reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko gratulacje:tak:zycze Ci spokojnej ciązy:tak::-)
Madbebe zdróweczka dla córci.
Marcysiu tez uwielbiam takie dni jak niedziela:tak::-D
A ta niedziela jakoś szybko mija,troszke dziś moje chłopaki pospali,ja tez sie zdrzemnełam.Pozniej byliśmy na spacerku wspólnym i na kawce w kawiarni.Zaraz obiadzik zjemy,i moze wybierzemy sie do Tesco.
Miłego wieczorku zycze.

reklama
to znów ja
Barmanko-zdrówka,zdrówka i jeszcze raz spokojnego"ciążenia"!!!!!!
Marcysiu-nieee-ja tak szybciorem,bo w niedziele jeździmy do pl szkoły(po 16tej wracamy)-co dwa tygodnie i akurat na ten tydzień przypadło:)))
Marta-dobrze ,że Gizmo się wylizuje:)A Szym to Ci zawał serca przysporzy...Nawet nie chcę mysleć co ja bym musiała zrobić...
Ale dziś mieliśmy tak udany dzień,że skaczę z radości-zakupy meeega udane i o!

marta-dobrze,ze z psinka juz lepiej:-) a Szym ma pomysly;-)dobrze,ze okno umial otworzyc byle tylko przez nie niechcial wychodzic i wchodzic jak mama:-D:-D:-D
lubiczanko-rozumiem fajnie, ze zakupy sie udaly a pl szkola to tylko w niedziele??dziwnie jakos bo w wiekszosc w sobote ma zajecia:confused:
laski ratujcie, dzisiaj po spacerku luknelam na moja rabatke a tam mi zonkile wschodza:szok::eek::oo2::errr: i inne kwiatki takze. O rozy nie wspominam bo co chwile mi paczki wypuszcza.Co mam teraz z nimi zrobic, bo przeciez to nie pora na nie. A jak przyjdzie przymrozek to wogole bedzie po nich. Help:hmm::hmm::hmm:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny mam nadzieje ze moge sie przylaczyc mam na imie paulina i mam prawie 2 letniego synka Davidka mieszkamy w dublinie... czasami jak maly zajmuje sie samym soba mam czas pobuszowac po necie...

marcysia u mnie sie otwiera tyklo górna część okna i ledwo do niej dosięgnął także nie da rady wyjsc:no:i padł juz całe szczęście bo mnie dzisiaj wykończył:-(a co do kwiatków to sie nie znam:sorry:

Marta to synuś ma pomysły,dobrze ze wszystko sie dobrze zakonczyło.
Lubiczanko to super ze zakupki sie udały:tak:
Witaj Pusiorex.
A my z M sobie siedzimy i pijemy winko,Igorek po kąpieli wypił mleczko i już spi.I jutro znów poniedziałek.
Miłego wieczorku.

Witam z wieczorka

My dzisiaj cały dzień spędziliśmy poza domem, kupiliśmy Zuzi pare sukieneczek na święta, a i sobie kupiłam kurtkę i ubranko na święta, czytaj spodnie czarne i stalową bluzeczke. Szczerze mówiąc to potrzebuje jeszcze paru rzeczy ale nic mi sie nie podoba jakoś.
Ale i tak jestem z dzisiejszego dnia zadowolona.

Gliwa fajnie, że impreza udana
Barmanka GRATULACJE, spokojnej ciąży życzę
Madbebe zdrówka
Kasiuleczka tort śliczny
MartaF oo to dobrze, że psinka lepiej, a Szymon to niezły numer Ci wykręcił.
Lubiczanka super, że zakupy udane.
Pusiorex witaj

Mam w planach kąpiel z P więc ide lać wode do wanny.:cool2::-p

AsienkoM udanej kapieli
Lubiczanko chwal sie co kupilas:)
Marta mnie kiedys Szym na ogrodku zamknal,dobrze ze wtedy mialam klucze od domu bo szope otwieralam,przez furtke przeskoczylam i weszlam frontowymi drzwiami do domu.....
Kasiuleczko mam to smao z Lidla...probowalam tym ciastka robic,ale nie dalam rady...zrobilam kruche ciasto i mi nie szlko...moze Ty masz jakis przepis na ciasteczka?

Marcysia,Gliwa takie dni jak niedziela i jeszcze jak druga Polowa ma wolne w moim przypadku co trzeci weekend to tez lubie jak jest rodzinka w komplecie:-)

Lubiczanko a co dobrego kupilas ,chwal sie no :-)
Asienko super ze zakupy udane

Pusiorex witaj:-)

A my mielismy gosci J brat byl z rodzinka,wczoraj ja balowalam ale spokojnie u Gliwy wiec dla rownowagi dzis moj J porzadzil tak porzadzil ze teraz poszedl spac,Nacia stwierdzila ze tatus jest bardzo chory i musi sie wyspac ;-)taaa musi bo jutro po 4 rano pobudka i musi byc zeski do pracy ;-)

Milego wieczoru

reklama
ewelcia ja frontowe zamykam jak K nie ma:sorry:ale przyszła koleżanka więc myślałam ze zostawiłam otwarte i ide do przodu i sie śmieje z tego co Szym zrobił a tu zonk i wpadłam w panike:szok:juz szukałam czegoś ciężkiego do wybicia szyby:sorry:

Do góry