wie wtedy swietnie, teraz czeka nas dlugie lato w PL i nie moge sie doczekac. Wiadomo, z dwojeczka i bilety drozsze i lot meczacy i w PL nie byloby mi tak wygodnie jak teraz (zostawiam malego z rodzicami, wychodze codziennie wieczorami i mam duzo czasu dla siebie). Eh, najtrudniej sie zdecydowac...
marcysiu wspolczuje chorobska, moj Patryk (odpukac) nie choruje wcale, ale mamy w tym chyba duza zasluge bo zachartowany jest mocno;) zdrowka!

Dziekuje :-)Tak Mama przylatuje i juz sie doczekac nie moge kiedy sie zobaczymy ostatni raz widzialysmy sie w sierpniu:-(
Wiesz z lataniem to kwestia zorganizowania tak mi sie wydaje oczywiscie wydatek wiekszy czasmi lepiej leciec gdzies indziej niz do kraju bo praktycznie to co wyda w kraju to mozna miec super wakacje gdzies indziej.
My co prawda planujemy lot do kraju mamy kilka spraw do zalatwienia ale zobaczymy jak to w czasie wszystko wyjdzie,wszystko zalezy kiedy urodze i czy zdarzymy zalatwic paszport dla corci.

Marcysia zdrowka dla synka

A no na pewno moze lepiej gdzies indziej poleciec niz do Polski, ale jakos ja chyba pepowiny od domu nie odcielam i uwielbiam czesto latac. Zostaje srednio na miesiac, ostatnio bylismy w trojke na weekend, teraz polecimy w czerwcu na 2 miesiace zeby Patryk troche lata zazyl, bo tu jednak tego nie ma:( Tu tylko gary, sprzatanie i pranie.. w Polsce odzywamy obydwoje a i maz do nas przylatuje kilka razy.
We wrzesniu w tamtym roku bylismy w Hiszpanii na urlopie i ja jednak wole Polske;)

widzę, że zostałam wywołana;P
Lubiczanko - jestem ;) tylko coś ciężko mi wrócić do starego rytmu;P ten wyjazd do PL trochę mi namieszał, ale powoli wrócę na swoje tory... teraz latam po socjalach i zgłaszam, że już jestem, no i jeszcze jakieś różne dziwne sprawy po drodze...
Ewelcia - gratulacje:)
Ollena - witam i ja:)

Ollena witaj wśród nas:-)Ja też się bardzo cieszyłam,że to forum znalazłam i cieszę sie do dziś a to już ponad 1,5 roku:tak:
Ja tam do Polski jak mam lecieć to już mam nerwa:sorry2:Ale też fakt,że tam nie mamy własnego kąta tylko się na torbach ciągle tłuczemy:sorry2:
Lubiczanko smacznego:-D:-D
A ja jeszcze nic a nic nie zrobiłam pożytecznego poza przespaniem się:zawstydzona/y:Normalnie tak mnie po "Na Wspólnej" zmogło,że spałam do 12:45,wstałam i poszłam po Radka do szkoły:sorry2:Teraz mnie czeka całe sprzątanie i obiad:sorry2:...Ale najpierw muszę "M jak miłość" obejrzeć:-D:-D:-DNo tak mi się dziś nic nie chce,że szok:dry:

Tichonekpewnie po wczorajszym dniu tak Cie zmoglo :-)mnie zawsze muli po obiedzie i wtedy sobie drzemke robie razem z Nacia ale dzis chyba mala przetrzymam bo przespi sie w dzien ze dwie godzinki a pozniej idzie spac o 23:wściekła/y:

Ja jakiegos powera dostalam:-D pranie sie suszy,odkurzylam i dywan wypralam zaraz biore sie za obiad.Natalia od kilku dni jest nieznosna rece mi opadaja normalnie :wściekła/y:

reklama
Do góry