reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień doberek.Mam troszke czasu zeby nadrobic zaległości na BB.U mnie też wysprzątane,obiadek prawie gotowy i pije drugą kawkę.Maluszek spi więc korzystam z okazji;-)
AsienkaM1986 dziwny wirus,raz jest raz go nie ma hmm.
GLIWA MEWY:-D:-D:-D:-D:-D:-D
FiFi09 najważniejsze,że maluszek juz lepiej się czuje.;-)
Wichurka Burak z tego szefa:no:Wypoczniesz troszkę na tym zwolnieniu,należy Ci się:tak:Miłego w kinie;-)
AndziaB ja miałam tak z zapachami do 4 misiaca jakoś:tak:
anusienka1986 u mnie tez przez ostatnie dni mam tysiac spraw na głowie i brak czasu .Pogoda w dalszym ciagu mega;-)az człowiek sie lepiej czuje.Tez w taki sposób korzystam z wolnego czasu jak Ty heh sprzatając itp:tak::-)
Gdzie ten Tichonek????
Miłego dnia kobitki;-):-)

reklama
Witam :tak:

Piję sypaną kawkę bo mi się rozpuszczalna skończyła :sorry2:
Kiedyś za sypaną przepadałam,teraz jakoś mniej mi smakuje,no ale dobry rydz niż nic.:blink:

Niestety kiepsko się czuję,dopadł mnie jakiś wirus.Słabo mi.Jeremek też chory,oczywiście jednominutowa wizyta nic nie dała,nawet do gardła mu lekarz nie zajrzał,a młody chrypi aż dudni.A cyrki takie odstawia u lekarza,że ło matko.
Mam nadzieję,że do niedzieli się wykurujemy.
Najgorsze jest to,że nie mam siły na pakowanie :baffled:
Zaraz M przyjedzie z pracy to wyślę go po jakiś Lemslip.:sorry2:

Że też wy już macie posprzątane,ja ledwo co ustałam wczoraj przy żelazku.
A propo prasowania,nie cierpię,ale nie cierpię też pogniecionych i sztywnych ciuchów z suszarki.
W Irl.była suszarka bębnowa,dla mnie bomba,ciepłe,nie pogniecione ciuszki szły prosto na półkę,tutaj jej nie mam to i się przeprosiłam z żelazkiem :blink:
M ma zawsze tonę koszul do wyprasowania,ale na szczęście sam sobie je prasuje :rofl2:

Wichurko masz rację,korzystaj ile wlezie.Możesz przejść jeszcze na Health and Safety Leave,jeśli pracodawca nie jest w stanie zapewnić Ci właściwych warunków.Poczytaj o tym :tak:

witajcie

Fifi - to chyba Ty składałaś życzenia dla dziewczynek Gastone.... a dla Maxa????? Oni wszyscy mają w tym samym dniu urodzinki!!!

Miłego dnia!!!!!

Hej.Ja od rana na nóżkach,mój bąk rano wstaje.Ale za to w południe długo śpi.Wczesniej byliśmy juz na kawce:-)Obiadek sie piecze w piekarniku,dzis karkówka z warzywami.:tak:Okno jedno umyłam,a reszte nie dało rady bo płynu zabrakło.
Wichurko ale podły twój szef,odpoczywaj teraz i sie relaksuj.
Anineczko zdróweczka duzo.
AsienkoM dziwny ten wirus Zuzi....
Miłego Dzionka.

GLIWA Myjesz okna w ciązy???Ja słyszałam ,że podobno nie wolno,i sama tez nie myłam.;-):tak:
My własnie będziemy na spacerek wychodzić.Miłęgo popołudnia

reklama
Witajcie.Ja dzisiaj od 6 a nóżkach.Koleżanka ma zabieg dzisiaj w szpitalu ,a ja zajmuję się jej małą księżniczką.Jest słodziutka.Ma 3 miesiące
biggrin.gif
Będę miała okazje sie przekonac jak to jest dwoje małych dzieci.Oj nie lada wyzwanie
laugh.gif
Póki co mój maluszek śpi i księżniczka też,a ja narazie mam czas na kawkę
wink2.gif
Wieczorem napiszę,jak przezyję ten dzień heheh.Miłego dnia dla Was
yes2.gif
happy8se.gif

Do góry