reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Margaritta no właśnie pożerają kolację,phi...sami sobie powinni zrobic,a ja leżec i spijac tą kawkę.
Antka niestety nie mogę oduczyc zaczepiania obcych ludzi a już w 7 niebie jest jak jedziemy do polskiego sklepu,jak przekupa buzia się nie zamyka.
Lubiczanko o jakie straszydło na zdjęciu
Didi dyńki bombastyczne,ta druga taka uhahana na maxa
renni nooo witaj,w końcu
Antka niestety nie mogę oduczyc zaczepiania obcych ludzi a już w 7 niebie jest jak jedziemy do polskiego sklepu,jak przekupa buzia się nie zamyka.
Lubiczanko o jakie straszydło na zdjęciu
Didi dyńki bombastyczne,ta druga taka uhahana na maxa
renni nooo witaj,w końcu
GLIWA
Fanka BB :)
Anineczko synka to masz agenta
Didi super Ci wyszły dynie-bombowe.
Lubiczanko az strach sie bać,jak patrze na foteczketo dzieci maja frajde.:-)
Moj mały wykapany i zasnął.Szybciutko odleciał.
Miłego wieczorku.
Didi super Ci wyszły dynie-bombowe.
Lubiczanko az strach sie bać,jak patrze na foteczketo dzieci maja frajde.:-)
Moj mały wykapany i zasnął.Szybciutko odleciał.
Miłego wieczorku.
renni
anineczko-no witam, witam...
margarita-wez sie sama se nadrabiaj;-)U nas wszystko super ostatnio u nas same atrakcje, najpierw N miala zapalenie oskrzeli a potem dopadla ja jelitowka i do dnia dzisiejszego sobie hawtuje, tak wiec mamy bardzo wesolo.
No wlasnie dziewczyny moze wiecie jak dlugo dzieci przy jelitowce zwracaja???? Bo u niej zaczelo sie w niedziele i tak co drugi dzien wymiotuje, ogolnie nie czuje sie zle, nie ma goraczki ani biegunki.
margarita-wez sie sama se nadrabiaj;-)U nas wszystko super ostatnio u nas same atrakcje, najpierw N miala zapalenie oskrzeli a potem dopadla ja jelitowka i do dnia dzisiejszego sobie hawtuje, tak wiec mamy bardzo wesolo.
No wlasnie dziewczyny moze wiecie jak dlugo dzieci przy jelitowce zwracaja???? Bo u niej zaczelo sie w niedziele i tak co drugi dzien wymiotuje, ogolnie nie czuje sie zle, nie ma goraczki ani biegunki.
Lubiczanko no Twoj Daniel wymiata
Didi make-up swietny,bedziesz najlepszaa dynki superasne...mysmy dzis wyrzucili,m wycial w sobote bo mlody sie pieklil,ale spoko jutro zakupimy druga
wrocilam nie dawno od kolezanki...szybko slzam bo juz ciemnawo i z lekka sie balam
odnosnie tych dretwiejacych nozek Szymka...myslicie ze powinnam z mlodym pojsc do lekarza?
Didi make-up swietny,bedziesz najlepszaa dynki superasne...mysmy dzis wyrzucili,m wycial w sobote bo mlody sie pieklil,ale spoko jutro zakupimy druga
wrocilam nie dawno od kolezanki...szybko slzam bo juz ciemnawo i z lekka sie balam
odnosnie tych dretwiejacych nozek Szymka...myslicie ze powinnam z mlodym pojsc do lekarza?
anineczka
królowa mrówek :P
nie wiem dlaczego,ale dopiero teraz didi zdjecie widze.No piękna tyś
ewelcia a Szym co mówi? że go bolą? widzisz to drętwienie?
renni nas zwykle jelitówka trzyma 3 dni,nie dłużej
zdrówka dla Naci
ewelcia a Szym co mówi? że go bolą? widzisz to drętwienie?
renni nas zwykle jelitówka trzyma 3 dni,nie dłużej
zdrówka dla Naci
Anineczko no wlasnie mowi ze go nozki bola,a dzis np.jak chcial siku zaraz po drzemce to nie chcial stanac kolo muslzi tylko usiasc na nocniku...mowil ze nie czuje nog
czasami tez jak usiadzie na nodze to pozniej jeczy ze boli:-(
czasami tez jak usiadzie na nodze to pozniej jeczy ze boli:-(
josia
Mama Josia
didi, swietny make up! no i dynie swietne. ja bede kombinowac ze swoja jutro. az sie boje co mi wyjdzie chociaz to haloween wiec im gorzej tym lepiej chyba, nie?
Dziewczyny, jak dlugo dzieciaczek moze marudzic po szczepionce? Mielismy pierwsza 6in1 - pierwszego dnia caly dzien wyl w nieboglosy. drugiego - tylko wieczorem i stan podgoraczkowy. dzis to samo - nie moglam go uspokoic, do tego stan podgoraczkowy. To normalne, ze tyle "trzyma"?
Jutro jedziemy dokupic spioszki do stroju haloweenowego dla Adasia i bedziemy dom dekorowac, o ile maruda pozwoli :-)
Dziewczyny, jak dlugo dzieciaczek moze marudzic po szczepionce? Mielismy pierwsza 6in1 - pierwszego dnia caly dzien wyl w nieboglosy. drugiego - tylko wieczorem i stan podgoraczkowy. dzis to samo - nie moglam go uspokoic, do tego stan podgoraczkowy. To normalne, ze tyle "trzyma"?
Jutro jedziemy dokupic spioszki do stroju haloweenowego dla Adasia i bedziemy dom dekorowac, o ile maruda pozwoli :-)
lubiczanka
To jeszcze raz ja-nie wierzę normalnie))
Anineczko-nie taki"diabeł"straszny))a jak Twoi chłopcy?za co w tym roku?
Ewelcia-w super v duże dyńki są za 1e
Gliwa-widzę,że macie stałą porę kładzenia Igorka-tak jak my
Renni-zdrówka-Wam wszystkim...no coś się przeciąga ta jelitówka...a może czymś się Natalka podtruła?
My też mamy dyńki-dziś jedną skrobaliśmy z dziećmi od rana,pierwsza od dwóch dni straszy,a trzecia czeka na zrobienie...a teraz już brykam,bo kolejka za mną stoi:/Miłego wieczorku Wam
Anineczko-nie taki"diabeł"straszny))a jak Twoi chłopcy?za co w tym roku?
Ewelcia-w super v duże dyńki są za 1e
Gliwa-widzę,że macie stałą porę kładzenia Igorka-tak jak my
Renni-zdrówka-Wam wszystkim...no coś się przeciąga ta jelitówka...a może czymś się Natalka podtruła?
My też mamy dyńki-dziś jedną skrobaliśmy z dziećmi od rana,pierwsza od dwóch dni straszy,a trzecia czeka na zrobienie...a teraz już brykam,bo kolejka za mną stoi:/Miłego wieczorku Wam
reklama