reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone ojjj tak szydelkowanie mnie rowniez odstresowuje i relaksuje:-D:-D i uspakaja i wycisza(bo po calym dniu z Olivá i sluchania jej gadania przez 12 godzin czacha mi doslownie dymi):-D

Ewelcia wlasnie dobrze ze udalo ci sie to zmyc i sladu nie ma

aha ja to sie dzis jeszcze we fryzjera zabawilam, w Pl grzywke kazalam sobie zrobic a nie pomyslalam kto mi ja bedzie przycinal, no a ze wlosy tak szybko mi rosná ze masakra wiec musialam sobie sama dzis opitolic grzywke:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Aurelia-w cuda nie wierze,a juz dotyczące facetowych przeobrażeń w ogóle. Ja tez święta nie jestem,wiec chłop pewnie nie wytrzymał juz i sie posypalo. No ale..war zażegnany póki co,wiec dobrze jest;-)
No właśnie! Ten oficer wypytal A.o nasza sytuację i kazał składać o rent supplement,gdzie A.pracuje na full time.

Oglądałam Mke,863 i mi sie odcinek wywalil. Tichonek-obejrzałas caly?to moj komp nawala czy uszkodzony odcinek sciagnelam?:-/
Kurcze,tak w ogóle to chyba nam sie komp 'kończy'.4lata na tym systemie,wiec sie nie dziwię. Martwi mnie tylko i zastanawia jedna rzecz. Wyobrazcie sobie ze zarówno w październiku,jak i we wrześniu sciagnelismy niby ponad 70Gb miesięcznie,gdzie sciagamy max 25. Nikt sie nam raczej pod neta nie podpial,wiec pewnie mamy wirusa :-/
Po niedzieli oddajemy kompa kolesiowi,niech zrobi porządek,bo jak tak dalej pójdzie to mnie eircom podliczy za te ściąganie..
Marta-jak długo goscisz Zgagulca?
Gastone-well done! :-D
AsienkaM-jakbym o sobie czytała normalnie.. :|
Ewelcia-ojj,to Ci się ciśnienie podniosło pewnie. Dobrze,ze się zmylo..

Z nowości..nie wiem czy nie mam cukrzycy.. Mozna tak ja nabyć nagle? Za duzo objawów mi pasuje.. Albo se wkrecam na starość. ;-)

Ostatnia edycja:
Nie no nie sądzę zeby wyrok na Cie wydała. Jak coś,na parkingu przed jej domem mozemy pogadać..:p :-D A nie za długo tzn. Bo tak sie zastanawiam,czy mnie wlasnie w balona nie zrobiła,ustawiając sie ze mna na niedziele.. :mad: ;-) o_O

anineczka - wreszcie udało mi sie suwaczek wkleić tak jak trzeba to i wreszcie jest, a za zdrówko dla młodej dziękuję, juz było lepiej, a teraz jakby sie wróciło, ano bywa, trzeba to przeżyć

Witam
Marta-jakie problemy?dlaczego ja nic nie wiem;)
Kasiuleczko-i króliczka jeszcze dasz radę???Będę przeogromnie wdzięczna:tak:
Aureliamarcel-no wiesz-mój J nie chce jadać żadnych ciast(dlatego ostatnio tylko na okazję piekę:(((),ale jabłecznik-może być-i to jak bardzo może być;)))
Gastone-a tylko na swoje potrzeby dziergasz,czy dorabiasz?
przepraszam,dzieciątka wzywają-miłego dnia
Ewelcia+dyiđ yrobi fotkeŁ=

reklama
Do góry