reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)

Dzis sobie pospalam :szok: ale pol nocy nie spalam a nad ranem jak mi sie przsnelo to kolo 11 dopieor wstalam.

Asienko dobrze ze idziesz z Anulka do lekarza

Tichonku dobrze ze nie dzwownili do Ciebie

Marutska wlasnie ten lek sie brala ta dziewczynka ktora pilnowalam to Gaviscon sie nazywal

Nuuuudzę się...i co robię?
ciastka.gif

M zabral mlodego do Lidla a ja tu latam po necie jakby mnie z wiezienia wypuscili...:-p:zawstydzona/y:....ale zaraz lece brac sie obiad...
Wpadlam sie pochwalic nowym suwaczkiem:-p:zawstydzona/y:

Witam,
Ciesze sie, ze znalazlam ten watek:-) Mam na imie Magda, od 3,5 roku mieszkam w Dublinie, mam synka z grudnia 2008, rodzilam go tutaj co bardzo dobrze wspominam:-)
Pracowalam tu tylko chwile przed ciaza, od tamtej pory nie pracuje i jakos dobrze mi z tym;-) Od pazdziernika wybieram sie do szkoly, chcialabym tez miec drugie malenstwo:-)
Poczytam troche, postaram sie lepiej Was poznac jesli pozwolicie.
Pozdrawiam.

Witam,
Ciesze sie, ze znalazlam ten watek:-) Mam na imie Magda, od 3,5 roku mieszkam w Dublinie, mam synka z grudnia 2008, rodzilam go tutaj co bardzo dobrze wspominam:-)
Pracowalam tu tylko chwile przed ciaza, od tamtej pory nie pracuje i jakos dobrze mi z tym;-) Od pazdziernika wybieram sie do szkoly, chcialabym tez miec drugie malenstwo:-)
Poczytam troche, postaram sie lepiej Was poznac jesli pozwolicie.
Pozdrawiam.

Witaj :-)

hellooo ;-)
A ja wlasnie od GP wrocilam bo Norberta od 2 dni znowu uszy bola:wściekła/y:( a raptem tydzien spokoju byl) a dzis w nocy goraczka sie pojawila 39,4:szok: i oczywiscie znowu zapalenie obydwoch i antybiotyk a to juz 3 w tym miesiacu:shocked2::eek::confused:juz sama nie wiem od czego to cholerstwo tak dlugo sie utrzymuje. Najgorsze, ze jak ten nie pomoze to pewnie to wirusowe i bedzie samo musialo przejsc oby tylko sie nie pogorszylo:zawstydzona/y:Tak ze jestem uziemiona w domku :no:swietnie chyba mnie trafi :errr:
uciekam cos zjesc bo jeszcze sniadania nie zjadlam a tu juz lunch time:sorry2:
milego dzionka:-)

reklama
Aniu dziekuje za powitanie i gratuluje ciazy, widze ze mamusia przylatuje Ci pomoc:-)
MNie przed drugim dzieckiem powtrzymuje mysl, ze juz tak czesto do PL nie bede mogla latac:( teraz latam bardzo czesto i na dlugo, bawimy wie wtedy swietnie, teraz czeka nas dlugie lato w PL i nie moge sie doczekac. Wiadomo, z dwojeczka i bilety drozsze i lot meczacy i w PL nie byloby mi tak wygodnie jak teraz (zostawiam malego z rodzicami, wychodze codziennie wieczorami i mam duzo czasu dla siebie). Eh, najtrudniej sie zdecydowac...
marcysiu wspolczuje chorobska, moj Patryk (odpukac) nie choruje wcale, ale mamy w tym chyba duza zasluge bo zachartowany jest mocno;) zdrowka!

Do góry