reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurka no prawdziwy palant z tego szefa, żeby wyżywać się i wydzierać na ciężarną. Na pewno przyda Ci się ten tydzien zwolnienia. Odpoczniesz, zajmiesz cię czynnościami związanymi z szykowaniem domku dla maleństwa no i porozpieszczasz męża. Na pewno się ucieszy.
No tak czekamy teraz do czwartku. Dzisiaj znowu bardziej na szyji i buzi ją wysypało.

reklama
Dzien dobry:-)
Jade Dartem do pracy i walcze z nudnosciami :-(
A jeszcze obok wyperfumowana pani usiadla...
Jak dlugo taka nadwrazliwosc na zapachy trwa? Poprzednio mialam zero takich objawow.
Milego dnia!

Hej dziewczynki! sorki, że ja nie wpadam tu częściej, ale ostatnio mam 100 rzeczy na głowie. W końcu się ubezpieczyliśmy w New Ireland. Cieszę się, bo bardzo nam zależało, aby ubezpieczenie zaczęło nas pokrywać na czas wylotu do PL 28 lutego.

Ach piękna była wczoraj pogoda prawda dziołchy? ;) D. poszedł z Adriankiem, sąsiadem i Adrianka kolegą starszym o 4 dni Alexem na spacer, a ja wypieliłam ogródek z chwastów, umyłam okna na zewnątrz, odkurzyłam i pomyłam podłogi. Tak to z nami babami jest, że zamiast korzystać z czasu wolnego od dzieci, to staramy się nadrobić odkładane na później obowiązki ;)

Nati oddałam głos na Adrianka ;)

Ja prasuję tylko ubranka Adiego. Nie lubię ogólnie prasować, ale jego ubranka wyprasowane sa jakieś takie milsze w dotyku i lepiej prezentują się takie wyprasowane i równo poukładane na półce ;P

Adrianek też śpi z pieluszką. Zawsze zarzuca sobie ja na twarz i dopiero zasypia ;D Jak był malutki, to często przytykałam mu ta pieluszką smoczek do buźki, bo często wypadał. Ale staram się mu zmieniać te pieluszki, żeby zbytnio nie przyzwyczaił się do zapachu jednej, bo jak dziecko starsze, to ciężko mu taka pieluszkę podkraść do wyprania ;)

Oj Wichurko Wichurko... masz się z tym swoim szefem.... on powinien pójść do jakiegoś psychologa, bo dla mnie to jakiś niezrównoważony typ ;P Najważniejsze, że masz teraz tydzień spokoju, tylko ja do tych wszystkich planów na ten tydzień dodałabym więcej odpoczynku, a nie same pracochłonne czynności :)

AndziaB ja miałam nadwrażliwość na zapachy przez pierwsze 3 miesiące potem już było ok :) W ogóle wszystkie najgorsze dolegliwości miałam w pierwszym trymestrze, potem jak ręką odiął :)

Oby dziś też była taka piękna pogoda. Dziś mam zamiar cały dzień spacerować z Adim i "endżojować" się pogodą, nic nie robić! A co1 :)

Miłego dnia laseczki :)

Hej

ale pieknie słonko świeci, choc w nocy był mrozik. Zuzi chyba przeszło bo juz jej dzisiaj nie wysypało.

Anusienka mój P wczoraj się zaoferował i razem umylismy okna, szybciej poszło.
AndziaB oby szybko przeszły te dolegliwości. Ja i bez ciaży mam nudności i wrażliwa jestem na silne perfumy jak jade autobusem, choroba lokomocyjna.

Ide pod prysznic, zupke nastawie i z kawka przed mieszkanie wyjde pogrzać sie jak koteczka na sloneczku.

A gdzie jest Tichonek, nie odzywa się ostatnio czy po prostu przeoczyłam jej post. Jak Zumba??

Hej hej!
Odpoczynek w planach tez mam, jak najbardziej! :) Dzisiaj w ramach relaksu idziemy do kina ;) Wygralam wczoraj bilety, niespodzianka ;) za te krzyki Johna ;)
Tak sie zastanawiam, ze jak Johna nie bedzie jak wroce i dalej bede miala 13 st ciepla, to ide dalej na zwolnienie... w nosie to mam, chyba jestem latwym celem do wyzywania sie :/ nie widzialam, zeby mial pretensje do P., ze caly poniedzialek siedzi na kacu i nie jest w stanie pracowac normalnie.....

Dzisiaj musze wyslac M. na Garde - wypelnialam do konca formularz na zasilek macierzynski i dopiero dzisiaj zauwazylam, ze potrzebuja akt malzenski jesli do slubu doszlo poza granicami Irlandii... na Gardzie trzeba potwierdzic po prostu zgodnosc oryginalu z kopia ;) No i musze sie pospieszyc, bo podobno troche pozno sie za to wzielam ;)

Zycze milego dnia! :)

No wlasnie ja tez Tichonka nie widzialam ostatnio...

reklama
Dzien dobry :-Dja dopiero teraz usiadlam na pupie , posprztaalm mieszkanko w kominku rozpalone muzyczka gra i troszke usiadlam z kawusia , lubie miec od rana porzadek niewiem jakas dziwna jestem dopiero wtey siadam z kawa przekasze cos i ide sie myc..moze dlatego ze od rana maly do ubrania, umycia itd,, m trza naszykowac rzeczy do pracy ..za chwile owsianke dla mlodego i tak schodzi a ja sama na koncu w proszku ale obiecalam sobie ze musze to zmienic i leciec pod prysznic zaraz po przebudzeniu bo sle sie czuje jak tak siedze w szlafroku a tu 11 godzina juz nie daj Bog ktos zapuka do drzwi :-D:szok: W kazdym razie sloneczko swieci ale wiaterek bardzo mrozny ..mlody dostal wiecej energi wogole lepiej wyglada i wkoncu mu si e kaszelek urywa nic dopije kawke i lece sie ogarnac milego dnia Girls:happy:

Do góry