reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:)
Dzieki dziewczynki za pochwały dla mych dzieci-a no rosna,rosną:)))
Wiesieńko-szybciorem się uporaliscie z tą przeprowadzka:)Buziak dla Niuni-niech już nie męczy:)
Tichonek-super...no i ulżyło wreszcie:)
Misia-ale zapasy porobiłas:)
Larcia-ciesz się bratem...jak ja bym chciała żeby mnie któreś z mojego rodzeństwa odwiedziło:(((
AsieńkoR-jak Ania?
Kasiuleczko-i wstań po takim wieczorze o 8ej;)))
AsieńkoM-wybierasz się do lekarza?A jeśli nie do GP to gdzie?Prywatnie?
No nic-dziecię moje wzywa ze schodów:/Miłego dnia Wam

reklama
Bry:-)
Ale jestem szczęśliwa,że nikt ze szpitala nie zadzwonił:-):-)Wreszcie z głowy siedzenie godzinami w poczekalniach:-)
Padze i padze u nas:dry:Ciemno tak jakuś:eek:
Ja wciągnęłam śniadanko i idę "Na Wspólnej"oglądać bo wczoraj nie widziałam:sorry2:A potem-patelnia w dłoń i naleśniki w ruch:tak:A,no i klopki dziś muszę oporządzić bo jutro na zakupy z koleżanką,mam nadzieję,że to już ostatni raz a potem to juz będziemy swoim jeździ:-)

hej,

lubiczanko sasiadka polecila mi polskiego lekarza w Sword, tylko on mi pomogl jak mnie ten okropny kaszel meczyl w ciazy:tak:, za wizyte bierze 40 euro, a jak musisz przyjsc na kontrole to juz nic nie placisz:tak:. A ta moja sasiadka ze swoim synkiem tylko do niego chodzi, a u Gp tylko na szczepienia.

ale ponuro za oknem:-(,
sasiadka namawia mnie na babski wieczor u nas w miescie w hotelu, kupujesz bilet sa pokazy mody, drinki:-p, fryzjerzy, kosmetyczki a na koniec dj i dyskoteka. Zastanawiam sie czy isc ale w tedy bede musiala Zuzie z mezem zostawic. Maz mowi zebym poszla;-).

Bry
Ania jak uśnie to śpi około 3 godzin normalnie, a potem tak płacze, piszczy:szok::no:, wymiękam. M o mało do roboty się ie spóźnił, bo budzika nie słyszeliśmy. Jutro idziemy do nurse, a potem do Gp się umówię, bo padnę, smaruję jej dziąsła, daję paralinka albo nurofen i nic. Może na receptę przepiszą coś, żeby w końcu spała. Z jedzeniem troszkę lepiej, ale nadal bez rewelacji.

Ania też potrafi dwa dni kupki nie zrobić, ale bączki takie sadzi, że:szok::szok::szok::-p:-p:-p

Tichonku dobrze, że nie dzwonili

AsieńkoM-nie zastanawiaj się-zwłaszcza,że mężowski wyraża zgodę i aprobatę:)Każdemu należy się jakiś wypad-choć raz kiedyś...Odetchniesz,odpoczniesz-fajnie:)
Asieńko-i myślisz o lekarzu?

Witam:)
Kasiuleczko-i wstań po takim wieczorze o 8ej;)))
oj ojjj i sie nie udalo:-);-) dzis znowu bede wsciekla ze mloda zasnac nie moze... ehhh noooo ale mi sie tak fajnie wczoraj siedzilo przy robótkach, odpoczelam nasieszylam sie chwilá ciszy(bo Oliva non stoper gada mamo a czemu... mamo a to... i tamto.... buzia jej sie nie zamyka)

reklama
Hej witam się i pozdrawiam tak na chwilke wpadlam i tak czytam posta jak pomoge to super mój Kacperek mial klopoty z ulewaniem ale juz mu przeszlo po leku ktory nazywa się GAVISCON infant.

ja sie tylko boje czy po tym leku mala nie bedzie miala jeszcze wiekszych problemow z kupka.:-(
Tichonek dobrze, ze nie dzwonili i dla mnie tez narob nalesnikow:-p:cool2:

Do góry