reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Joann mnie natchnela z tymi puzzlami na podloge i kupilismy dzis Aliemu duza pake. Na pol salonu mamy teraz alfabet. Ale jak Al na tym szalal to szok!!!! POdoba mu sie:-) I w tajemnicy sie wam przyznam, ze jak Al poszedl spac to jego rodzce inny pozytek z tej maty zrobili....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D i tez sie sprawdzilo:-D
O wy swintuchy :-p;-):-p:-p:-p

reklama
Misia szkoda ze wczesnije nic na temat zatoków nie pisalas, ja wlasnie zjadłam całe op. antybiotyku zeby mi to swinstwo przeszlo ale juz zapisalam sobie nazwe i bede nasteonym razem o tym pamitac, od malego na zatoki choruje i do tego mam tak ze to zatoki szczenkowe wiec katar splywa do gradla i jest ostry kaszel, Monia jak była u mnie to slyszala jak sie dusze :(

no i popisałam Fi sie obudziła zabki mu ida wlasnie dzis wyszła my gorna dwojka...

przepraszam ze tylko misi odpisalam ale musze mykac...

milej nocki

a ja czekam aż mój dekoder naprawią i wróci do mnie bo nie mam tv:sorry:
no i wogóle... jak tak dalej pójdzie z moim porodem to mama przyleci , poleci a ja nadal będę w 2paku:confused2::eek:
Tez sie tego boje, ze nasz urodzi sie albo za wczesnie, albo za pozno, a mojej mamy siostra ma tylko 2 tygodnie urlopu :sorry:

Witam w piekny sloneczny poranek

Dziewczynymoj pies mi taki maraton zafundowal z rana ze myslalam ze go ubije Ledwie wstalam i wypuscilam go na ogrod a ta bestia mi przeskoczyla do sasiada na pole do owiec i nie umial wrocic, wiec ja panika, telefon do T bo przeciez ja go nie poradze, ten mowi ze juz jedzie ale na co tu czekac, w koszuki nocnej ledwie tylek zakrywajacej i szlafroku tej samej dlugosci zreszta poszlam przechodzic przez druty kolczaste na pole, tam przegielam mu te druty do ziemi i jakos przeskoczyl, a juz myslalam ze przy porodzie bez nacinania sie obejdzie bo sama o te druty sie rozedre Teraz za kare siedzi zamkniety w kojcu a ja lecze moje skolatane nerwy
Tak wogole tyo kupilam sobie pilke do cwiczen ale psiemu dziecku tez sie bardziej przydaje

Zobacz załącznik 182067

Wykonczy mnie ta bestia.

Milego dzionka mamuski
Looooo Matko!!! :szok::szok::szok: Jola, ale akcja :-D

A u mnie leci powolutku. Niestety jestem pracoholiczka... :shocked2:
Pozdrawiam Was cieplutko mimo pogody ;-) Wlasnie tak wieje, ze wywrocilo mi na balkonie suszarke z praniem :-D

Mi się dziecko zbuntowało od jakiś kilku dni ryczy jakby go zarzynali jak Paweł zaczyna wieczorny rytuał tak się przyzwyczaił że ja cały czas jestem że teraz wszystko z mamą chce robić:-( a mi serce pęka jak słysze jak on płacze zamiast spokojnie usypiać ... chociaż wiem że musimy być konsekwentni i mu nie ulegać do Pawła należy wieczorne usypianie i tak musi zostać są czasami wyjątki od reguły ale rzadko się to zdarza ...kurcze szkoda mi ich obydwóch choć wiem że krzywda się Wiktorkowi nie dzieje to i tak cały czas się powstrzymuje żeby tam nie pójść i zwolnić mego męża z tych obowiązków:-(
Życzę miłej nocki ;-)

choć wiem że krzywda się Wiktorkowi nie dzieje to i tak cały czas się powstrzymuje żeby tam nie pójść i zwolnić mego męża z tych obowiązków:-(
No i tego się trzymaj ;-)
Krzywda się nie dzieje,a synus jak się Zuzia urodzi będzie miał tatusia do usypiania ;-)
Tabasia helllo.Jak się Alex miewa? :cool2:
Misia no no ładny pożytek z puzzli robicie :szok::-D:-D

