reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe-jak to o rent allowance?Jak ja chciałam to powiedziała mi,ze z pracującym J :crazy:pomarzyć.ale jeśli sam Wam podpowiedział,to się starajcie:)
no właśnie,bo wg moich informacji należy się tylko bezrobotnym,wiec nie bede z siebie idiotki robić,coś Ty.Niech se sam składa.On coś bąkał generalnie o rent supplement,ale żadnego info odnośnie tego nie znalazłam..Wszędzie powiązane to z rent allowance
anineczko-a widzisz,to się dogadalim :blink:

reklama
Aaania83 oj to Nacia,może niechcący ugryzła?
to na szczescie bylo niechcacy ale teraz musze bardziej uwazac bo nie wiem co moze jej strzelic do glowki

Aniu Nacia z tęsknoty pewnie taka niegrzeczna, dobrze, że zaraz wracacie
Oj tak teskni i to bardzo juz na samym poczatku mowila jeszcze jak w Irl bylysmy ze ostatni raz lecimy bez Tatusia takze jak wrocimy J ma dwa dni wolne wiec ja bede miala luz:tak:

Pozniej wybieram sie do fryzjera włoski podciąć,kurcze tak mi wypadaja po ciązy masakra:szok:.Wszedzie ich pełno.
Miłego popołudnia.
Ja dzis w aptece kupilam tabletki bo u mnie ten sam problem famaceutak mowila ze sa dobre i powinny pomoc a dwa opitolilam sie J jak mnie zobaczy to chyba nie bedzie zadowolony:zawstydzona/y:

Lubiczanko swietnie Ci wyszlo
Kasiuleczka super czapka,masz talent jak wroce to musze u Ciebie zamowienie zlozyc :tak:

AsienkoM cierpliwosci zycze!!!!Zuzia slicznie wyglada :-)

Ja dzis w aptece zostawilam 130 zl a jutro zostawie ponad 300 :szok:
Tesciowa mnie dzis wku....a ze humor poprostu mam do bani!!!!!

Milego wieczorku zycze

Ufff, z mężowym posprzątałem domek, lśni jak psu...ogon...:-D:-D zrobiłam sałatkę warzywną, a potem odwiedziła mnie koleżanka. Boszzz jak miło pogadać o babskich sprawach, szkoda tylko że winiaczka nie mogłyśmy obalić:sorry2:
Jutro zrobie ciasto - mam nadzieje że dotrzyma do niedzieli, bo byłby obciach jakby ktoś na kawusie wpadł a tu pusta blaszka się została.

Madbebe, to dobrze że lubisz szukać informacji, ja również.:tak: Ale w przeciwieństwie do Ciebie niestety znalazłam artykuły o tej nieszczęsnej soi..:-(

Aurelia, nie, nie podaje soi Marcelowi. Niestety wciąż ma skazę.:baffled: Podaje mu mleko ryżowe, na szczęście mu podpasowało. Niestety zamiennika do serów i jogurtów nie znalazłam - kozina u nas odpada.:no:

Kamcia, tak to ciasto właśnie tak wyglądało że do tej piany dodawało się coś "kolorowego".

Ewelcia, a widzisz ja właśnie chciałam w poniedziałek też bryknąć do H&M sprawdzić czy czegoś nie ma, ale jak mówisz że lipa to nie idę...:sorry2:

Gliwa, buziak dla Igorka na ten 3 miesiąc.:happy2:

Lubiczanka, tyle tylko że ja nie umieć zrobić dobrego kruchego, buuuu:zawstydzona/y:
A Ty nie planujesz jakiegoś przyjazdu do Dublina tak na kilka dni? Pytam w związku z twymi zdolnościami artystycznymi? Co będe naklejki kupować:-p:-)

Asienka, Zuzia wygląda uroczo.

Kasiuleczka, a robisz też takie fukuśne na dorosłą łepetynkę? Bo na chłopców to chyba takich się nie robi, coo?

Anienaczka, a ile lat ma to dziewcze?
Oj takie doświadczenia z niewdzięcznikami, i obrabiającą tyłki "rodzinką" to chyba każdy z nas ma - niestety.:nerd:
Hahaha, uśmiałam się z historii z hydraulikiem.

Aniaa, a Ty w końcu robiłaś te badania w Pl?
Zmieniłaś kolorek włosków? Czerwony?:-)

Wizyta u fryzjera udana,włoski podcięte grzyweczka również,odrazu człowiek sie lepiej czuje.:-)
Kasiuleczko a jaki wzór masz czapeczek dla chłopców,kolorek fajny by był zielony lub niebieski.Kupiłam dla mojego Skarba w Zarze płaszczyk i chciałabym dobrać mu jakos fajna czapeczke.
AsienkoM jak tam u męża w pracy?
Aniaa lepszego humorku życze.
Miłego wieczorku.

Witajcie,
Daję znak, że żyję, juz trochę lepiej ze mną, za to Alinka jeszcze cały czas niedomaga....
Dobrze, że juz weekend, bo ten tydz. mnie wymęczył trochę, może jutro pośpimy.

ciernista - są tu brzuchatki, są...

barmanka- z kimś mnie pomyliłaś,ale nie wiem z kim..z gastone może?:blink:jesteś pewna ze nie spiłyście tego winka?:blink::-D
aniaa-zarzuć zdjęciem fryzu!

anineczko własnie sama sie zastanawiałam nad tą pracą w aldim bo płacą 11.35 na godzine więc stawka jest jak dla mnie super ale szkoda mi mojej odprawy:baffled:

anineczko własnie sama sie zastanawiałam nad tą pracą w aldim bo płacą 11.35 na godzine więc stawka jest jak dla mnie super ale szkoda mi mojej odprawy:baffled:
ja sama bym poszła gdyby nie jeden ten no pod cyckami. :tak:

a teraz chyba tą nieszczęsną meliskę idę wychlipac,bo tam mną nerwy szarpią,że ugggghhh,a kogos tu jeszcze dzisiaj pocieszałam :-D
M jeszcze ni ma,wkurza mnie to,że uuuu :wściekła/y:

Gliwa fajnie,ze się odstresowałaś u fryzjera :tak:

reklama
Dziewczyny dziękuje za wsparcie

AsieńkoM ojej a dlaczego taka nerwowa jesteś? Faktycznie,naparz sobie meliski.
A Zuzia wygląda bombowo :tak:

Anineczko a nie wiem, wystarczy, że coś leży nie tak, lub nie moge się z czymś wyrobić i zaraz czuję jak sie cała spinam i zaczyna się. Nie potrafie nabrać dystansu do wszystkiego, że nie wszystko musi być perfekt.

Zuzia jak zawsze urocza:-), Asienko więcej spokoju życzę, pamiętaj, że jakbyś chciała pogadać to jestem:tak:

Dziękuje, napewno skorzystam

hejka
AsienkaM reklame mi zrobila:-D:-D:-D A Zuzia fajnie wyglada w czapusi:tak:nawet nie widac ze jest ciut wieksza.

Czapka super, mojej sąsiadce się spodobała, aż mówiła że chciałabym taka dla siebie.

Wizyta u fryzjera udana,włoski podcięte grzyweczka również,odrazu człowiek sie lepiej czuje.:-)
AsienkoM jak tam u męża w pracy?

Nie ma to jak fryzjer, a u P tak sobie, dzisiaj był o 14 w domu.

Lubiczanka śliczne malunki, szalejesz

Ostatnia edycja:
Do góry