AsienkaM1986
mama Zuzi
tez mam lenia dzisiaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym poszlahej,
lubiczanko sasiadka polecila mi polskiego lekarza w Sword, tylko on mi pomogl jak mnie ten okropny kaszel meczyl w ciazy, za wizyte bierze 40 euro, a jak musisz przyjsc na kontrole to juz nic nie placisz
. A ta moja sasiadka ze swoim synkiem tylko do niego chodzi, a u Gp tylko na szczepienia.
ale ponuro za oknem:-(,
sasiadka namawia mnie na babski wieczor u nas w miescie w hotelu, kupujesz bilet sa pokazy mody, drinki, fryzjerzy, kosmetyczki a na koniec dj i dyskoteka. Zastanawiam sie czy isc ale w tedy bede musiala Zuzie z mezem zostawic. Maz mowi zebym poszla;-).
problemow z kupa na pewno nie bedzie miala/...szym to bral i robil kupy normalnie...ja sie tylko boje czy po tym leku mala nie bedzie miala jeszcze wiekszych problemow z kupka.:-(
Tichonek dobrze, ze nie dzwonili i dla mnie tez narob nalesnikow![]()
witamy,witamy w naszych skromnych progachWitam,
Ciesze sie, ze znalazlam ten watek:-) Mam na imie Magda, od 3,5 roku mieszkam w Dublinie, mam synka z grudnia 2008, rodzilam go tutaj co bardzo dobrze wspominam:-)
Pracowalam tu tylko chwile przed ciaza, od tamtej pory nie pracuje i jakos dobrze mi z tym;-) Od pazdziernika wybieram sie do szkoly, chcialabym tez miec drugie malenstwo:-)
Poczytam troche, postaram sie lepiej Was poznac jesli pozwolicie.
Pozdrawiam.
Lubiczanko daleko mi jeszcze do anorektyczki....;-)Ewelcia-żebyś na anorektyczkę mi nie wyglądala!!!
...
Vikamciag-jak tam u Ciebie(Was)-hooop hooop
Ale głodna będę jak nic na obiad nie zrobię![]()
ewelcia a ten GAVISCON infant jest na recepte??
Moze warto sprobowac bo tak sie denrwuje jak jej sie wraca.
bez recepty go kupiszewelcia a ten GAVISCON infant jest na recepte??
Moze warto sprobowac bo tak sie denrwuje jak jej sie wraca.