reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

czesc dziewczyny mama 2-letniej zuzanny z tej strony mam pytanko czy jest jakas mama z centrum i okolic chetna na spotkanie?dzieciaczki by sie pobawiły bo czasami to nam naprawde nudno i chodzimy na plac zabaw zazwyczaj samiutkie :(
jesli jest ktoras z was chetna zapraszam serdecznie :)mnie pasuje prawie codziennie:-)poniewaz mój mąż ma baaaaardzo zadko offy :-(
buziaczki mamusie i te z groszkami w brzuszkach ;-)

reklama
Hey laseczki!

Widze,ze dziewczyny sie rozdwajaja, super!Gratuluje nowej mamusi i trzymam kciuki za wilwie, ktora pewnie tez juz ma dzidziusia.
W pl pogoda ciut sie popsula,ale ogolnie jest cieplo. W sobote mamy wesele,a w poniedzialek spowrotem do Irlandii.
pozdrawiam!

anineczka dzieki:-) Wiem ze raczej otruc mnie nie chce ale jakos sobie ubzduralam ze w ciazy zadnej tabletki do ust brac sie nie powinno:-D Włosy tylko obcielam, mialam do pasa a mam do ramion:-) Nie farbowalam bo zrosla mi juz stara farba i postanowilam troche pozostac przy naturalnym kolorze:tak:

Wow Jola podziwiam.Naturalny kolor? Ja to nie wiem od 12 lat jak wygląda mój kolor naturalny :szok::-D
A kilka tableteczek jest bezpiecznych w ciąży,popularny paracetamol :cool2: nospa i witaminki dla ciężarnych. ;-)

Larcia miłej imprezki w sobotę.Ahhh jak bym sobie potańcowała na weselisku :blink:

A ja jestem happy bo Mila w końcu została oficjalnie wpisana do Irish kennel club.Trochę to trwało :shocked2: i się strasznie niecierpliwiłam,ale już ma swój papier,który przyjdzie do nas w piątek pocztą ;-)

No i tak cały czas dumamy nad miejscowością do której się przeprowadzic.Wybredni jesteśmy nie ma co :confused2::dry:
Już było kilka pomysłów.Teraz zastanawiamy się nad Kildare....czy jest jakaś mamcia z tego miasteczka?

No ale jak mówiłam,nic nas nie goni tak więc easy....

Aha zuzymama chyba raczej nie ma tutaj w tej chwili mamusiek z Dublina :sorry2:
Jest biola i Margaritta,barmanka to te dziewczyny są tutaj najczęściej.:tak:

No ja jestem spod stolicy,ale nie zmotoryzowana tak więc odpadam w przedbiegach :dry:

Ostatnia edycja:
Witam
Weron gratulacje i trzymam kciuki za Wilwie.
My dzis bylismy na spacerku na plazy a pozniej w parku na Barnie i było bardzo fajnie:)
Teraz bede szła spac bo jutro do pracy i bedzie busy

milej nocki

Anineczka Twoj m to pacuje w Dublinie??Tak?
Znam polaka ktory pracuje w Dublinie a mieszka w Carlow,poznalam go w szpitalu bo lezalam z jego zona na sali.
Mowil ze lepiej mu sie oplaci dojerzczac do pracy niz wynajac chate w Dublinie!!!
W Carlow jest duzo domow do wynejecia i Polakow coraz mniej:cool:

reklama
Ewelcia to prawda....ceny w Dublinie jak i pod nim to kosmos.A wiadomo,że jak już ma się dwójkę dzieci to chce się samemu z rodziną mieszkac.
Właśnie oglądam to Carlow.
A powiedz ty dokładnie z jakiego miasta jesteś?

edit.Kurcze to Carlow 75 km....daleko trochę...

Ostatnia edycja:
Do góry