reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sobotnio :-)
chcialamnwczoraj napisac ale nie mialam nawet chwili
gastone to zdazylas sie wykapac czy nie? ;-)
pogoda okropna, dobijajaca,zimno, szaro jeszcze kilka takich dni i depresja mnie dopadnie
Emma katar i kaszel dostala, zaraz ja nafaszeruje syropem z cebuli, M pojechal Eryka do szkoly zawiesc i do warsztatu a my z Emcia siedzimy
dzis mam dzieci od 15 na 9 h..
Milego dnia

witam
wpadłam sprawdzić jak tam nasz Tichonek-ale jak widzę trzeba czekać:)Kochana-trzymaj się!!!!
Przepraszam,że nie piszę,ale zaraz na Komunię chrzesniakaq się zwijamy:/
Marta-no Ty mi z nieba spadasz zawsze;)
Wolfia-a Dadzia w czwartek już do szkoły rwała,ale za to Danielka chwyciło-gorączka i kaszel jak u gruzlika...ale juz jest lepiej,dziękuję:*
Miłego dnia i do miłego

witam

lubiczanko ty mi też zawsze z nieba spadasz:-) bawcie sie dobrze i nie spieszcie sie:-)

madbebe byłaś pierwsza dlatego ze synek dał nam pospać do 9 :-D a zwlekłam sie z łóżka 9.30:-)

sąsiadki męczyły mnie do 24:/ ale były z mechanikiem który stwierdził ze naprawa samochodu przewyższa jego wartość:/:/całe zawieszenie poszło,wachacze,układ kierowniczy zderzak do wymiany,2 lampy,2 opony,malowanie i nie wiadomo jeszcze co w środku:/:/

MArta no to z jednej strony lipa,ale z drugiej...moze wtedy kupisz sobie wymarzonego paska:-);-)

zdrowka zycze chorym dzieciaczka:)

pogoda do bani,..,,

zmykam sprzatac...a wcale mi sie nie chce:baffled:

Witam

Gastone w tym sklepie w Rathcool do wyboru do koloru maja czapeczki :tak:rasjtopki i co tylko chcesz :tak:My ostatnio wlasnie bylismy po ostatnie drobiazgi dla corci

Lubiczankobawcie sie dobrze

Moniadan zdrowka dla corci zycze

To Tichonek Trzymaj sie dzielnie :tak:

Ja dzis kolejna ciezka noc mialam dobrze ze J kolo 13 bedzie bo normlanie chodzic nie moge ledwo sniadanie zrobilam:dry:Zimno mi w nocy bylo trzesalm sie jak galareta,skurcze nieregularne mam, juz by moglo sie rozwinac na dobre bo tak dlugo nie pociagne:sorry2:

reklama
Do góry