reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ania, a farba na siwe kudełki nie pomaga? Ja nawet nie wiem czy mam siwe czy nie, tak często farbuję że pewnie prędzej łysa zostane niż osiwieje :-D Ale za to mój m to normalnie gołąbek się robi
Wiesz wlosy farbowalam jak bylam w kraju czyli niedawno coz trzeba kupic farbe i sie malnac...

No nareszcie :-Dpiekny masz suwaczek i teraz juz oficjalnie moge Ci pogratulowac :-)

lece klecic placek-jakis jablecznik:-pdzis u mnie zlot czarownic-przed chwila sie dowiedzialam:tak::-)
Udanego zlotu :-D

Marta biedny piesio

Gliwa dzieki za impreze :tak::-)

Tichonek wykorzystaj P na maksa ;-)

Milej niedzieli

reklama
No wiesz...chowałam się po kątach, z nikim się nie widziałam - to i nikt nie widział :-D
Czuję się dobrze, żadnych dolegliwości, żadnych sensacji, żadnych śpiących dni.
A fotki nie mam jeszcze żadnej :eek: jakoś na początku tak wyszło że miałam inne sprawy na głowie..
Mam fotki z usg :tak: jak odpalę skaner to zeskanuje i wstawię, ale znając mój "polot" to trochę potrwa :zawstydzona/y:

hejka:-)
kasiuleczko-tylko pozazdroscic talenciku, tort sliczniutki:-) a co do szprycy to co to za sprzecik masz? metalowy,plastikowy??
marta-biedny piesio oby szybko wyszedl z tego,weterynarz powiedzial ze to tymczasowy paraliz?
barmanko-gratulacje:-) no wiesz jak tak dlugo mozna sie ukrywac przed nami z takimi niusami;-)
tichonku-wykorzystuj meza,wykorzystuj:-D:-D
lubiczanko-a co Ty tak dzisiaj szybciorem?? wiem wiem niedziela;-)
asienko-no to super ze chatka juz gotowa:tak:rok szybko zleci i bedziesz na swoim,super:tak:
gliwa-super, ze imprezka sie udala:tak:
aniaa-jak tam nocka,Lenka juz spokojniejsza?
ewelcia-jak sie zlot udal:laugh2::laugh2:
A u mnie dzis leniwy dzionek,jeszcze w lozku zalegam:-):-) mezulek obiad dzis przygotowuje wiec mam wolne:tak:uwielbiam takie dni..

Witam!
Jakie to niusy...;-)
Barmanko gratuluje:cool2:swietna wiadomosc:)super sie swietnie czujesz,oby tak dalej...zycze spokojnej ciazy:)

Zlot udany,a nawet bardzo:cool2::-D:rofl2:/..

Hej
Nie nadrabiam bo nie mam jak :-/ Wike cos bierze,żółty katar od wczoraj,teraz juz 38.3. Właśnie zasypia.Wlozylam. Jej juz czopek,wiec moze pospi. A co sie naplakala przy tym bidulka. Nie wiem,ale chyba syrop jej zapisami nastepnym razem,bo na siłę jej tego czopa nie wcisne przeciez..:|
Jutro GP sie kłania i pewnie 1szy w jej zywocie antybiotyk.. Dziewczyny możecie mi przypomnieć jakie probiotyki małej zakupić oslonowo. Gp mam fajna,moze mi cos doradzi,ale wolę wiedzieć w razie wu ;-)
Barmanko-gratuluję ogromnie i spokojnej ciąży!
Asienko-fajnie ze domek juz na wykonczeniu,zazdraszczam swego kąta..:-)

To tyle,co mi sie rzuciło w oczy,idę nadrabiać,a Wam miłej niedzieli życzę!

witam
Barmanko gratulacje;-)i spokojnej ciazy:tak:
Marcysiu ze dwa tygodnie temu kupilam w lidlu taki pistolet do ozdabiania tortow i robienia ciasteczek, wiec naprawde sie przydal uchwyt ma plastikowy i takie nakretki resszta metalowa.

do mlodej wlasnie przyszedl kolega i sie bawiá, a ja dzis leniu****e

Madbebe zdrowka dla malej oby katar szybko przeszedl

reklama
marcysia,tak to z bólu ten paraliż i ma minąć,wczoraj wymiotował z krwią i myślałam ze zdechnie ale dzisiaj jest juz lepiej,nawet pije

a mnie Szymek mało co do zawału niedoprowadził,poszłam po drzewo a ten mi drzwi zamknął:szok:na pozamykane i prosiłam zeby otworzył ale nie dał rady,chciałam juz okno wybijac ale zawołałam go do okna i mi otworzył więc oknem weszłam,ale co przeszłam to moje:-(zcze sie trzęse

Do góry