hihi przerysowalam kochana zmierzylam babla i mierzy 96 cm ale patrzylma jeszcze raz na siatke w ksiazece i jest w porzadku.Jeat duzo pod ta gruba niebieska linia ale na szczescie nie dochodzi do tych norm na dole wiec juz sie nie martwieNie wiem,ale jeśli ma 105 to jest bardzo wysoki jak na swój wiek;-)Przekracza siatkę centylową....
Gastone nic się nie martw.Może byc szczuplaczek szczypioreczek Przyszła żonka go utuczy ;-)
:
Ja tez lubie koty ale jestem okropnie uczulona,jak kot w poblizu to mam juz odrazu oczy spuchniete i nic nie widze..Oj ja też kocham kociaki.Zwłaszcza,że podobają mi się koty rosyjskie ;-) No ale nasz landlord się nie zgadza :-( Bo mu kanapy porysują
Ale ty Ka...M możesz miec kotka nawet będąc w ciąży Wystarczy najpierw zrobic test na toksoplazmozę
Hej kobiety właśnie mnie siostra obudziła że bagaż ma za ciężki udusić to małoWczoraj o godz 23.30 mój M zawiózł koleżankę na porodówkę w Galway będącą 37ty o godz 1.30 napisała że ma córkę ale jaka duża nic nie wiem w domu ma 2chłopaków najmłodszy 1rok i miesiąc ;-) u nas w Tuam jest teraz wysyp :-)a moja ma nadal gdzieś 40tydz.i 5dni właśnie dziś mija
Nie martw sie kochana juz za chwileczke, juz za momencik...
O jak tak ostatnio pisalam to ktos w lasnie w tym samycm czasie rodzil tylko nie pamietam kto...