reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie.
Wlasnie odszedl mi czop.Na poczatku strasznie sie wystraszylam jak zobaczylam,ze jest tam tez krew,no ale wszystko w porzadku.Tak wiec mam nadzieje,ze w koncu sie zacznie:tak:Ide zabrac ciepla kapiel i z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wydarzen...Oby nie trwalo to dlugo.

No wilwia :-) w końcu ;-) a co Ci pisałam wczoraj wieczorkiem??? teraz czekamy na wieści ;-) oby wszystko poszło jak najszybciej i jak najmniej boleśnie :tak:

Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze dopiro dzis sie odzywam, ale ciagle cos...
Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:) Mial zoltaczke wiec tydzxien bylismy w szpitalu, w piatek wyszlismy dopiero! Maly fajowy, porod ciezki, tzn.samo wyjscie trwalo godzine, ale skurcze mialam od srody do piatku wieczor regularne a rozwarcie tylko 2 cm!!! Masakra, ból straszny!!! Ale nie wzielam epiduralu i dlatego Maksiu przyszedl na swiat tak szybko. A jak Wy sie macie?

Weron - gratulacje wielkie :-D

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie w szpitalu - i o dziwo TYLKO godzinkę byłam :szok: to był dla mnie szok;-) i "magiczne ręcę" stwierdziły, że wszystko jest very well i baby ma good size - hehheheee:-D
a teraz idę leżeć z nogami do góry, bo prawa stopa 2x większa od lewej - słoniowa taka;-)

reklama
Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:) Mial zoltaczke wiec tydzxien bylismy w szpitalu, w piatek wyszlismy dopiero! Maly fajowy, porod ciezki, tzn.samo wyjscie trwalo godzine, ale skurcze mialam od srody do piatku wieczor regularne a rozwarcie tylko 2 cm!!! Masakra, ból straszny!!! Ale nie wzielam epiduralu i dlatego Maksiu przyszedl na swiat tak szybko. A jak Wy sie macie?

Gratulacje, kolejna mamusia:-). Teraz wilwa, potemAndziulina. Ojoj, wyż demograficzny polskich dzieci w Irlandii:-D:-D:-D

Maksymilian urodzil sie 31lipca o 2.07 rano, 9 punktów:)
ItsABoy.gif

Gratulacje:tak:
Ach te dłuugie i męczące porody:sorry2: Na szczęście to już za Tobą:tak: Teraz Wam życzę dużo cierpliwości i wytrwałości przy takim Małym Szczęściu;-)

A dzisiaj oglądałam coś takiego;-)
[video=youtube;4-94JhLEiN0]http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0[/video]
Mi się podobało:tak::tak::-D Oryginalne i na pewno niezapomniane;-) Może swoim chłopakom podsunę taki pomysł za kilkanaście lat:-p:-D O ile sami czegoś nie wymyślą:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ogromne gratulacje!!!!!
Szacun za to ze rodzilas bez epiduralu:tak:

A ja dzisiaj po kolejnej wizycie w szpitalu - i o dziwo TYLKO godzinkę byłam :szok: to był dla mnie szok;-) i "magiczne ręcę" stwierdziły, że wszystko jest very well i baby ma good size - hehheheee:-D
a teraz idę leżeć z nogami do góry, bo prawa stopa 2x większa od lewej - słoniowa taka;-)
No dosc szybko Ci poszlo.
Magiczne rece:-D:-D:-D
mnie tez macaly nie raz!!!

wilwia czekamy na wiesci!!!

A moze ona juz urodzila!;-)

Joann(nie pamietam juz ktora:-p) to Ty pisalas ze ja karmie i pisze tak jak ty???
U mnie by to bylo nie mozliwe,bo ja karmie tylko i wylacznie lyzeczka juz od prawie 2m.
Pamietacie jak pisalam ze Szymon nie chce pic z butelki,ze malo je........badania robilismy mu w PL i wszystkie wyszly ok,zdaniem pediatry(nie jednego) maly nie lubi mleka.
Je je razem z kleikiem kukurydzianym rano,zas wieczorem z ryzowym,popoludniu jakas kaszke a na obiad zupke i deser.

hej Dziewczynki :-) mam najświeższe wiadomości od Wilwi - w nocy po odejściu tego czopa miała skurcze i rano pojechali do szpitala - no i ją zostawili :tak: rozwarcie na 2 cm i spaceruje z M po korytarzach ;-) jak będę coś wiedzieć, to dam Wam znać:-D

no to teraz moja kolej :szok::sorry2:

Hej kobitki

Ja wlasniez pracy wrcilam. Brala ktoras z was jakies witaminy w ciazy bo mi gp kazala ferrograd brac i nie wiem co to jest, jakos im tu nie wierze

Gratuluje synka!!!

Witam wszystkie mamy z Irlandii .Jestem mamą bliźniczek dwóch dziewczynek.Mam do was pytanie czy znacie w Irlandii groomera dla psów który umie trymować z góry dzięki pozdrawiam

Jolu osobiście nie brałam,ale myślę,że lekarz nie chcę Cię otruc ;-)
Ferrograd Folic (Ferrosi sulfas, Acidum folicum) - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"
Jak włoski,co robiłaś na głowie ?

Weron Gratulacje ;-);-);-);-)
Śliczne imię synka.

Wolfia widziałam ten filmik.Rewelacja :-D
Ja tam będę wredna i pewnie żadna synowa mnie nie zaakceptuje i pewnie ślubów nie będzie :cool2:;-):-D:-D:-D

Wiliwia powodzeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :tak:
Dama 173 Witaj :-)
Osobiście nie znam dobrego groomera bo mój psiak nie potrzebuje trymowania a na strzyżenie jest za mała,ale może coś tutaj znajdziesz:
grooming: Dogs and Puppies For Sale in Ireland - DoneDeal.ie

My się obijamy w chacie,tylko Antek poszedł na chałupki :cool2:

reklama
Do góry