reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ok dzieki dziewczyny normalnie piersza wizyte i usg w szpitalu powinnam miec za 2 miesiace ale tutajesza ginekolog wykryla mi 2,5 cm cyste tak ze dostalam wczesniejsze skierowanie na usg i czekam w tym momencie na tel z terminem bo gin stwierdzila ze musza to dokladniej sprawdzic ..ale i pocieszala ze napewno sie wchlonie...martwi mnie troche ta cysta bo dawno temu jak bylam nastolatka mialam jedna ,pekla i sie rozlala..bol starszny... czy ktoras z was miala podobny przypadek ? cyste bedac w ciazy?

Czy ktoś mi powie co się dzieje z tą pogodą???:wściekła/y: Rano słoneczko, przyjemne świeże powietrze. Mieliśmy plany na małą wycieczke, ale oczywiście musiał pojawic się deszcz. po obiadku znowu się przejaśniło, chłopcy tradycyjnie chcieli isć na spacer, i co? nawet się dobrze nie wyszykowaliśmy i rozpadał się deszcz!!! a szczerze to spacer by się przydal- najdłam się dzisiaj za kilka osób:-) czasami mam tak,że mogę nie jesc cały dzień, a jak mnie chwyci głód to nawet pólki z lodówki bym zjadła:-):-D:-D.
anineczka cięzko z tym smoczkiem, mały wieczorem woła brata na ratunek, albo mówi mama plosie daj moja smocka. jest lepiej bo dzisiaj w dzien zasnął sobie bez smoczka i nawet nie pytał ale zobaczymy jak pójdzie dalej.
AndziaB witam Cię bardzo serdecznie. ja też od niedawna jestem na tym forum. mamusie są bardzo miłe i pomocne. napisz cos o sobie, jak długo w irlandii, jak ci się mieszka?

AndziaB witaj:)Jesteś z Dublina czy może okolic Dublina???;-)
FiFi09kurcze ja niestety nie mogę Ci pomóc,nie miałam tak.A do polskiego ginekologa chodzisz???
priv z tą pogodą to szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O rany jaka tragedia w Brazyli:no::no::no:
[*]

Witam
Andzia-rozgośc sie-oczywiscie,że Cie przyjmiemy;0
Anineczko-no,ja mysle;)))twojemu M jeszcze raz wszystkiego co najlepsze:***
domada-mam nadzieje,że samopoczucie po kawusi się poprawiło;)
widze,że Was to port laoise ciagnie do siebie;)))
My dzisiaj w Pl szkole bylismy...przy okazji zakupki-oczywiscie ciag dalszy polowań na slubne różnosci;)))
Miłego wieczorku Wam

reklama
Czesc!!! Przyjmiecie kogos nowego?? Bardzo prosze o pomoc, jak sie odnalezc we wczesnej ciazy. Mieszkam w Limerick. Dzisiaj zrobilam test i wyszedl pozytywny, z tego, co juz wyczytalam, to piaty tydzien ciazy, a 3 tydzien od zapodnienia (ostatnia miesiaczka 20 grudnia, zaplodnienie 5 styczen), nie wiem, czy dobrze licze.... Nie wiem, kiedy powinnam isc do lekarza i gdzie, dodam, ze nie mam swojego GP, poniewaz nie mialam wczesniej problemow zdrowotnych, a jak cos to chodzilam w Polsce, prosze doradzcie mi, bo nie wiem, co robic i jestem jeszcze w szoku, dzieki wielkie :-)

30.png

Ostatnia edycja:
Do góry