reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no pojawił mi się komunikat w pasku narzędzi,że dostępna jest aktualizacja i w nią klikłam :sorry:
Boję się naprawiac sama system bo jeszcze coś bardziej spartolę :dry::dry:

ehhh jak nie urok to s.... :sorry:

ale dzięki dziewuszki.

My już po obiadku,warzywka z ryżem.Zaraz zalegnę wiadomo gdzie :cool2:

kurcze jeszcze tylko miesiąc i coś do naszego zlotu :szok::-D

reklama
Witam
Ja dziś nie poszłam do pracy bo mnie w plecach łamało:/
Rodzinka właśnie pojechała w teren więc mam chwile czasu..
Co do aut francuskich to są awaryjne dużo moich znajomych ma z nimi problemy elektronika siada itp , ale wiadomo można trafić na dobry model.
Misia powodzenia z pieluchami!!
Tichonku trzymaj sie!!
Marta ale numer z tym dziadziem:///
Małgorzato ty jesteś zdolniacha to twoje córki też są a co!!!:))

Nie bede sie wdawac w zbedne dyskusje apropo aut.Ja mam swoje zdanie i go nie zmienie.Sa zwolennicy francuskich aut sa i przeciwnicy.Ja naleze do tych pierwszych.
Tez mam wiele argumentow i dla mnie to tez temat rzeka i wcale do tego warsztatu nie trzeba miec.Ale to miejsce na takie dyskusje;-)
Ja moze i mialam szczescie do modelow,ale scenikiem jezdzilismy 12 lt i oprocz normalnej eksploatacji nic sie nie dzialo.Espace jezdzimy juz od 5 i tez nigdy nic sie nie dzialo.Mielismy tez lagune dawno dawno temu i zanych usterek.Teraz tez mialam lagune ale sprzedalam na rzecz scenika.

Ostatnia edycja:
helloo Dziewczęta;)
dzisiaj 20-ty, więc wpadłam zobaczyć jak tam Tichonek - a tu w sumie brak najnowszych wiadomości;) w takim razie trzymam kciuki za szybki poród;)
przepraszam, że nie skomentuję reszty, ale mam ponad tydzień zaległości, a znając waszą "produkcję", to potrzebowałabym dużo czasu na nadrobienie...
w każdym razie mam nadzieję, że u was wszystko ok;)
a u nas? pogoda super - ponad 25 st C, powoli się ogarniam, choć wciąż żyję "na pudłach"
no i najważniejsze - od poniedziałku moje dziecię idzie do przedszkola... i sama nie wiem, co będzie ze mną - jak ja się odnajdę bez niego? hehehee

andziulina mogłabyś nas nie szczuc tą piękną pogodą w PL? :-p:-D:-D
To Igorek duży już facet,przedszkole ho ho ho! Powodzenia życzę,pewnie będziesz bardziej przeżywała niż synuś :sorry2:

zamiast zalegnąc to poszłam z chłopakami na plac zabaw,u nas całkiem znośna pogoda,słoneczko cały dzień świeci tylko ten wiatr nie przyjemny.
Ale teraz młodzieży szaleje na ogrodzie,zaraz kolacja i mam nadzieję,że M niedługo przyjedzie i ich wykąpie :sorry:
Matt dziś zaliczył upadek na brodę z rowerka,tak więc robi się symetrycznie,bo już czoło też ma odrapane.Skubaniec szybko popyla na rowerku,oczywiście jeszcze na 4 kołach,ale Antek to do tej pory ma za ciężką pupę na rower i mu się nie chce pedałowac :eek:

anineczko a to tak było:sorry2:to nie wiem czemu tak ci sie porobiło:no:

a dali mi takie autko:-) STA_4198.jpg

gastone-ja nie mam warsztatu:eek: :-D i nie mowie o twoich renowkach tylko obiektywnie i ogólnie..:blink:
Nie mam zamiaru Cie przekonywać ani sypać argumentami,bo każdy,kto się autami zajmuje, wie jak jest..:blink: i tyle

MartaF-to się pyliło trochę ;-)- niech se ponaprawiają chwile te Twoje,a co..;-):-D

anineczko-my tez przed chwila z podwórka wróciliśmy-również na pogodę nie narzekam,choć wiatr faktycznie silnawy:cool:
andzulina-odnajdziesz się..musisz!;-):-Ddobrze ze Wam się układa.Oby tak dalej!

Didi- akurat tetrowych mam tylko kilka...inne tkaniny teraz w modzie;) haha....a jak juz tetra to niestety wcale nie tania.Musi byc specjalna gramatura i eko certyfikaty. Ale fakt- pieluszki handmade to swietny interes. Ja glownie takie zamawiam od dziewczyn z forum pieluchowego:) Zaluje,ze takie eko rodzicielstwo ma wciaz malo zwolennikow bo przydalby sie sklep tu u nas z takim asortmentem. Czesc tylko rzeczy mozna znalezc w mothercare i little angel ale fajnie by bylo miecwiecej mozliwosci. W Polsce tyle tego jest....ehhh....
Misia ja pamietam ze kiedys chyba Ty cos pisalas ze planowalas otworzyc jakis sklep z art.dzieciecymi....
moze warto zaryzykowac i zalozyc sklep wlasnie z takim asortymentem o jakim piszesz?:-)

anineczko a to tak było:sorry2:to nie wiem czemu tak ci sie porobiło:no:

a dali mi takie autko:-)Zobacz załącznik 356039
łłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeee laska jaka fura:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-p

Ciekawe co tam u Tichonka???

dobra lece na herbatke do kolezanki:-p:-)

reklama
Miska do dziela,otwieraj sklep ale nie tylko eko.Wiele rzeczy dla dzieci by sie przydalo..Mnie brakuje ciagle czapeczek dla dziewczynek,ciagle musze na allegro kupowac..

Do góry