reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

asienka_r ciesze sie,ze z brzuszkiem juz ok:tak:Uwazaj na siebie i maleństwo;-)No u nas narazie niebo błekit i słonecznie:tak::happy2:ciekawe na jak długo heh,ale wiaterek tez jest.A w nocy tak mocno wiało ,że cały czas się budziłam.Nawet mój pies jakoś zle reagował na wiatr bo biegał w nocy ,szczekał hehhe:-)

Nie wiem czemu mój maluszek jak go uśpie o 19 to mi się przebudza z płaczem gdzieś tak dwie godziny po przespaniu.Musze go wziąść na chwilę na ręce i dopiero się uspokaja dopiero:confused:A od tego czasu przespi ładnie do samego rana.Co parę dni tak jest:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja spijam sobie kawke mmmmmm:)

reklama
asienka_r a możliwe.Właśnie czytałam na temat skoków rozwojowych;-)Może to być okres lęku separacyjnego.
A by sie u zgadzało własnie to.Mam nadzieje,że maluszkowi szybko przejdzie.;-)Miałaś też ten problem?

witam wszyskich;-) samopoczucie troche lepiej ,glowa przestala bolec ale nos dalej tak zatkany ze nie czuje smaku potraw:wściekła/y: pogoda tragedia grat z deszczem i wichura na przemian..wiec nic tylko grzac sie pod kocykiem:tak:
Gliwa termin mam na 2 sierpnia :-) mam jeszcze pytanie bo niewiem czy dobze mam rozumiec lekarz prowadzacy to moj GP czy juz ten bezposreenio w galway w szpitalu ? :zawstydzona/y: z gory wielkie dzieki !

Witam

U nas po zimie wpadła wiosna.Jest pięknie,słonecznie i cieplutko,śnieg wczoraj zmył deszcz.

damada już szukam numeru
to jest numer stacjonarny 057 8621135,miałam gdzieś jeszcze komórkę,ale mam bałagan w papierach i nie mogę znaleźć....
Ooo to krótko mieszkacie w Portlaoise.A wcześniej gdzie mieszkaliście?

Priv cwanego masz synalka.I jak idzie od smoczkowanie?

M pojechał z Mattem na urodzinki do jego koleżanki z klasy.
Młody śpi,a Antek tworzy jakieś arcydzieła z kartek i kleju.

Ja już obiadek mam wstawiony,może gdzieś dzisiaj pojedziemy pozwiedzać :tak:

fifi na temat cesarki to raczej z lekarzem w szpitalu trzeba rozmawiać,a nie z gp.

Ostatnia edycja:
reklama
witam

anineczka dzieki za numer jutro zadzwonie:happy2:
7lat temu mieszkalam tu w portlaosie przez rok,pozniej przeprowadzilam sie do co wexford i wrocilam na stare smieci:-)

My dzis bylismy na przedsstawnieu porwanie ksiezniczki,Gabrysiowi tylko poczatek sie podobal ,pozniej juz mial inne zajecia:-D
Zabkowania ciag dalszy.
Mnie strasznie glowa boli i zabieram sie za kawke.
Milego dnia

Do góry