Hej Anineczko :-)
A dziekuje, miewa sie swietnie, ostatnio tak mnie kopnal, ze az sie przestraszylam :szok::-D
Ogolnie jest strasznie aktywny i w dzien i w nocy, az sie boje myslec co bedzie po porodzie :laugh2:
Malo ostatnio sie udzielam i zagladam, ale ciagle siedze w pracy... A jak wracam do domu, to mi czasu na wszystko brakuje...
Czytalam o Antku i przedszkolu. I powiem szczerze, ze widze, ze to jest swietny pomysl :tak: My Alexa pewnie szybciutko do zlobka wyslemy, bo mamusia awansowala :zawstydzona/y: i bedzie chciala (musiala) szybko do pracki wrocic... Obym tylko znalazla taki zlobek co przyjmuja od... hmmm... trzeciego miesiaca? :sorry:
A jak psinka? Juz dobrze?
Patrzylam na linki, ktore wkleilas o powodziach. I powiem szczerze zszokowalo mnie to!!! Nawet sobie sprawy nie zdawalam jak ludzi pozalewalo :no: To straszne!

Zmykam spac, bo chyba troche pozno :-D
Jeszcze raz spokojnej nocki zycze ;-)

Tabasiu kochana Gratuluję awansiku.No no jest się czym chwalic :cool2::tak:
Do żłobka przyjmują od 3 miesiąca właśnie.I naprawdę nie ma co się obawiac nawet tych irlandzkich żłobków.Dziecina będzie pod dobrą opieką a język irlandzki zakorzeni się w nim od maleńkości :-D;-)

Psina dobrze,dziękuję ,że pytasz :sorry:
Właśnie chrapie zagłuszając piosenkę "Kocham Cię jak Irlandię" :eek::eek::-D:-D
Głodomor się z niej zrobił i odzyskała kilogram,który straciła przy chorobie :confused2:
A najlepiej smakuje kurczaczek,a jakże :rofl2:

A ja idę na piwko.Jest mój brat z rodzinką :-)

Witam z rana...
Dziś moja dziatwa nie wzięła pod uwagę,że niedziela i rodzice mogą sobie pospać poprzytulani i jak o dziwo Danielek wciąż śpi,tak Dadzia i Dawidek dom od ponad godziny obracaja do góry nogami:eek:
A ja muszę lecieć-śniadanko z mamusią będę wcinać...Miłego dnia Wam życzę:tak::-D
Marta,Misia-dzięki za paracetamol...Właściwie nie potrzebuję,ale dobrze mieć w apteczce tak na ww

Witam dziewczynki w ten cudowny baaaaaaaardzo wietrzny i baaaaaaaaaardzo mokry poranek :-)zaraz mi popiół z kominka wywieje jak tak dalej będzie wiało:eek::tak::-D
Nie wiem czemu mam dzisiaj suuuuuper humorek:laugh2::laugh2::laugh2: zrobiłam dzisiaj mężowi nawet "dzień dziecka" i pozwalam mu się wylegiwac i spać do której chce bo niedziele od kiedy zaszlam w ciąże należały do niego czyli on wstawał a ja się wylegiwałam i miałam święto lasu i nic nie musiałam robić :tak::tak: no ale wczoraj wyglądał na takiego zmęczonego bo ostatnio po nocach pracowal dodatkowo żeby komuś komputer naprawić że nie miałam serduszka aby go ruszać taka ze mnie dobra żonka ;-):-)
Moje dziecię chyba się zakochało na disney channel śpiewał Selena Gomez oczu nie mógł oderwać a ja zaraz jeszcze jego szczęke z podłogi będe musiała zbierac tak mu opadła:-p:rofl2::laugh2: nawet biedny z tego wrażenia zapomniał że śniadanko przed nim stoi hehe:-)
Dziewczynki czy któraś by reflektowała później wypad do Monkey Business z dzieciaczkami ????:tak::-):-)

reklama
Witam w ten wietrzny poranek:-)
Korzystam z okazji, że moje dzieci (czyt. Ania i mąż;-)) śpią słodko zajrzałam do Was.

Joann dziękuję za polecenie Daktarinu, podziałał:-):-):-). Anulka wygrała z pleśniawkami

Do góry