reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no Misia zarazasz pozytywna energia... malo takich promiennych osobek jak TY trzymaj tak dalej :tak:
ja jako pedantka prasuje kazda rzecz mojej krolewnie choc czasem mam juz dosc ale jak patrze na te wygniecenia to odkladam i nie zaloze za chiny mojej malej taki ze mnie swir.... a jak moj bierze z kupki niewyprasowanej to sie tylko nadenerwuje i musze ja przebrac bo nie moge na te laszki patrzec achhhh az sie sama na siebie nieraz wkurzam ze taki ze mnie down hihiihi
milej nocki laseczki
a tak w ogole ciekawe jak Gastone idzie przeprowadzka ??

reklama
Witam mamuski ja mam dzis wolne:) Zabralam kolezanke z córka na basen i byloa super:) pozniej sie napilysmy winka pogadalysmy no i dopiero jestem w domu:)
Wilwia powodzenia!!

Anieczka hehe musiałabys biegac po tych schodach caly dzien zeby jakies efekty bylo widac hihihi Ja teraz wiecej ćwicze i tez nie jest łatwo:)

misia udanego rozpakowywania ja osobiscie nienawidze przeprowadzek:)

milej nocki laski

Witam mamunie.
Wlasnie odszedl mi czop.Na poczatku strasznie sie wystraszylam jak zobaczylam,ze jest tam tez krew,no ale wszystko w porzadku.Tak wiec mam nadzieje,ze w koncu sie zacznie:tak:Ide zabrac ciepla kapiel i z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wydarzen...Oby nie trwalo to dlugo.

To trzymaj sie kobieto:-), w końcu się doczekałaś:-)

Cześć:biggrin2:

Wczoraj piękne słoneczko, udany długi spacer, plac zabaw zaliczony, a dzisiaj już chmury i ciapie z nieba:dry: A w ogóle to jak ja sobie wczoraj opaliłam ręce:szok: Dopiero wieczorem zobaczyłam jak zdjęłam koszulkę:-p

Misia dobrze, że tyle w Tobie pozytywnej energii:tak: Masz racje, że się tak nie wczuwasz w to pranie i prasowanie ubranek Ala, bo dużo czasu zaoszczędzasz:shocked2: Ale ja tak jak i Justysia "pedantyzmem pachnę":-p I myślałam, że mi to przejdzie przy drugim dziecku, ale gdzie tam;-):-D

Wilwia "dobre" wieści;-) Trzymaj się tam i powodzenia w jak najszybszym i najłatwiejszym porodzie:tak:

Kamciu Ty to masz dobrze, wyjścia, winko... mmm... tylko pozazdrościć:sorry2:

Anineczka no cóż czasem i tak bywa, że brak weny nas dopada:-p Ja swego czasu też tak miała, ale ostatnio nawet coś tam naskrobię na BB, bez większgo wysiłku:cool2: A tyle co ja się nabiegam w ciągu dnia w tą i z powrotem, i to nie tylko po schodach to powinnam mieć przynajmniej znośną figurę, a nie mam:dry: Zn. mam bardzo okrągłą figurę, prawie jak koło:baffled::szok::-p:-D

Też ostatnio myślałam jak tam idzie przeprowadzka gastone:confused: Pewnie niedługo się odezwie:tak:
Ja cały czas się jeszcze urządzam. Cześć rzeczy niedługo przyjedzie z PL z moim bratem, po część wybieram się do Ikei, ale jeszcze nie wiem kiedy, może w ten albo przyszły weekend:tak: W kuchni wymyśliłam sobie czerwone dodatki, do ciemnych szafek i czarnych skórzanych krzeseł, a nad wystrojem salonu jeszcze dumam;-) Ale pewnie będą brązy, złoto, beże i może fiolet:confused:

Miłego dnia:biggrin2:

witam
u mnie jak zwykle pod górke

wiecie moze bo chce kupic tdi do 1000euro w dobrym stanie i to na dzisiaj:-(bo audica całkiem padła:-(

miłego dnia;-)

wiecie moze bo chce kupic tdi do 1000euro w dobrym stanie i to na dzisiaj:-(bo audica całkiem padła:-(
Marta a nie lepiej kupić jakieś małe auto na benzynę, nawet 1.0;-) Masz mniejsze opłaty niż za dużego diesla. Ja wiem, że diesle mało palą i są tańsze od benzyny, ale z drugiej strony czy taki do 1000e jest tego warty:confused: Powiem Ci, że my mamy VW Polo z 98r. właśnie 1.0 i spala nam 5-6l/100km i nie mamy z nim żadnych problemów od 2 lat:no: Wymieniamy w nim regularnie to co potrzeba typu, olej, świece, filtry itp., a mój mąż naprawdę duuużo nim jeździ:tak: Myślimy o zmianie tylko dlatego, że chcemy mieć trochę większy bagażnik, ale poza tym jesteśmy bardzo zadowoleni:tak::-)

