reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie.
Wlasnie odszedl mi czop.Na poczatku strasznie sie wystraszylam jak zobaczylam,ze jest tam tez krew,no ale wszystko w porzadku.Tak wiec mam nadzieje,ze w koncu sie zacznie:tak:Ide zabrac ciepla kapiel i z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wydarzen...Oby nie trwalo to dlugo.

No wilwia :-) w końcu ;-) a co Ci pisałam wczoraj wieczorkiem??? teraz czekamy na wieści ;-) oby wszystko poszło jak najszybciej i jak najmniej boleśnie :tak:

Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze dopiro dzis sie odzywam, ale ciagle cos...
Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:) Mial zoltaczke wiec tydzxien bylismy w szpitalu, w piatek wyszlismy dopiero! Maly fajowy, porod ciezki, tzn.samo wyjscie trwalo godzine, ale skurcze mialam od srody do piatku wieczor regularne a rozwarcie tylko 2 cm!!! Masakra, ból straszny!!! Ale nie wzielam epiduralu i dlatego Maksiu przyszedl na swiat tak szybko. A jak Wy sie macie?

Weron - gratulacje wielkie :-D

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie w szpitalu - i o dziwo TYLKO godzinkę byłam :szok: to był dla mnie szok;-) i "magiczne ręcę" stwierdziły, że wszystko jest very well i baby ma good size - hehheheee:-D
a teraz idę leżeć z nogami do góry, bo prawa stopa 2x większa od lewej - słoniowa taka;-)

reklama
Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:) Mial zoltaczke wiec tydzxien bylismy w szpitalu, w piatek wyszlismy dopiero! Maly fajowy, porod ciezki, tzn.samo wyjscie trwalo godzine, ale skurcze mialam od srody do piatku wieczor regularne a rozwarcie tylko 2 cm!!! Masakra, ból straszny!!! Ale nie wzielam epiduralu i dlatego Maksiu przyszedl na swiat tak szybko. A jak Wy sie macie?

Gratulacje, kolejna mamusia:-). Teraz wilwa, potemAndziulina. Ojoj, wyż demograficzny polskich dzieci w Irlandii:-D:-D:-D

Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:)
ItsABoy.gif

Gratulacje:tak:
Ach te dłuugie i męczące porody:sorry2: Na szczęście to już za Tobą:tak: Teraz Wam życzę dużo cierpliwości i wytrwałości przy takim Małym Szczęściu;-)

A dzisiaj oglądałam coś takiego;-)
[video=youtube;4-94JhLEiN0]http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0[/video]
Mi się podobało:tak::tak::-D Oryginalne i na pewno niezapomniane;-) Może swoim chłopakom podsunę taki pomysł za kilkanaście lat:-p:-D O ile sami czegoś nie wymyślą:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ogromne gratulacje!!!!!
Szacun za to ze rodzilas bez epiduralu:tak:

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie w szpitalu - i o dziwo TYLKO godzinkę byłam :szok: to był dla mnie szok;-) i "magiczne ręcę" stwierdziły, że wszystko jest very well i baby ma good size - hehheheee:-D
a teraz idę leżeć z nogami do góry, bo prawa stopa 2x większa od lewej - słoniowa taka;-)
No dosc szybko Ci poszlo.
Magiczne rece:-D:-D:-D
mnie tez macaly nie raz!!!

wilwia czekamy na wiesci!!!

A moze ona juz urodzila!;-)

Joann(nie pamietam juz ktora:-p) to Ty pisalas ze ja karmie i pisze tak jak ty???
U mnie by to bylo nie mozliwe,bo ja karmie tylko i wylacznie lyzeczka juz od prawie 2m.
Pamietacie jak pisalam ze Szymon nie chce pic z butelki,ze malo je........badania robilismy mu w PL i wszystkie wyszly ok,zdaniem pediatry(nie jednego) maly nie lubi mleka.
Je je razem z kleikiem kukurydzianym rano,zas wieczorem z ryzowym,popoludniu jakas kaszke a na obiad zupke i deser.

hej Dziewczynki :-) mam najświeższe wiadomości od Wilwi - w nocy po odejściu tego czopa miała skurcze i rano pojechali do szpitala - no i ją zostawili :tak: rozwarcie na 2 cm i spaceruje z M po korytarzach ;-) jak będę coś wiedzieć, to dam Wam znać:-D

no to teraz moja kolej :szok::sorry2:

Hej kobitki

Ja wlasniez pracy wrcilam. Brala ktoras z was jakies witaminy w ciazy bo mi gp kazala ferrograd brac i nie wiem co to jest, jakos im tu nie wierze

Gratuluje synka!!!

Witam wszystkie mamy z Irlandii .Jestem mamą bliźniczek dwóch dziewczynek.Mam do was pytanie czy znacie w Irlandii groomera dla psów który umie trymować z góry dzięki pozdrawiam

Jolu osobiście nie brałam,ale myślę,że lekarz nie chcę Cię otruc ;-)
Ferrograd Folic (Ferrosi sulfas, Acidum folicum) - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"
Jak włoski,co robiłaś na głowie ?

Weron Gratulacje ;-);-);-);-)
Śliczne imię synka.

Wolfia widziałam ten filmik.Rewelacja :-D
Ja tam będę wredna i pewnie żadna synowa mnie nie zaakceptuje i pewnie ślubów nie będzie :cool2:;-):-D:-D:-D

Wiliwia powodzeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :tak:
Dama 173 Witaj :-)
Osobiście nie znam dobrego groomera bo mój psiak nie potrzebuje trymowania a na strzyżenie jest za mała,ale może coś tutaj znajdziesz:
grooming: Dogs and Puppies For Sale in Ireland - DoneDeal.ie

My się obijamy w chacie,tylko Antek poszedł na chałupki :cool2:

reklama
Do góry