reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Nati ja tez nie slyszałam o zakazie mycia okien ;) Ja za to sobie pare 'zakazów' wymyslilam, zeby M. mnie wyreczal ;) Chociaz teraz to juz nie nie musze wymyslac, wielkosc brzucha robi swoje! Powodzenia z dwojka maluszkow ;) na pewno dasz sobie rade!

A co do zapachow, to mi minelo tak w drugiej polowie 2 trymestru... chociaz do tej pory nawet nie wszystkie moje perfumy mi pasuja i mnie draznia ;) A juz najgorzej z zapachami mialam na dzialach warzywnych w marketach...

Wczoraj bylismy w kinie, bylo bardzo fajnie, bo po seansie bylo spotkanie ze scenarzysta: Krzysztof Kopek :) Lubie takie spotkania, potem mozna zadawac pytania... szkoda, ze nie wiedzialam, ze tak wlasnie bedzie, bo bym sobie przygotowała jakies pytanie...
Juz raz tez mielismy okazje na takie spotkanie, z rezyserem Jackiem Borcuchem po 'Wszystko co kocham', ale wlasnie tez nie wiedzielismy, ze takie bedzie...

Ja dzisiaj otwrzyłam oczy o godzinie 9.20 :D :D Nawet nie slyszałam jak maz rano wychodzil do pracy, ciekawe, czy chociaz dał mi buziaka na do widzenia... na pewno ;)

Dziekuje za podpoweidz o Health and Safety Leave - zaraz sobie poczytam :) O matko, wlasnie przeczytalam, ze John powinnien mi nawet zapewnic miesjce, w ktorym moge sie polozyc....

reklama
Bry
nati ja też o takim zakazie nie słyszałam i mam zamiar pomyć okna jak wrócę, ale np odkurzanie zaczyna być dla mnie wyczynem:):), jak szczur wyglądam potem i tchu złapać nie mogę:):)

My już prawie gotowi do powrotu, zakupy zrobione, tylko torby popakować, ale żeby nie zagracać to dopiero jutro to zrobimy i z pewnie jak zwykle będzie problem z ilością jak każdego roku:):), ale jakoś damy radę. Jeszcze wpadnę pewnie

Witam

A ja słyszałam o zakazie mycia okien ;-):-D
Ale to raczej w późniejszej ciąży niż jest Gliwa.
„Porządkowe BHP” w czasie ciąży - Ciążowy.pl
I dla bardziej zagrożonej ciąży niż dla zdrowej.

U nas dalej chorobowo,no się trafiło teraz :baffled:
Ale dzięki za życzonka powrotu do zdrowia :tak:

Wichurko ja byłam na H&S Leave,nie zawsze się to pienieżnie opłaca,ale jakaś płatność jest i można odsapnąć w domu.Po tym normalnie można przejść na Maternity :tak:

Asienko mnie sie nigdy nie udalo zabrac wszystkich rzeczy z Polski ;) Zawsze cos zostawiam 'na pozniej' albo dosylam paczki :D I strasznie nie lubie dnia wyjazdu, tego pakowania, tak jakos, juz jest smutno zawsze.....

Anineczko no wlasnie patrzylam na kwestie finansowa ;) Eh, byla u mnie kolezanka, ktora no... prosto z mostu dala mi namiar na lekarza, ktory daje zwolnienia 'bez gadania'... ostatnia deska ratunku ;)

Dzien dobry

wichurka ja od 3 miesiaca ciazy bylam na chorobowym,mozesz tez wziac macierzynskie wczesniej.

Wlasnie obiadek sie gotuje,maly spi a ja chwilke wolnego mam:-)

Hej
WichurkaJa tez bylam na H&L od 5 miesiaca ciazy ale u mnie to byla koniecznosc bo pracowalam na farmie, fizyczna praca I hala nieogrzewana. A termin porodu mialam na styczen.

Zuzi juz prawie minela wysypka. A od lekarki dostalysmy jeszcze masc na ten jej suchy policzek,

Anineczka zdroweczka

Witajcie wieczorowo:-)Dzisiejszy dzień uważam za zakończony.Maluszek spi,koleżanka zabrała malą:-)Nie było tak zle,mała prawie cały czas przespała.Ale zimno dzisiaj cos pod wieczór sie zrobiło.Miłego wieczorku.
Wichurka odeśpisz sobie:tak:;-)
asienka_roj te powroty,chyba nikt ich nie lubi...ale cóż trzeba wracać.
anineczka zdrowiej :)

reklama
Witam i znikam.

Asienka_r spokojnego pakowania i jutrzejszego lotu:-).

Ja lece kawke spijac, cos na obiad przyszykowac a potem wyprawa na koniec miasta bo znowy musze odebrac paszport:dry:, tym razem drugiego bratanka. Jak zwykle wszystko robione na ostatnią chwile i może nie dojść pocztą więc trzeba odebrac osobiście:dry:.

Ja nie wiem co to za ludzie, zawsze wszystko na ostatnią chwile.:wściekła/y: Za miesiąc lecą do egiptu na wakacje. Okazało się, że Aga nie ma paszportu wiec leci we wtorek do Polski wyrobić paszport:dry::sorry2:, ale równiez Karolowi kończy sie paszport i musze go dzisiaj odebrac bo inaczej we wtorek nie poleci.:baffled:

Jak oni lubią ludziom zajęcie znajdywać.:sorry2:

Ide i miłego dnia życzę.

Do góry