reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)

misia dzięki za nazwe leku,napewno sie przyda:tak:

ja jak zwykle niewyspana:-(i nie mam weny do pisania:-(

miłego dnia;-)

reklama
Cześć dziewczynki weszłam na chwile by zobaczyć co u Was i zmykam na wycieczkę z moimi skarbami do Dublina. Dziś parking jest za darmo więc bedziem szaleć. Asienko przegladalam wczoraj Twoje zdjecia na n-k pieknie wygladacie z malutka, zauwazylam tez na niektorych ze zwiedzaliscie zoo w Dublinie ogrod botaniczny moze i my tam dzis sie udamy. Spr jeszcze na netku co i jak w jakich godz to prosperuje. Wiec już zmykam.
Ps: pogubilam sie która z Was miala te duze puzle w domu swietny pomysl chyba zakupie mojej malej taki puzlowy swiatek. Buziaki dla Was miłego dnia życzę.
1-zlotarybka10Buziaki-4323.jpg

Kasiu-sex nie pomaga;-)Polecam ogródek:-pWiem,bo przetestowałyśmy z Martą:-D
Kamcia-nie chciałabym drugi raz przeżywać tych ostatnich,oczekujących dni...Mogę Ci tylko współczuć i życzyć jaknajszybszego rozwiązania:tak:
Jolu24-nie mam pojęcia czy z Waszą tak jest,ale my mamy dwie karuzelki i obie nie za głośne-bo wiadomo,że karuzelkę przymocowywujesz do łóżeczka(z reguły),tak więc ona ma być miła dla uszka,a nie hałaśliwa...Tak mi się zdaje:sorry:

Kamcia - to czego siedzisz przed kompem.siedzenie jeszcze nikomu nie pomoglo ;-);-);-).. zbieraj sie do szpitala, biegaj po schodach uprawiaj sex, ogrodek czy co tam wolisz ;-);-);-)
no właśnie próbowałam już wszystkiego a skurcze mam tylko w nocy co 10 min nie częściej... więc mnie do szpitala nie przyjmą
a w dzień mam nieregularne...raz cęściej raz rzadziej i mniej bolesne....
ja już nie wiem co robić....:confused2::-(

reklama
zsa wcześnie to nie ma co się bać... ja już od 13.11 czekam:eek::sorry:

:no::no::no:

Ojj bidulko, mam nadzieje ze juz lada chwila

Kasiu-sex nie pomaga;-)Polecam ogródek:-pWiem,bo przetestowałyśmy z Martą:-D
Kamcia-nie chciałabym drugi raz przeżywać tych ostatnich,oczekujących dni...Mogę Ci tylko współczuć i życzyć jaknajszybszego rozwiązania:tak:
Jolu24-nie mam pojęcia czy z Waszą tak jest,ale my mamy dwie karuzelki i obie nie za głośne-bo wiadomo,że karuzelkę przymocowywujesz do łóżeczka(z reguły),tak więc ona ma być miła dla uszka,a nie hałaśliwa...Tak mi się zdaje:sorry:

No tez tak pomyslalam, moze mi sie zdaje bo zwykle spotykalam sie z troche wyzszymi tonami w karuzelach a te tutaj sa takie niskie:tak: Dzieki za odpowiedz:-)

Do góry