No ale zrobisz jak uważasz, ja tylko wyraziłam swoje zdanie;-)

Tu tak na szybko znalazłam jakieś:;-)
Skoda Octavia 1.9 TDI - €950 - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in Ireland
http://cars.buyandsell.ie/vehicles/view/687556/vw-passat-1998
http://cars.buyandsell.ie/vehicles/view/692119/vw-passat-1999
Find A Used Car, Second Hand Cars, Find A Dealer - Buy and Sell Cars

Ostatnia edycja:
Ciao dziewczyneczki:-):-)
Wy tak milo o mnie nie piszcie bo sie rozbestwie:-D:-D:zawstydzona/y:

Dzis znow ruszam na podboj nowej chaty..juz malo zostalo. Al wlasnie zakimal po tym jak znow odtanczylam z nim kilka hiciorow z classic chanel:-D Nie moze sie oprzec tancowi z Matka i od razu idzie w kime....hehe...bezczelnosc:-D Takze musze popakowac dzis kuchnie...a wiec pierdy w gazety owijac...:baffled:tego to ja nie lubie...
hehe...ja wiem, ze ja taka troche nieprzejmujaca sie jestem jesli chodzi o Ala ciuchy ale to dlatego, ze generalnie poki ma czyste to ok:-) Ja to wogole ubieram go tylko w pajace...bo to praktyczne, wygodnie, zadnych gum wzynajacych sie w cialko. Po co mam go wciskac w jakies wymyslne ciuchy po domu? A na spacerze jest w wozku wiec tez po co?? hihihi...wyatrczy ze mam prania od cholery bo ten gostek za kazdym przebieraniem sira az pod sufit!! Zasikujac mnie, siebie, ubrania i wszystko na okolo...i jeszcze sie smieje....maly gangster!:-):-D

Ja tu gadu gadu a talerze czekaja zeby je zakapkowac w gazety...no to sie zmywam i milego dziona Mamuski!!

Ach! Wilwia- moja droga dawaj dawaj...trzymam kciukasy, ze az mi zbielaly:-D Oby szybko synus w twe raczki trafil:-)

Marta a nie lepiej kupić jakieś małe auto na benzynę, nawet 1.0;-) Masz mniejsze opłaty niż za dużego diesla. Ja wiem, że diesle mało palą i są tańsze od benzyny, ale z drugiej strony czy taki do 1000e jest tego warty:confused: Powiem Ci, że my mamy VW Polo z 98r. właśnie 1.0 i spala nam 5-6l/100km i nie mamy z nim żadnych problemów od 2 lat:no: Wymieniamy w nim regularnie to co potrzeba typu, olej, świece, filtry itp., a mój mąż naprawdę duuużo nim jeździ:tak: Myślimy o zmianie tylko dlatego, że chcemy mieć trochę większy bagażnik, ale poza tym jesteśmy bardzo zadowoleni:tak::-)

No ale zrobisz jak uważasz, ja tylko wyraziłam swoje zdanie;-)

Tu tak na szybko znalazłam jakieś:;-)
Skoda Octavia 1.9 TDI - €950 - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in Ireland
dzięki będe dzwonic pytac o tego passata z 99, musi byc tdi bo szef zwraca paliwo:tak:

reklama
Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze dopiro dzis sie odzywam, ale ciagle cos...
Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:) Mial zoltaczke wiec tydzxien bylismy w szpitalu, w piatek wyszlismy dopiero! Maly fajowy, porod ciezki, tzn.samo wyjscie trwalo godzine, ale skurcze mialam od srody do piatku wieczor regularne a rozwarcie tylko 2 cm!!! Masakra, ból straszny!!! Ale nie wzielam epiduralu i dlatego Maksiu przyszedl na swiat tak szybko. A jak Wy sie macie?

Do góry