reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

mikolino witaj i gratulacje!
musisz wybrać sobie GP,przejdź się do kilku przychodni i popytaj czy możesz być ich pacjentką.Umów się też na wizytę,tak lekarz albo zrobi ci ponowny test,albo wyśle list do szpitala i do HSE :tak:
tutaj możesz sobie obliczyć dokładnie:
http://dziecko.haczewski.pl/

Lubiczanko jak Dadziunia?

damada faktycznie coś nas ciągnie do Portlaoise :-D

Młodzi już w łóżkach,tylko najmłodszy śpiewy operowe w wyrku odstawia :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Padam na pyszczek :dry:busy dzień mieliśmy. A jutro do pracy wrrrrr
Dziś przy okazji wizyty u znajomych na mieście podeszłam do Debenhams i kupiłam sobie 2 biustonosze, na święta ofertę cenową natrafiłam :tak:

Nati nie przejmuj się nawykami synka, dzieci mają swoje fiku miku, przejdzie mu :tak:

Andzia, witaj, wstaw suwaczek to będziemy wszystkie pamiętać wiek coreczki ;-) w której części Dublina mieszkasz?

Lubiczanka, rety jak ja Ci zazdroszczę tych wyszukiwanie perełek na ślub :-) boszzzz jak ja uwielbiałam to robić:cool2:

mikolino, w swojej okolicy na pewno masz lekarzy gp, musisz sie tylko dowiedzieć który prowadzi ciąże. A nie masz żadnej koleżanki, znajomej, znajomej koleżanki? kogoś kto by ci podpowiedział do którego lekarza się udać? Może na tym wątku jest jakaś mama z Twych okolic to pewnie Ci podpowie.

Barmanka 79 Mam kolezanki, ktore rodzily w Irlandii, ale ze wzgledu na to, ze jest tak wczesnie nie chcielismy jeszcze nikomu mowic poki nie upewnimy sie, ze wszystko jest ok

mikolino;-) witaj:)Musisz wybrac sobie GP:tak:będziesz do niego chodziła co jakiś czas ,i wizyty w szpitalu napewno będziesz mieć.Ja akurat pierwszy raz poszłam do lekarza ginekologa w Dublinie i on potwierdził ciążę:tak:Wtedy wystawił mi list,ja musiałam go do szpitala wysłać;-)zdrówka dla Was i maleństwa i gratulacje:happy2:
barmanka79 mam nadzieje,że mu to przejdzie te złe nawyki:eek:bo dzisiaj pojechałam jak mały zasnął z mężem na zakupy to ładnie,pieknie musiałam wrócić bo Adrianek sie obudził i strasznie płakał,nawet babcia nie mogła go uspokoić:eek::eek:A tu bilety na mecz Polska-Irlandia kupione,i pewno jak znając moje szczęście łądnie ,pięknie będę musiałą zostac w domu:wściekła/y::wściekła/y:Zamierzałam go zostawic z koleżanką ,bo wszyscy mieliśmy jechać ,a jak wykręci taki numer to nie będzie wesoło bo do Dublina mam 45 min i prędko nie wrócę:no:uuuuuuuuuu.:no:

damada maluszek mi się przebudza z płaczem wieczorem jak zaśnie :baffled:

Oszzzzzzzz blaszka jaka pogoda:baffled::baffled::baffled:Ciemno,szaro,wieje,leje....A mi się chce tak spać ,że szok.Spijam kawkę właśnie.Mąż do pracy pojechał,a maluszek śpi;-)
Miłego dnia

Dzień dobry
U nas wczoraj długo było ładnie, dzisiaj termometr pokazuje 6 st, ale jakoś pochmurno, czyli pewnie będzie padać:-p. Wczoraj z robiliśmy sobie dzień bez telewizora:cool2:, więcej rozmawialiśmy, bawiliśmy się z Anią, nawet razem ją usypialiśmy. Dziecko prze szczęśliwe, że mogło tatusia wyprzytulać:cool2:

Witam nowe mamusie, jakiś wysyp w 2013 będzie:):), ale to dobrze:-p
Nati o to nie fajnie masz, jak mały tak reaguje:(, u nas aż takich akcji nie było

Idę coś porobić:-p;-)

Dobrego dnia

Hej Asienko :) Zapomnialam napisac, ze bardzo ladne imie macie na oku ;) U mnie niestety kazde imie z literka R odpada w przedbiegach..... ;)

A moja mama miala kiedys podobna sytuacje - pojechala z Tata na wesele, moja siostra zostala u babci, ale Irminka ciagle plakala, babcia nie mogac jej uspokoic zadzwonila po mame. Po jakims czasie przyjechala, a w domu taki widok: Babcia siedzi przy stole i placze, Irmina w kojcu placze, zobaczyla mame, przestala plakac zaczela klaskac raczkami, a babcia jeszcze mocniej sie rozplakala :D

reklama
Do góry