reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko czekam na fotke kombinezony")
Barmanko moze w Dublinie w H&M juz cos jest,ja bylam w Newbridge:)
Anineczko ze kiedy ta rozmowa miala byc?dzis czy jutro?czytalam ale wylecialo mi z glowy...nie no niezla jest...szkoda ze dooope Ci obrabia...ale wlasnie tak,to jest badz dla kogos dobrym.
A hydraulik jest wypasiony..usmialam sie z niego:-D:-D:szok: bajkopisarz normalnie sie wam trafil;-)

nie wiem co jeszcze komu mialam napisac...aaaa rent allowance mozna dostac,wtedy gdy zadne nie pracuje lub jedna osoba ma part time:)
a HC placi,ale oczekujacym na decyzje w sprawie JB lub JA,a pozniej odpijaja sobie;-)

Aniu no niestety leki drogie:baffled:,ale jak trza kupic to trza;-)
AsienkoM wrzuc na luzzzzz!!
Kasiuleczko Ty zdolna bestia jestes,wiec wydziergasz i dla chlopca czapusie:tak:

EDit:
wiecie jakiego nerwa dzis zlapalam...poszlam na gore do lazienki ,nie bylo mnie chwile,a Szym z Nilla wymalowali mi sciane w salonie mazakami....ja wczoraj szukalam mazakow i nie wiedzialam gdzie sa,a oni kanape odsuneli,a mazaki tam byly...wiec ....
ale mam takei sczzescie ze moge zmyc,miekka lekko zwilzona sciereczka i nie widac...
myslalam ze rozszarpe,bo nie wiedzialam na poczatku czy granatowy mazak uda mi sie zmyc,a tego bylo najwiecej:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
się poryczałam normalnie :baffled: oglądałyście teraz na polsacie "Marley i ja" ? smutne zakończenie i jak pomyślę,że też kiedyś będę musiała się ze swoim zwierzyńcem pożegnac to normalnie buuuu

Ewelcia,dzisiaj ta rozmowa miała byc,no ale dziewczę nie wysiedziało ten jeden dzień więcej.

Idę,zjadłam kebaba a teraz popiję milkshakiem i ma leciec jakiś kolejny film "Efekt motyla" :tak:

asieńka a co wam @ przeszkadza:-D
barmanko ja pracuje na magazynie,wypalam napisy na szklankach i zawsze po nowym roku do kwietnia jest cisza:tak:kiedyś mi płacili a teraz liczą ze na ciemnote trafili:-D

lubiczanka K mówi zeby J przyszedł to mu pokaże jak sie robi:-):-D

kurde ciesze sie jak głupia bo zgagusia do mnie przyjeżdza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ewelcia K pomalował salon i Szym go zaraz sam pomalował!!!!lubiczanka świdkiem:/:/

Anineczka też przed chwilą ryczałam na tym filmie, nawet mój P się wzruszył, chociaż od kiedy jest Zuzia to zrobił się bardzo wrażliwy.

MartaF :-D:-D:-D ja wiem, że dobry marynarz to i po czerwonym morzu popłynie :-D:-D:-D

No dobra spadam, papa

Ostatnia edycja:
Kasiuleczka jawlasnie dzis zdziergam kolejna czape:-)
Zrobilam ja dla Maxa wlasnie slupkami i powiem ladna jest:-)
Jutro pompon dorobie i zastanowie sie nad uszami:-)
To moja 6 czapka w ciagu dwoch tygodni:-) Rozwijam sie hihi Taka z daszkiem tez juz mniej wiecej wiem jak robic a uszka tez prosta sprawa:-) Ma tylko prosbe do ciebie. Daj mi linka jak robisz te duze kwiatki jak u Zuzki na czapce bo ja umiem jak narazie robic jeden rozmiar kwiatka:<

Hej laski!

Melduje, ze zyjemy...
caly czas w domu, niestety....:-( Natalka od zeszlej soboty nie wymiotuje, ale jest nadal przeziebiona, niby nic powaznego, ale ma jeszcze chrypke i katar. Oprocz tego mnie dopadlo chorobsko, ostatnio w sobote czulam sie makabrycznie nie moglam wstac z lozka.:szok: Bole miesni, wysoka goraczka itd.(naprawde nie pamietam kiedy czulam sie tak strasznie) do dzis mnie jeszcze gardlo meczy.
Weny do pisania brak:-( bo co tu pisac..

kasiuleczka- sliczne te Twoje czapusie

Dobranoc!

