reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

Wstałam z bólem głowy, może zaraz jakąś tabletke łykne

Katrina o wreszcie suwaczek jest, śliczny i zdrówka dla Alinki
Gastone zdrówka dla dzieciaczków i wiele siły dla Ciebie
Reni dla Natalki też dużo zdrowia

Dziewczyny szalejecie z tym szydełkowaniem, ja nie mam do tego talentu i czasu.

Udanego weekendu.

reklama
Obudziłam się z bólem głowy, spijam kawę zobaczymy czy przejdzie samo...

Ewelcia, mi się wydaję że w takich sklepach jak H&M wszędzie powinny być te same ubrania... Myślisz że w Dublinie powinny już być zimowe?

Marta, a czy w swojej pracy możesz coś wykonać dla siebie? W sensie jakiś napis na wazonie czy kuflu piwa?

Gastone, Kasiuleczka, oj macie talenty.. Ja nie potrafię takich rzeczy robić.

Reni, zdrówka dla Was.

hejooo!zimno na dworze jak diabli...spijam kawke i lece brac sie za jakas robote;-)
Barmanko no wlasnie nie wiem,ale jak masz blisko do H&M to mozesz sprawdzic...Anineczka juz dawno wklejala linka z H&M ze kombinezony sa juz dostepne,a mimo tego nadal w sklepei ich nie ma...

ooo a wczoraj pojechalismy do znajomych i zapomnialam telef.pozniej patrze a o 18 ktos do mnie dzwonil,jakby stacjonarny nr.wiec oddzwaniama,a tam Pan mi mowi ze to Whitewater shoping center Newbridge:sorry2::sorry2:..wiecie sekretarka...ale strasznie nie wyrwaznie....nie wiem o co kaman????? skad mieli nr?co i jak?na razie nie dzwonili do mnie,sama tez narazie nie dzwonie,nie wiem czego moge sie spodziewac

witam sie!

A mi tak niedobrze od rana,ze bleee :/
Pewnie nerwica znowu.Dzis wizyta u gina i chyba podświadomie się stresuje :/

miłego dnia!

Witam
Dzieki dziewczynki, mam nadzieje, ze to juz koncowka mojego i N przeziebienia.

Barmanko-a w tk maxie sprawdzalas??? Tam czesto o tej porze roku maja dla dzieci kombinezony itd..

madbebe-nie stresuj sie na zapas! Zobaczysz wszystko bedzie ok!

witam i ja :-)
Reni no oby juz koncowka choroby byla:tak: jeszcze raz zdrowka
Barmanka AsienkaM oby bol glowy szybko minal
Ewelcia no ciekawe co chcieli, ja bym zadzwonila bo mnie by ciekawosc chyba zezarla:-D:baffled: ja to zaraz musze wiedziec o co kaman:rofl2:
Madbebe nie stresuj sie, bedzie dobrze:tak:

mrozno dzis ale slonecznie:tak: mlody na spacerze a ja udaje ze sprzatam :-p nie no ide cos porobic:happy:

milego weekendu:tak:

reklama
Do góry