reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone ojjj tak szydelkowanie mnie rowniez odstresowuje i relaksuje:-D:-D i uspakaja i wycisza(bo po calym dniu z Olivá i sluchania jej gadania przez 12 godzin czacha mi doslownie dymi):-D

Ewelcia wlasnie dobrze ze udalo ci sie to zmyc i sladu nie ma

aha ja to sie dzis jeszcze we fryzjera zabawilam, w Pl grzywke kazalam sobie zrobic a nie pomyslalam kto mi ja bedzie przycinal, no a ze wlosy tak szybko mi rosná ze masakra wiec musialam sobie sama dzis opitolic grzywke:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Aurelia-w cuda nie wierze,a juz dotyczące facetowych przeobrażeń w ogóle. Ja tez święta nie jestem,wiec chłop pewnie nie wytrzymał juz i sie posypalo. No ale..war zażegnany póki co,wiec dobrze jest;-)
No właśnie! Ten oficer wypytal A.o nasza sytuację i kazał składać o rent supplement,gdzie A.pracuje na full time.

Oglądałam Mke,863 i mi sie odcinek wywalil. Tichonek-obejrzałas caly?to moj komp nawala czy uszkodzony odcinek sciagnelam?:-/
Kurcze,tak w ogóle to chyba nam sie komp 'kończy'.4lata na tym systemie,wiec sie nie dziwię. Martwi mnie tylko i zastanawia jedna rzecz. Wyobrazcie sobie ze zarówno w październiku,jak i we wrześniu sciagnelismy niby ponad 70Gb miesięcznie,gdzie sciagamy max 25. Nikt sie nam raczej pod neta nie podpial,wiec pewnie mamy wirusa :-/
Po niedzieli oddajemy kompa kolesiowi,niech zrobi porządek,bo jak tak dalej pójdzie to mnie eircom podliczy za te ściąganie..
Marta-jak długo goscisz Zgagulca?
Gastone-well done! :-D
AsienkaM-jakbym o sobie czytała normalnie.. :|
Ewelcia-ojj,to Ci się ciśnienie podniosło pewnie. Dobrze,ze się zmylo..

Z nowości..nie wiem czy nie mam cukrzycy.. Mozna tak ja nabyć nagle? Za duzo objawów mi pasuje.. Albo se wkrecam na starość. ;-)

Ostatnia edycja:
Nie no nie sądzę zeby wyrok na Cie wydała. Jak coś,na parkingu przed jej domem mozemy pogadać..:p :-D A nie za długo tzn. Bo tak sie zastanawiam,czy mnie wlasnie w balona nie zrobiła,ustawiając sie ze mna na niedziele.. :mad: ;-) o_O

anineczka - wreszcie udało mi sie suwaczek wkleić tak jak trzeba to i wreszcie jest, a za zdrówko dla młodej dziękuję, juz było lepiej, a teraz jakby sie wróciło, ano bywa, trzeba to przeżyć

Witam
Marta-jakie problemy?dlaczego ja nic nie wiem;)
Kasiuleczko-i króliczka jeszcze dasz radę???Będę przeogromnie wdzięczna:tak:
Aureliamarcel-no wiesz-mój J nie chce jadać żadnych ciast(dlatego ostatnio tylko na okazję piekę:(((),ale jabłecznik-może być-i to jak bardzo może być;)))
Gastone-a tylko na swoje potrzeby dziergasz,czy dorabiasz?
przepraszam,dzieciątka wzywają-miłego dnia
Ewelcia+dyiđ yrobi fotkeŁ=

reklama
Do góry