reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
zsa wcześnie to nie ma co się bać... ja już od 13.11 czekam:eek::sorry:

:no::no::no:
Wiesz Kamcia, ja mam jakies dziwne przeczucie, moze przez to, ze poczulam Alexa bardzo wczesnie i on jest taki silny i sobie wkrecam, ze urodzi sie kilka dni przed terminem :-) Ale to tylko takie moje gadanie.
Takie wyczekiwanie jest chyba najbardziej meczace... Wspolczuje!

Tabasiu kochana Gratuluję awansiku.No no jest się czym chwalic :cool2::tak:
Do żłobka przyjmują od 3 miesiąca właśnie.I naprawdę nie ma co się obawiac nawet tych irlandzkich żłobków.Dziecina będzie pod dobrą opieką a język irlandzki zakorzeni się w nim od maleńkości :-D;-)

Psina dobrze,dziękuję ,że pytasz :sorry:
Właśnie chrapie zagłuszając piosenkę "Kocham Cię jak Irlandię" :eek::eek::-D:-D
Głodomor się z niej zrobił i odzyskała kilogram,który straciła przy chorobie :confused2:
A najlepiej smakuje kurczaczek,a jakże :rofl2:

A ja idę na piwko.Jest mój brat z rodzinką :-)
A dziekuje, wiesz Anineczko awans awansem, ale umowe mam dalej przez agencje :eek: Choc rozmawialam z szefem i wiem, ze jest zadowolony i moja ciaza nie ma na szczescie wplywu na to wszystko :-) Moze za jakis czas da mi umowe... Na razie jestem na trzymiesiecznym okresie probnym ;-) Zobaczymy co bedzie dalej.
Ciesze sie, ze Mila wrocila do formy :-)
Pifffka to bym sie z checia napila :-p
No nic, zmykam nastawic rosol.

milego dzionka wszystkim zycze ;-)

Witam mamunie w jakze wietrzny i deszczowy dzionek.
Moje dziecko po powrocie z Polski sie zbuntowalo i nie bardzo chce spac w dzien.Do tego od jakiegos czasu budzi sie w nocy dokladnie co 2 godziny i to prawie co do minuty:szok:
Jola.24 ja mam ta karuzelke i ona nie gra za glosno(sa tam dwa stopnie glosnosci)ale tak jak napisala lubiczanka tak jest w sam raz dla maluszka.
KaMcia
bidulko,jeszcze tylko troszke i juz bedziesz tulila swoje malenstwo.Powodzonka i trzymaj sie cieplutko:tak:

no wiadomo że to czekanie najgorssze...
ja teżliczyłam że urodzi się przed termiem... bo tak mi lekarze mówili...
ale my się śmiejemy już że moja mama przyjedzie i pojedzie a dziecka ni zobaczy :sorry:
bo jeszcze nie urodzę...:confused2:

Madbebe-już dobranoc?
a no tak, to troche na zas bo wiedzialam ze juz nie zajrze wczoraj:tak:

Madbebe- Ciesze sie, ze moja fota na nk cie natchnela. To byl dobry pomysl na ten pierwszy czas. Choc czasem bylo smiesznie bo rano Aaron znajdowal mnie w lozku Ala, a moje dziecie lezalo rozwalone na naszym lozku!!!:-D Spalismy tak do ukonczenia przez Alexa 2 miesiecy. POtem zostal eksmitowany do swojego pokoju, a my odzyskalismy sypialnie :-)
wlasnie mialam pytac kiedy nalezaloby mala wyprowadzic do siebie.Nie wiem jak to bedzie u nas bo mala strasznie do cyca przyzwyczajona..Poza tym w styczniu ludki na chrzciny sie zjezdzaja a pokoje wolne tylko dwa,wiec malej nie przeprowadze jeszcze,bo nie mam jak...
Dziendoberek

Ale wieje:szok: znowu sie nie wyspalam:no:

Mam kolejne pytanko do was dziewuszki. Kupilismy wczoraj taka karuzele i ona tk cichutko gra i nie wimy czy tak musi byc czy cos jest nie tak:sorry:

Fisher Price Rainforest Musical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

Z gory dziekuje za odpowiedz
A Kamcia juz urodzila?:confused2:
ladna promocja na te karuzele widze, szczesciaro:tak::-)My tez taka mamy jak ktos tam pisal sa dwa stopnie glosnosci.Nam sie ona widzi jak najbardziej bo wlasnie za glosna byc nie powinna.Nasza Wiki tez ja lubi:tak::-)
Boosz jak ja bym chciala na zakupki sie wybrac,a tu dalej zalane:no::wściekła/y::szok:
milego dzionka Wam!
Ciekawe jak tam Tichonek,bo nie ma od niej wiesci.Mam nadzieje ze na wielkie przeszkody nie natrafili i dojechali bezpiecznie..:eek:

wlasnie mialam pytac kiedy nalezaloby mala wyprowadzic do siebie.Nie wiem jak to bedzie u nas bo mala strasznie do cyca przyzwyczajona..Poza tym w styczniu ludki na chrzciny sie zjezdzaja a pokoje wolne tylko dwa,wiec malej nie przeprowadze jeszcze,bo nie mam jak...

Ja tez tak o Alu myslalam. Kazde dziecko na piersi lubi sie do niej poprzytulac. Ale nie docenialam Ala. Okazalo sie, ze wyprowadzenie go do innego pokuju bylo trudniejsze dla mnie niz dla niego;-) Od pierwszej nocy nie bylo problemu z jego spaniem, natomiast ja polowe nocy gapilam sie w monitor od nianki i tak mi bylo pusto bez niego..hehehe. Ale juz nastepnej nocy bylam szczesliwa, ze tak to wszystko zorganizowalam i nie musze sie juz bezszelestnie probowac obrocic w lozku. Im wczesniej sie dziecko eksmituje tym mniej sie przyzwyczai. Takie maluchy jeszcze tak nie kumaja, to tylko nasza wyobraznia:-)

A ja sie chcialam pochwalic, ze dzis Ali pierwszy raz przewrocil sie sam w brzucha na plecy!!:-D
Cwiczenia na macie przynosza wiec szybkie rezultaty:-D

reklama
witajcie dziewczynki w ten super pogodny dzionek mam do was pytanie mam dowod ktory mi pęka i chce go wymienić jak bede w pl i tak sie zastanawiam czy ja musze im oddac ten stary dowod odrazu czy dopiero przy odbiorze nowego????????juz sama w sumie nie wiem:tak:

Do góry