reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

damada tak,palcami:tak:Na tym etapie ząbki są jeszcze na tyle ustawne,że można sobie poradzić bez aparatów,tylko kilka minut dziennie palcami je przekręcać w tę stronę którą trzeba,czyli jakby odkręcać je od tej krzywizny:tak:
AsieńkoM Radkowi Diprobase pomogło,jak był malutki,kilka razy posmarowałam i pomogło,ale to była inna przypadłość:sorry2:Mateo ma to bardzo zaognione,suche więc na razie próbuje tym,choć bardziej się ku Emolium skłaniam,ale jak nic to nie da to pójdę do GP:tak:Muszę mu powiedzieć,że to wg mnie AZS i zobaczymy co przepisze
:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Bry
Wpadam póki mogę, prawie gotowi do drogi, jutro wyruszamy koło 9 rano, lot 12.45 także zamelduję się po przylocie, jak będę miała siłę:-p. Szybciutko zleciało

AsienkoM Ty to się z Agą zawsze masz, współczuję
Tichonku obyś znalazła coś, co Matiemu pomoże na tę wysypkę. Fajnie, ze Zumba Ci odpowiada:cool2:. Ja Ania miała zmiany pod kolankami i w zgięciach łokci to przepisał maść ze sterydami, ale pomagało tylko na chwilkę, odstawiłam więc wszystko i zwykłym mydłem bambino ja kąpałam i kremem ochronnym smarowała i śladu nie ma do tej pory. Oby się wózek znalazł, jak można wózek zgubić??:baffled:, co oni za bałagan mają

AsienkoM Mateo ma też na udach,bliżej dupki i po kąpieli miał też na rękach:-(Więc oprócz smarowania buźki,na pewno muszę coś do kąpieli mu kupić:sorry2:A nie wiesz czy ta maść Silcock's Base jest do kupienia bez recepty?Bo jak rozumiem tą maścią można smarować chorobowo zmienione miejsca,ale też używać zamiast mydełka czy płynu do kąpieli?

Ostatnia edycja:
Hej! Smaruję. Mam Orajel Baby na noc i na dzień. Żadne Teetha czy w żelu czy w proszku nie pomagają. Tylko, że problem nie tylko tkwi w samym ząbkowaniu, ale też w tym że Adrianek ostatnio ma problem ze snem zarówno w dzień jak i w nocy. Fakt, jak zaśnie wieczorem około 7-8 to potrafi spać bez przerwy nawet 5 godz, ale potem już budzi się do rana co 2 godz. A ostatecznie pobudka o 7, a dla mnie to najgorsza pora do wstawania. Ja wiem, że nie powinnam narzekać, bo skoro zasypia o 19 i śpi do 7 to to sporo, ale żeby chociaż max 2 pobudki w nocy na karmienie były a nie 95834... Natomiast w dzień już myślałam że mi się wyregulował, ale jednak nie.. znów wszystko się poprzestawiało. Wcześniej było tak że jak budził się o 7 to około 10 szedł na pierwszą drzemkę, która trwała od 1,5 h nawet do 2,5 h. Potem po południu czasami szedł na druga drzemkę, ale nie zawsze, ale to już mi nie przeszkadzało. Ale Wczoraj i dziś Panicz nie zamierza w ogóle spać. Wczoraj z wielkim fachem zasnął na 1-ą drzemkę prawie o 16, a dziś właśnie leży w wózku i chyba nie zamierza spać. W dodatku jest strasznie marudny. Tak więc zapowiada się kolejny dzień, że nie zrobię nic, ani prania, ani odkurzania, będziemy siedzieć i się zabawiać :tak: Żebym nie karmiła cyckiem to bym se kupiła zgrzewkę Red bulli że gały by mi z orbit wyszły i nie spałabym 4 dni :-D:szok::-D:szok:

Lecę do Maludy.

Wybaczcie, że niepoodpisuje jeszcze.

baj baj

reklama
Do góry