emili78
mama czerwcowa 2009
Hej misia super że jesteś a ja się kulam super że mały zdrowy a wy szczęśliwi że go już macie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj z powrotem MisiaOn prawie wogole sie nie zalatwia...mam sie niepokoic bardzo?
Kurcze chyba nie ma tutaj tego snickersa.Chodzi CI o masło do smarowania kanapek?Rozejrzę się ;-)przepraszam że wcinam wam sie w rozmowe ale odkad zaszłam w ciąże mażyłam tylko o jednym a mianowicie o Snickersie do kanapek. Tylko że w Polsce już go nie sprzedają napiszcie mi czy sa one dostępne u was? nie jadłam go już od skonczenia podstawówki, a marze o nim od tak dawna. Dzięki
Misia Welcom Home :-);-)Ciao dziewczynki!
Przecztalam w pospiechu poprzednie strony i tak mi sie zrobilo milo...az nie moglam uwiezyc ile z was mnie pozdrawialo i wspieralo..a ze u mnie teraz hormony w rozsypce to od razu mi lezka az poleciala. Dziekuje:-)
Dzis wrocilismy ze szpitala. Jestem bardzo obolala...Alex ma zoltaczke i musze go bardzo duzo karmic. Jak znajde chwile wiecej i bede miec kolko do siedzenia;-) to opisze porod. On prawie wogole sie nie zalatwia...mam sie niepokoic bardzo?
A jak wejdziesz w edytuj sygnaturę wciśnij znaczek Aa z góry po prawej stronie nad ikonkami.Wtedy zamiast suwaczka pokaże się tekst i go wykasuj.Teraz Twoje suwaczki wyglądają Bosko Alex gdzieś tam wciśnięty pomiędzy suwaczek ciążowyJak mam zmienic suwak?? Zaraz mnie cos trafi! Wchodze w edytuj sygnature ale nie moge wykasowac tego co juz tam jest....why?
Kochana ja tam za wiele nie wiem,bo to mój mąż gadał z facetem.Dla mnie najważniejszą wiadomością jest,że zaoszczędzimy w ciągu roku 12%Anieczka Ja własnie slyszalam o tym Bord gais w radiu czy to rzeczywiscie jest tansze moze cos wiecej napiszesz jak sie orientujesz bo aj mam ogrzewanie na gaz i za elektrycznosc tez place wiec moze wyszlo by taniej ???dzieki
Wiesz co wydaje mi się,że różnica jest nie za duża.Ja też miałam jakieś różnice (musiałabym wyszperac zdjęcia) ,ale zmiejszały mi się do dnia porodu.Ogólnie słyszałam,ze różnica około 2 tygodni to nie jest źle.Czesc dziewczyny, potrzebuje pomocy, bo wrocilam od lekarza i nic tylko płacze. Na usg BPD wyszło na 31tyg.i 2 dni, AC na 33 tyg.i 3 dni, a FL na 30 tyg.i 4 dni.Jestem w 34 tyg.ciąży, do tej pory wsyztsko bylo ok. A teraz lekarka powiedziala, ze dziecko moglo sie zatrzymac we wzroscie, za 2 tyg.kazal mi wrocic i zobaczyc czy sie cos ruszylo bardziej.Male sie rusza wazy 2037, a USG bylo 2d.
Pomozcie, to moja pierwsza dzidzia, szaleje z niepokoju