reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

moja sąsiadka miała kota ale go niewpuszczała do domu,taki ładny biały był:tak:i ciągle nam psy wkurzal, łaził po płocie i podwórku aż go Jessie dzisiaj dorwała i zagryzła:-:)baffled:

reklama
barmanka- z kimś mnie pomyliłaś,ale nie wiem z kim..z gastone może?:blink:jesteś pewna ze nie spiłyście tego winka?:blink::-D
:-D:-D:-D o rajuśku, sama z siebie się uśmiałam:-D ano pewnie że Cię pomyliłam :sorry2:winka nie obaliłyśmy bo koleżanka piersią karmi, a i ja też w sumie ostatnio z tych niepijących :nerd:

Anineczka, młoda siksa. Nie każdy osobnik w jej wieku jest roztropny i rozważny..
My właśnie też po takich "siksach" mieliśmy więcej nieprzyjemności niż to było warte...
Ta kuzynka tak Cię zdenerwowała że chcesz meliskę pić?

Marta, Anineczka, wow aż tyle kaski tam płacą? Ciekawe ile godzin dają?
Ja u siebie mogę zapomnieć o odprawie w sensie takim że mój szef prędzej da komuś 1 dzień do pracy niż miałby kogoś zwolnić.. Dobrze wie czym takowe zwolnienie kogoś "pachnie". Sama bym z chęcią robotę zmieniła gdyby nie to że tutaj z wieloma rzeczami poszli mi na rękę (m.in. dni i godziny prac) i w nowej pracy raczej mi nie ułożą grafika pode mnie.

nie nie dzieciaki mi dały w kośc i mężu,ale już huuuu zaaaaa :blink:
ano mi M mówi,że jeszcze więcej dają w aldim,ale widzę,że Marta zna dokładną stawkę :tak:

MartaF a to pech,szkoda kociaka,że się nawinął :-(

Kasiuleczka, a robisz też takie fukuśne na dorosłą łepetynkę? Bo na chłopców to chyba takich się nie robi, coo?

Barmanko ze tak powiem ja jeszcze poczatkujaca jestem w szydelkowaniu i na czapy dla doroslych sie jeszcze nie skusilam zeby zrobic. Jest duzo roznych fajnych czap sa do tego schematy ale dla mnie to nadal czarna magia nie potrafie tego rozszyfrowac, brakuje mi czasu i spokoju zeby przysiasc i to rozgryxc.
Kasiuleczko a jaki wzór masz czapeczek dla chłopców,kolorek fajny by był zielony lub niebieski.Kupiłam dla mojego Skarba w Zarze płaszczyk i chciałabym dobrać mu jakos fajna czapeczke.
.

Ano nie mam dla chlopaczkow zadnych wzorow, wiem tylko ze dziewczyny robiá dla chlopców bo widze na roznych blogach o wlasnie znalazlam taká dla przykladu ktora jest dla chlopca.
2011.03.12 (71) (Medium).jpg2011.03.12 (72) (Medium).jpg

Marta-a w clonmel przyjmują też???Szkoda klakra-faktycznie był milusi:)
Kasiuleczko-no właśnie kiedyś widziałam i baaaardzo mi sie spodobała-zaraz poszperam:)o-dla chłopca Modna czapka pilotka z daszkiem vintage 3 kolory. (1890494886) - Aukcje internetowe Allegro i takie podobne do tej ,którą wklejałaś...tyle,że biedrona CZAPKA PILOTKA i SZALIK BIEDRONKA 40-42cm GOTOWA (1912904207) - Aukcje internetowe Allegro a tu w ogóle fajne czapeczki ŚMIESZNE CZAPECZKI /mix wzorów/ roz.32-56 (1908052842) - Aukcje internetowe Allegro ja reflektuję na pszczółkę,zajączka i co tam możesz:)))
Barmanka-zapraszasz???;)))))))))
Gliwa-ależ Ci dobrze...jak ja tęsknię za fryzjerem:(((
Aaniu-ło matko-na co tyle kasy wydajesz w tej aptece?Pani aptekarka rąsie zaciera??;))0nie wkurzaj się Młoda na teściówkę-taki ichni urok,że potrafią ciśnienie podnieść;)

Ostatnia edycja:
anineczko bo cały czas radia słucham,ale m ma racje bo to minimalna początkowa stawka:tak:a za robotą to sie cały czas rozglądam:tak:
barmanko
bo mój szef jest głupi i myśli ze ja tak samo,wysłal mnie na 6 tygodni bezpłatnego i powiedział ze jak przez 6 miesięcy nie będzie miał dla mnie pracy to należy mi sie odprawa a ja wiem ze juz po 4 tygodniach moge pisac o odprawe więc go nie uświadamiam bo jak mnie w styczniu wyśle na bezpłatne 3 miesiące to biore odprawe i sie zmywam

Kasiuleczko bardzo mi sie podoba ta czapeczka z daszkiem,:tak::-)Super.
Asienko nie denerwuj sie tak,bo to zle wpływa na człowieka.Spokoju Ci zycze.:tak:
Lubiczanko a juz musiałam isc podciac włoski,suche koncówki.Ostatni raz byłam pod koniec sierpnia jak robiłam pasemka.

A mój M dzis cos sie zle czuje,przyszedł z pracy i poszedł spać.Igorek spał juz,ale cos sie przebudził.I zasypia
z powrotem.
Miłego wieczorku.Do juterka.

Anineczka, mi część mąż ciśnienie podnosi niż dziecko, Marcela wyślę na górę do swego pokoju a staremu co mogę zrobić? :baffled: chyba karnego jeżyka dla niego kupię :sorry2:

Kasiuleczka, ja mam jedną taką czapkę zakupioną w Pl, nie wspomnę że kupiłam na dzieciowym stoisku :nerd: (na dzieciowych jest tego masa). Jak szukałam na dorosłych stoiskach to się nasłuchałam tekstów typu "pani, a po co pani taka czapka, toż to w tym wieku już nie trzeba się stroić" :rofl2:
Ten chłopięcy wzór baaardzo mi się podoba, nawet ładnie kolorki tam dobrano. Z zielonym też by fajnie wyglądała, albo z ciepłym brązowym.

Lubiczanka, a zapraszam, przyjedziesz?:-)

Marta, haha to szefowi kopara opadnie jednym słowem :-) A gdzie Ty pracujesz (co robisz), że tak długie przestoje bez pracy potrafisz mieć?

reklama
Anineczka jeszcze jest młoda i nie wie co robi, może niedługo zmądrzeje
Gliwa mój P też jakiś dziwny wróci z pracy, głowa go bolała i poszedł na drzemke, ale potem już było lepiej
Marta szkoda kociaka

dobrej nocki

Ide do mężusia się przytulić, szkoda że @

Do góry