reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam z rana :-)

melduje ze u nas ok. mlodemu sie odwidzialo i chce chodzic za reke:baffled: i tak caly dzien :happy2: ale ogolnie jest ok tylko z czasem kiepsko:-( mam nadzieje ze mu sie za niedlugo odwidzi:tak::-D

Barmanko gratulacje!!! mam nadzieje ze ciaza minie spokojnie:tak:
AsienkoM dziekuje ze pytasz:tak: a co do odwiedzin to moze na ten weekend cos sie uda:-) my narazie planow nie mamy na niedziele wiec jak wy nie macie to sie zgadamy :tak:
Ewelcia my na sobote tak ? bo juz nie pamietam :baffled: swija droga nogi mnie bola:laugh2:
CHOROWITKOM ZDROWKA!!
Gliwa
tobie 100 lat!! przepraszam ze tak pozno :sorry2:

to tyle na razie bo mlody sie juz drze:-D i za reke ciagnie:baffled:

do pozniej milego dnia :-)

witam
no dziewczynki-kupiłam-sobie tylko spodnie,ale Mikusi kurteczkę(na chłodniejszą wiosnę)sukienusię na Święta,śpiodszki-no cudne z mini minnie-śliśniuchne(musze fote strzelic),Młodemu bluzię i pajacyka,Dawidkowi Bluzę z dinozaurem(to co mój tygrysek lubi najbardziej)a Dadzi śliczną kieckę w TKMAXIE,,,oprócz tego zabawka dla każdego:)))I zakupki spożywcze-i powiem Wam że za wsio zapłaciłam ino 120e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gliwa-pewnie,że imprezka musiała się udać:)))
Kasiuleczko-nie dziwię się,że masz chętnych na wypieki:)
Asieńko-jaka śliczna pannica:)))
Pusiorex-witaj:)
Madbebe,Gastone-co u Was drogie Panie???
Lece,bo krzyk...miłego dnia

Witam sie i ja:-)
Barmanko gratulacje przeogromne!!!!!

Asienko sliczna babyboomowa Zuzia :-)

Ale pogoda dupna :-( leje i zimno i gluch i ciemno:-(
Moje dziewczyny sa od wczoraj wsciekle.
No a do tego Maniek przechodzi kolejny bunt, tak strasznie pyskuje ze kary i zakazy nie skutkuja.
Rece opadaja:-(
Lubiczanko suuper zakupki:-) Ja marze zeby sie wybrac ale ciagle cos.A w Ennis to kicha:-)
Musze sie wdrapac do gory i dobrac do pudla zeby interesik ukrecic z toba to za dwa tyg moze sie spotkamy?
A do wiosny to pewnie jeszcze cos uzbieram.Napewno Dominia odziedziczy jakies czapunie :-))

Ostatnia edycja:
Witam
Barmanko gratulacje!!!!!
Asieńsko śliczna królewna:)))
Didi śliczna czapeczki Helloo kitty.
Pogoda faktycznie do d.... ale to mi nie przeszkodzi lecę na zakupki z moją wygraną:))
Miłego dnia

Witam.Kurcze jakos ta noc szybko mineła,Igorek obudził się o 6 na mleczko.Zjadł i zasnął z mama .:tak::-)M dziś wczesniej jechał do pracy na 6.30.Zaraz trzeba ogarnąć w domku,a po południu na spacerek trzeba sie wybrać.
Asienko fajniutki kącik ma Zuzia.
Lubiczanko to dzieci pewnie zadowolone z zakupów.
Miłego Dzionka.

reklama
Gastone-taaak-jestem jak najbardziej na taaak-z biznesikiem:)
AsieńkoM-no własnie od dunnedsa zaczęlismy przez heatonsa na tk maxie kończąc-ja też lubie takie interesy w sklepie robić...a i jeszcze dostałam od J komplet kremów olay:))))wszędzie szukałam przeciwzmarszczkowych od 25 roku z i on wynalazł:))))

Do góry