reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ania, a farba na siwe kudełki nie pomaga? Ja nawet nie wiem czy mam siwe czy nie, tak często farbuję że pewnie prędzej łysa zostane niż osiwieje :-D Ale za to mój m to normalnie gołąbek się robi
Wiesz wlosy farbowalam jak bylam w kraju czyli niedawno coz trzeba kupic farbe i sie malnac...

No nareszcie :-Dpiekny masz suwaczek i teraz juz oficjalnie moge Ci pogratulowac :-)

lece klecic placek-jakis jablecznik:-pdzis u mnie zlot czarownic-przed chwila sie dowiedzialam:tak::-)
Udanego zlotu :-D

Marta biedny piesio

Gliwa dzieki za impreze :tak::-)

Tichonek wykorzystaj P na maksa ;-)

Milej niedzieli

reklama
No wiesz...chowałam się po kątach, z nikim się nie widziałam - to i nikt nie widział :-D
Czuję się dobrze, żadnych dolegliwości, żadnych sensacji, żadnych śpiących dni.
A fotki nie mam jeszcze żadnej :eek: jakoś na początku tak wyszło że miałam inne sprawy na głowie..
Mam fotki z usg :tak: jak odpalę skaner to zeskanuje i wstawię, ale znając mój "polot" to trochę potrwa :zawstydzona/y:

hejka:-)
kasiuleczko-tylko pozazdroscic talenciku, tort sliczniutki:-) a co do szprycy to co to za sprzecik masz? metalowy,plastikowy??
marta-biedny piesio oby szybko wyszedl z tego,weterynarz powiedzial ze to tymczasowy paraliz?
barmanko-gratulacje:-) no wiesz jak tak dlugo mozna sie ukrywac przed nami z takimi niusami;-)
tichonku-wykorzystuj meza,wykorzystuj:-D:-D
lubiczanko-a co Ty tak dzisiaj szybciorem?? wiem wiem niedziela;-)
asienko-no to super ze chatka juz gotowa:tak:rok szybko zleci i bedziesz na swoim,super:tak:
gliwa-super, ze imprezka sie udala:tak:
aniaa-jak tam nocka,Lenka juz spokojniejsza?
ewelcia-jak sie zlot udal:laugh2::laugh2:
A u mnie dzis leniwy dzionek,jeszcze w lozku zalegam:-):-) mezulek obiad dzis przygotowuje wiec mam wolne:tak:uwielbiam takie dni..

Witam!
Jakie to niusy...;-)
Barmanko gratuluje:cool2:swietna wiadomosc:)super sie swietnie czujesz,oby tak dalej...zycze spokojnej ciazy:)

Zlot udany,a nawet bardzo:cool2::-D:rofl2:/..

Hej
Nie nadrabiam bo nie mam jak :-/ Wike cos bierze,żółty katar od wczoraj,teraz juz 38.3. Właśnie zasypia.Wlozylam. Jej juz czopek,wiec moze pospi. A co sie naplakala przy tym bidulka. Nie wiem,ale chyba syrop jej zapisami nastepnym razem,bo na siłę jej tego czopa nie wcisne przeciez..:|
Jutro GP sie kłania i pewnie 1szy w jej zywocie antybiotyk.. Dziewczyny możecie mi przypomnieć jakie probiotyki małej zakupić oslonowo. Gp mam fajna,moze mi cos doradzi,ale wolę wiedzieć w razie wu ;-)
Barmanko-gratuluję ogromnie i spokojnej ciąży!
Asienko-fajnie ze domek juz na wykonczeniu,zazdraszczam swego kąta..:-)

To tyle,co mi sie rzuciło w oczy,idę nadrabiać,a Wam miłej niedzieli życzę!

witam
Barmanko gratulacje;-)i spokojnej ciazy:tak:
Marcysiu ze dwa tygodnie temu kupilam w lidlu taki pistolet do ozdabiania tortow i robienia ciasteczek, wiec naprawde sie przydal uchwyt ma plastikowy i takie nakretki resszta metalowa.

do mlodej wlasnie przyszedl kolega i sie bawiá, a ja dzis leniu****e

Madbebe zdrowka dla malej oby katar szybko przeszedl

reklama
marcysia,tak to z bólu ten paraliż i ma minąć,wczoraj wymiotował z krwią i myślałam ze zdechnie ale dzisiaj jest juz lepiej,nawet pije

a mnie Szymek mało co do zawału niedoprowadził,poszłam po drzewo a ten mi drzwi zamknął:szok:na pozamykane i prosiłam zeby otworzył ale nie dał rady,chciałam juz okno wybijac ale zawołałam go do okna i mi otworzył więc oknem weszłam,ale co przeszłam to moje:-(zcze sie trzęse

Do góry