Hej dziewczynki! sorki, że ja nie wpadam tu częściej, ale ostatnio mam 100 rzeczy na głowie. W końcu się ubezpieczyliśmy w New Ireland. Cieszę się, bo bardzo nam zależało, aby ubezpieczenie zaczęło nas pokrywać na czas wylotu do PL 28 lutego.
Ach piękna była wczoraj pogoda prawda dziołchy?
D. poszedł z Adriankiem, sąsiadem i Adrianka kolegą starszym o 4 dni Alexem na spacer, a ja wypieliłam ogródek z chwastów, umyłam okna na zewnątrz, odkurzyłam i pomyłam podłogi. Tak to z nami babami jest, że zamiast korzystać z czasu wolnego od dzieci, to staramy się nadrobić odkładane na później obowiązki
Nati oddałam głos na Adrianka
Ja prasuję tylko ubranka Adiego. Nie lubię ogólnie prasować, ale jego ubranka wyprasowane sa jakieś takie milsze w dotyku i lepiej prezentują się takie wyprasowane i równo poukładane na półce ;P
Adrianek też śpi z pieluszką. Zawsze zarzuca sobie ja na twarz i dopiero zasypia ;D Jak był malutki, to często przytykałam mu ta pieluszką smoczek do buźki, bo często wypadał. Ale staram się mu zmieniać te pieluszki, żeby zbytnio nie przyzwyczaił się do zapachu jednej, bo jak dziecko starsze, to ciężko mu taka pieluszkę podkraść do wyprania
Oj Wichurko Wichurko... masz się z tym swoim szefem.... on powinien pójść do jakiegoś psychologa, bo dla mnie to jakiś niezrównoważony typ ;P Najważniejsze, że masz teraz tydzień spokoju, tylko ja do tych wszystkich planów na ten tydzień dodałabym więcej odpoczynku, a nie same pracochłonne czynności
AndziaB ja miałam nadwrażliwość na zapachy przez pierwsze 3 miesiące potem już było ok
W ogóle wszystkie najgorsze dolegliwości miałam w pierwszym trymestrze, potem jak ręką odiął
Oby dziś też była taka piękna pogoda. Dziś mam zamiar cały dzień spacerować z Adim i "endżojować" się pogodą, nic nie robić! A co1
Miłego dnia laseczki