reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)

misia dzięki za nazwe leku,napewno sie przyda:tak:

ja jak zwykle niewyspana:-(i nie mam weny do pisania:-(

miłego dnia;-)

reklama
Cześć dziewczynki weszłam na chwile by zobaczyć co u Was i zmykam na wycieczkę z moimi skarbami do Dublina. Dziś parking jest za darmo więc bedziem szaleć. Asienko przegladalam wczoraj Twoje zdjecia na n-k pieknie wygladacie z malutka, zauwazylam tez na niektorych ze zwiedzaliscie zoo w Dublinie ogrod botaniczny moze i my tam dzis sie udamy. Spr jeszcze na netku co i jak w jakich godz to prosperuje. Wiec już zmykam.
Ps: pogubilam sie która z Was miala te duze puzle w domu swietny pomysl chyba zakupie mojej malej taki puzlowy swiatek. Buziaki dla Was miłego dnia życzę.
1-zlotarybka10Buziaki-4323.jpg

Kasiu-sex nie pomaga;-)Polecam ogródek:-pWiem,bo przetestowałyśmy z Martą:-D
Kamcia-nie chciałabym drugi raz przeżywać tych ostatnich,oczekujących dni...Mogę Ci tylko współczuć i życzyć jaknajszybszego rozwiązania:tak:
Jolu24-nie mam pojęcia czy z Waszą tak jest,ale my mamy dwie karuzelki i obie nie za głośne-bo wiadomo,że karuzelkę przymocowywujesz do łóżeczka(z reguły),tak więc ona ma być miła dla uszka,a nie hałaśliwa...Tak mi się zdaje:sorry:

Kamcia - to czego siedzisz przed kompem.siedzenie jeszcze nikomu nie pomoglo ;-);-);-).. zbieraj sie do szpitala, biegaj po schodach uprawiaj sex, ogrodek czy co tam wolisz ;-);-);-)
no właśnie próbowałam już wszystkiego a skurcze mam tylko w nocy co 10 min nie częściej... więc mnie do szpitala nie przyjmą
a w dzień mam nieregularne...raz cęściej raz rzadziej i mniej bolesne....
ja już nie wiem co robić....:confused2::-(

reklama
zsa wcześnie to nie ma co się bać... ja już od 13.11 czekam:eek::sorry:

:no::no::no:

Ojj bidulko, mam nadzieje ze juz lada chwila

Kasiu-sex nie pomaga;-)Polecam ogródek:-pWiem,bo przetestowałyśmy z Martą:-D
Kamcia-nie chciałabym drugi raz przeżywać tych ostatnich,oczekujących dni...Mogę Ci tylko współczuć i życzyć jaknajszybszego rozwiązania:tak:
Jolu24-nie mam pojęcia czy z Waszą tak jest,ale my mamy dwie karuzelki i obie nie za głośne-bo wiadomo,że karuzelkę przymocowywujesz do łóżeczka(z reguły),tak więc ona ma być miła dla uszka,a nie hałaśliwa...Tak mi się zdaje:sorry:

No tez tak pomyslalam, moze mi sie zdaje bo zwykle spotykalam sie z troche wyzszymi tonami w karuzelach a te tutaj sa takie niskie:tak: Dzieki za odpowiedz:-)

Do góry