reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja sobie tak ogladam fotki na nk i kurcze wlasnie zobaczylam na wiek Lubiczanki...i mnie zamurowalo! Jejku jaka Lubiczanko jestes mloda! I trojeczka potomstwa! To nic tylko gratulowac i szacun!!!:-)

A co tu tak cicho!!?? Heloooooooooo!!!! Nie mowcie, ze spacerujecie...?

reklama
Kasiu-sex nie pomaga;-)Polecam ogródek:-pWiem,bo przetestowałyśmy z Martą:-D
Mowisz, ze z Marta?????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja witam Was troszke spozniona...
Troszke sobie dzisiaj pospalam, bo mi maz pozwolil:-) I to "troszke" zeszlo mi do 11.20:szok: Juz nie pamietam, kiedy ostatni raz sie tak wybyczylam...
Teraz Ada ma drzemke a ja najchetniej... tez bym poszla spac:zawstydzona/y: Ciemno, leje, wieje...:eek:
Ja chce do Polski...:-(

witajcie dziewczynki w ten super pogodny dzionek mam do was pytanie mam dowod ktory mi pęka i chce go wymienić jak bede w pl i tak sie zastanawiam czy ja musze im oddac ten stary dowod odrazu czy dopiero przy odbiorze nowego????????juz sama w sumie nie wiem:tak:
u mnie nie taki pogodny:confused2: leje wieje... jak codzień....

dowodu Ci nie zabiorą.... ale przy odbiorxe nowego odetną Ci prawy dolny róg w starym (tam gdzie data ważności dowodu) i to wszystko ....:tak: przynajmniej tak było do niedawna

Ja tez tak o Alu myslalam. Kazde dziecko na piersi lubi sie do niej poprzytulac. Ale nie docenialam Ala. Okazalo sie, ze wyprowadzenie go do innego pokuju bylo trudniejsze dla mnie niz dla niego;-) Od pierwszej nocy nie bylo problemu z jego spaniem, natomiast ja polowe nocy gapilam sie w monitor od nianki i tak mi bylo pusto bez niego..hehehe. Ale juz nastepnej nocy bylam szczesliwa, ze tak to wszystko zorganizowalam i nie musze sie juz bezszelestnie probowac obrocic w lozku. Im wczesniej sie dziecko eksmituje tym mniej sie przyzwyczai. Takie maluchy jeszcze tak nie kumaja, to tylko nasza wyobraznia:-)

A ja sie chcialam pochwalic, ze dzis Ali pierwszy raz przewrocil sie sam w brzucha na plecy!!:-D
Cwiczenia na macie przynosza wiec szybkie rezultaty:-D
gratuluje postepow w takim razie!zuch chlopak!:tak::-)
obys miala racje z ta przeprowadzka..Ja sie troche obawiam,bo mam wrazenie ze mala nie zasnie sama,bez mukania.Jak sie przebudzi to zaraz szuka cycka,a za dnia tez spi jedynie na poduszce do karmienia na moich kolanach,bo po odlozeniu do lozeczka po 5min sie budzi:-:)-(Nie moge nic z tym zrobic :-(moze wyrosnie choc chyba sie nieco przyzwyczaila do takiego stanu rzeczy,a wydaje mi sie za mala na radykalne odzwyczajanie.Poza tym nie wiem czasem czy chce cyca bo jest glodna czy chce tylko miec go w buzce. Częściej wychodzi na to 2gie:eek:

Znalazłam fajną stronę okiem niani.pl.
Wszystko o rodzicach, jakich błędów powinni unikać itp.:tak:
to czemu jeszcze linka nie zamiescilas,hę??:-):-)

Witam laski
Misia gratulacje teraz maly bedzie coraz bardziej aktywny:)
No i grtauluje tej innej akcji Waszej nocnej hiii
Hmmm Ja Kamcia jak piszecie o tym czy juz urodzilam smiesznie sie czuje jakbym to ja byla w ciazy hihi tak to jest z 2 kamciami:)
Ja po pracy wrocilam not too bad, odebralam Oliviera od kolezanki pilnowala go kilka godz bo L pojechal z kolegami na gokarty kolo Portumny ale juz wraca wiec czekamy na niego zrobilam spaghetti w kominku rozpalilam a pogoda mnie nie rusza:)
Milego wieczorku dla mnie bedzie bo chyba ide na imprezke znów w pracy 3 ludzi ma ury:)

No a ja sama w domku :happy: jaka cisza...:-)moi mężczyźni pojechali na zakupy i jak mały nie zaśnie w samochodzie to na salę zabaw też pojadą ale coś mi się wydaje że to raczej nie wypali bo młody jeszcze nie spał dzisiaj i na bank zaśnie w samochodzie :tak: ale przynajmniej mam chwillkę dla siebie i tylko dla siebie:-):-):-)

A ja siedze i czekam na meza i pizze mniam.
Jola24 sliczny pokoik.My po przeprowadzce jeszcze nie robilismy pokoju dla Maxa.Ttzeba go pomalowac alejuz poczekam do wiosny.Narazie Max spi u tatusia w sypialni.Ale zrobie mu wiosna Mega wypasiona sypialnie i mam nadzieje ze nie tylko jemu...

witajcie dziewczynki w ten super pogodny dzionek mam do was pytanie mam dowod ktory mi pęka i chce go wymienić jak bede w pl i tak sie zastanawiam czy ja musze im oddac ten stary dowod odrazu czy dopiero przy odbiorze nowego????????juz sama w sumie nie wiem:tak:
nie oddajesz starego dowodu,dopiero potem jak odbierasz nowy to ci róg odcinają,wiem bo odbierałam całkiem niedawno:tak:

jola przez ciebie pognałam do Limerica po karuzelke:confused2:ale nie spodobały sie kolory dla mojego K i kupiliśmy huśtawke:-pi kurtke przy okazji sobie kupiłam:-)

reklama
madbebe no promocjafaktycznie niezla dlatego ja szybciutko kupilam. Mi nie przeszkadza ze ona nie jest za glosna tylko chcialam sie upewnic ze nie jest zepsuta:-)
No i pokoik skonczony choc jeszcze chyba zaslony bede zmieniac:tak: Wkleje linka jakby ktos mial ochote go obejzec i ocenic:-)
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/wyprawka-dla-maluszka-26646/index199.html
sliczny pokoik!wszystko juz dopiete na ostatni guzik i fajnie:-)karuzelka zepsuta na pewno nie jest!tak ma byc:tak::-)
ja mam juz dola powoli z ta chata moja i juz mysle o wyprowadzce.A. byl dzisiaj patrzec i woda jest jeszcze blizej domu niz byla:wściekła/y:Najgorsze jest to ze ona ciagle splywa z gory na pole farmera a z pola na droge i nawet gdyby nie padalo i tak szybko nie opadnie!:wściekła/y:ja dziekuje zeby zawsze tak to mialo wygladac bo nie sadze zeby ktos cos z tym zrobil.Mieszkam tu 2gi rok i troche mi sie nie chce ruszac,ale bez przesady zebym nie mogla sie z domu ruszyc, tym bardziej z malym dzieckiem:eek:Tylko teraz znalezc cos odpowiedniego i w dobrej cenie:crazy:Juz myslalam zeby wziac chate na dwie pary i oszczedzic troche ale ja nie bardzo umiem z kims mieszkac...Tak zle i tak nie dobrze:no::-(

Do góry