reni zdrowka dla was, moja Olive cos lapie bo z rana co chwile psika i lekko nos ma zatkany, jak narazie podaje jej rutinoskorbin i mam nadzieje ze sie nic nie wykluje(ostatnio jej to pomoglo):tak:
aha a moje czapusie to tylko te rozowe:-D reszta to fotki z netu ;-)

Gastone oooo rajusku ale sie wciagnelas rob foty i pokazuj na odpowiednim watku co tam wydziergalas.
file:///C:/Users/john/Downloads/Flor de 2 capas de 6 petalos - Tutorial de tejido crochet - YouTube.htm
t
o link do tego kwiatka z tym ze on ma dwie warstwy a ja dodaje jeszcze jedná warstwe platkow, poprostu robie tak samo jak ta drugá warstwe .:-D z daszkiem to dla mnie tez jeszcze czarna magia ale od czego mamy You tuba:-D moze cos znajde.
kiedy ty to robisz po nocach czy jak, normalnie podziwiam:tak:

Lubiczanko ta japonska pilotka to chyba na drutach robiona i raczej nie dla mnie , ale ta biedroneczka i pszczolka calkiem calkiem , wiec musze sprawdzic jakie u nas sa kolorki welny i ceny i sie odezwe.

Barmanko no co to za baby wredne:nerd:

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko link mi nie chodzi :-(. A fotki za jakis czas bo ja wciaz nie mam kompa i na ipodzie czasem pisze a tu nie moge wstawic zdjecia na bb nie wiem czemu.Ale jak zrobie jeszcze czapki kolejne dziewczynkom to napewno sie pochwale:-)) Nie omieszkam:-)Pierwsze kompleciki juz widzialas na FB.Dzis J mi kupil troche welny i mam nowe pomysly:-)
Pytasz kiedy robie? Mam teraz taki okres ze musze siedziec na dupie zwlaszcza przy Hani.I tak ona w wozku czasem albo nawee wtulona we mnie a ja dziergam:-) Wciagnelo mnie i to omnie strasznie odstresowuje.Bede dziergac tylko dla siebie bo az tyle czasu to nie mam zeby robic komus ale robie tez czapeczki newborn dla mojego J do zdjec :-)

Co do kwiatkow no wlsnie nie chce mi sie teraz uczyc tych dwuwarstwowych ale napewno sie naucze.Takie " kwiatek w kwiatek" tez sa oki :-) I gak mi dobrze idzie zwazywszy na to ze dwa tyg temu umiala
tylko lancuszek hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-)
Lubiczanka piekne te malowidla twoje:tak: a co do ciasta to np. moj tato nie zje innego jak jablecznik i murzynek :-p 1 blaszka na 1 dzien:-D
Madbebe dobrze ze sobie uswiadomil:tak: a kwiaty mila niespodzianka,moze teraz bedzie potulniejszy :-Da co do fisa tez czekamy juz jakies 10 tygodni moze dluzej i cisza:wściekła/y:a zrent allowance to jest tak ze zalezy ile godzin sie pracuje, jest limit do ok 30 godz tygodniowo. my mamy rent i moj pracuje ale staramy sie aby co jakies 2 tygodnie pracowal tylko 4 dni i jest ok :tak:no chyba ze sie pracuje na full time to juz nie jest tak latwo.
Anineczka ja tez do tych miekkich serc naleze, co mnie czasem zlosci bo potem "po du**e" dostaje:zawstydzona/y: a rodzina sie nie przejmuj, :tak: yto se hydraulik wymowke wymyslil:-D
Asienka_r jak ci to tak sprawnie idzie to nastepnym razem i moje podrzuce:-D:-p
Barmanka dlugo sie Marcelitowi trzyma skaza:-( ja sie tak szykuje do tej koziny poki mlody jeszcze takiego smaku nie ma,moze u nas bedzie jadalna :sorry2:
Gliwa super ze wizyta udana
Ewelcia to ci dzieciaki graffiti malneli:-p dobrze ze sie zmylo
Renni zdrowka dla Was!!
Kasiuleczka oby sie nic nie rozwinelo corci:tak:

widze temat aldi na papierze:happy: moj tam skonczyl prace jakies 2 miesiace temu i zadowolony nie jest:no: nigdy wiecej aldi:crazy::no: a co do godzin to ok 20 tygodniowo, nigdy nie zrobil wiecej :no:

my bylismy na spacerku, potem male zakupy i relaks :-p
do pozniej ;-)

Do góry