reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka-na dzis dzien widze ze maja serwis za 99e.Na serwisie wymieniają olej i filtr oleju plus sprawdzają 'kilka' rzeczy.Pozwól ze wkleje linka,to zobaczysz co dokładnie...;-) Book a Service
Jeśli zależy Ci na pieczątce,to faktycznie dobrze się udać.Zawsze łatwiej sprzedać,choć serwis kosztuje,wiadomo..;-)

Co do renault..Większość klientów jednak narzeka..:sorry2: Wybierają renówki bo właśnie są tańsze w porównaniu z innymi podobnej wielkości,a za chwile przeklinają bo auto więcej stoi w serwisie niż jeździ..
Prawda jest taka ze renowka wiekszosc pieniedzy zarabia na częściach i naprawach wlasnie,a nie ze sprzedazy nowych aut (zmienilo sie to dopiero ostatnio przez ten rzadowy scrappage i jakosc niektorych modeli ponoc wzrosla)

gastone-nie zgodzę się z Toba. A już na pewno bede chwalić niemieckie i japońskie auta,których to w naszym warsztacie akurat zbyt wielu nie widziałam :sorry2: Renowkowej 'solidności' akurat do nich daleko..:sorry2: Wiadomo ze co jakiś czas w każdym trzeba coś wymienić,ale jak już wymienisz-masz gwarancje ze będzie jeździł i nie rozkaraczy się niespodziewanie.
Kto jak lubi. Eh jak dla mnie temat rzeka...
wink2.gif

Ja bym scenica w życiu nie kupiła,ale zwycięża właśnie fakt ze to duże,rodzinne auto i pewnie tańsze niż niemieckie czy japońskie tego samego rozmiaru..
Masz z renowkami same dobre doświadczenia,stad pewnie opinia.Oby nie zawiodły!:tak::happy2:

MartaF-jak to wina samochodu?Po grom jeździ automatem,jeśli nie umie?Ale sobie wymówkę znalazł,phi:-D a może jego auto samo jeździ:confused::-Dalbo nie,lepiej-pewnie ma ten system parkowania..i samo zaparkowało:-D

Margaritta
-OMG:no: Te łapę po łokieć to pamiętam najlepiej ze swego pobytu w szpitalu przed porodem:dry: Raz jej się tylko udało ja wsadzić:wściekła/y: Później już omijałam sale z daleka przez cały dzień..:-D
I ja myślę ze najpóźniej jutro Mateusz będzie z mama:tak:

reklama
Ciao!

Tichonku- wspolczuje Ci tego,ze sie nalezysz teraz w tym szpitalu i ze ci gmeraja tak niemilosiernie. Ale mam nadzieje,ze szybko ci sie akcja rozkreci i wypushasz Matiego:)

Ja mialam taka jedna polozna jak przyjechalam w nocy,ktora mimo,ze byla mega mila,mloda itp to byla tak okrutnie niedelikatna,ze jej zabiegi bolaly do konca porodu. Najpierw sprawdzajac mi rozwarcie doprowadzila mnie do lez. POtem szukajac zyly pod wenflon poklula mi tak reke,ze cale lozko bylo we krwi. Do dzis mam wielkiego krwiaka i to w miejscu gdzie mam piekna,prosta wystajaca zyle!

U nas dzien jak codzien....Aaron wlasnie wrocil z Alexem z Monkey Buissnes. Maly spi po lekkiej walce,bo nie chcial sie dac odlaczyc od cyca.

Madbebe,Wilwia,Wolfiu- zaczynam pieluchowac wielo od tego tygodnia,jak tylko dostane paczke z jeszcze kilkoma pieluchami. Ze wzgledow finansowych nie udalo mi sie skompletowac calej wyprawki (ktora jest droga) na czas. W tej paczce idzie mi jeszcze kilka pieluch ale dalej mam sporo do kupienia. Dlatego narazie jeszcze Wam nie powiem co i jak :) Wiem jednak,ze nie moge sie doczekac bo bankrucja totalna na pieluchach dla dwojga..pozatym teraz dopiero widze jakie te jednorazowki dla malutkiego sztywne i niewygodne...cala pupcia poodciskana...dlatego ciesze sie,ze bede mogla niedlugo ubrac go w mieciutkie pieluszki:) Dokonalam tez super zakupu trenerek dla Alexa szytych na zamowienie...boskie sa:)

EDIT: Wlasnie doszla paczka z moimi pieluszkami!! Huraaaa....sa sliczniusie takie:) Tak wiec jeszcze dzis przyodzieje mojego malego facecika w nowe kolorowe pieluszki:)

Ostatnia edycja:
widze ze tetra wraca do mody..hihi... nie powiem swego czasu mialam przyjemnosc zmieniania i zakladania takich pieluch mojej siostrzenicy i kuzynowi....

Misia...nie wiem czy to taniej wychodzi...ale jakbys znalazla tania tetre na metry to ja z checia podejme sie uszycia takich pieluszek w ilosci hurtowej..hihihi

didi to nie tetra te wielorazowe pieluszki ;-)

madbebe no właśnie o pieczątki z serwisu mi chodzi,bo jak coś to lepiej kontynuowac.
No moja jak na razie się nie psuje,ale jestem świadoma tego,że renówka miała dośc dużo niewypałów,sam mój brat miał wiecznie przeboje z laguną.Tak więc jak tylko zacznie się coś dziac pójdzie do żyda,jak to się nie ładnie mówi :dry::sorry2:;-)

pięknie,chciałam zrobic aktualizjacę avasta i mi coś pomieszał w windowsie,jakieś niedozwolone zmiany zrobił w windowsie.Hepl :eek::eek:

Didi- akurat tetrowych mam tylko kilka...inne tkaniny teraz w modzie;) haha....a jak juz tetra to niestety wcale nie tania.Musi byc specjalna gramatura i eko certyfikaty. Ale fakt- pieluszki handmade to swietny interes. Ja glownie takie zamawiam od dziewczyn z forum pieluchowego:) Zaluje,ze takie eko rodzicielstwo ma wciaz malo zwolennikow bo przydalby sie sklep tu u nas z takim asortmentem. Czesc tylko rzeczy mozna znalezc w mothercare i little angel ale fajnie by bylo miecwiecej mozliwosci. W Polsce tyle tego jest....ehhh....

madbebe no właśnie tak powiedział,ze ustawił parkowanie i mu swiksował:/:/

anineczko spróbuj odinstalowac avasta i ponownie zainstalowac,powinnas tak zrobic przed ponownym wpisaniem kodu

reklama
MartaF-ale numer!Ja tak tylko walnęłam z tym parkowaniem..:eek: Teraz to zaczyna mieć sens.Ciężko mi było uwierzyć ze ktoś świadomie mógłby wyrządzić tyyyle szkód przy parkowaniu..Swoja droga,trzeba mieć mega odwagę,żeby zaufać park assist.Ja bym się nie zdecydowała:no::sorry2:
anineczko-muszę pogadać z A. ;-) się odezwę do Cie w tym temacie później :blink:
a w jaki sposób aktualizowałaś tego avasta?
Marta-ja tez zawsze kod wpisuje,ale nie instaluje na nowo:confused:

Do góry