reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko omg- ja Ci nie odp na pytanie Twe :szok: jak mógłam :sorry2: otóz Miśka wróciła z wycieczki cała i zdrowa. No moze z lekką chrypką-juz sobie wyobrazam co tam się działo:-D w kazdym razie baaardzo zadowolona. Najbardziej chyba z podchodów po ruinach jakiegoś zamku i to po 20-stej :eek: w to jej graj :dry: Ale przyjechała tak wypompowana,ze.. w poniedziałek zostala w domu :zawstydzona/y: ale ze zdolna jest (po mamusi ofqrs) to jeden dzien zwłaszcza w ire szkole w tą czy w tą nie stanowi róznicy :-p;-)

WolfiA
no nareszcie kobieto. Rzeczywiscie jest co czytac ;-) dziękuję za zyczenia- imprezka dopiero jutro takze wcale nie spóznione ;-) A propos nocnika to i Niki nie wykazała nim zainteresowania.Od razu na duży chciala:tak:Powodzenia

reklama
Tak se właśnie myślałam Margarittko,że odpowiedzi na me pytanie brak,ale widzę,że się poprawiłaś :blink::-D:-D
No i super,że Martynka zadowolona,a podchody są super,zwłaszcza po zmierzchu,ale o 20 jeszcze jasno przecie było u niej :dry::-D
A zakończenie roku to kiedy tutaj jest? Coś słyszałam,że ciągną do samego koniuśka czerwca?

Aha AsieńkoR ten żel jest chłodzący,tak więc na oparzenia super,mój M własnie kilka dni temu stosował bo palucha poparzył :tak:

Wolfia dzięki ;-) No ty jak poemat walniesz to super,oby częściej :-p

wofia podobno to wina samochodu,tak to jest z automatami:/

a auto zastępcze do odebrania o 14.30:-) i dalej nie biorą mojego do naprawy:/:/

anineczko kochana- no widno bylo ,ale chodziło o to ze cisza nocna byla o 21-szej to wiesz ;-) A zakończenie w pl szkole mamy 25-tego (ostatnia sobota czerwca) a w ire ostatniego czyli 30-tego w czwartek :tak:

Tichonek jest po ...masażu szyjki+ zel- chciała dać pani w morde z nogi :sorry:. jak sie nie rozkręci nic to jutro najdalej pojutrze będą wywoływac inaczej.

Ja myśle ze po łapie po łokieć coś się jednak zacznie :sorry2:

hejka
hura wczoraj pogrzebalam w panelu kontrolnym i udalo sie naprawic te slaczki, bo normalnie doczytac sie tutaj nie moglam.
Tichonku bezbolesnego porodu i obys wyszla ze szpitala z Mateuszkiem w ramionach.
Pauletto gratki dla synka ze tak dobrze mu idzie.
AsienkoR oby paluszek Anulki szybciutko przestal bolec. Moja Oliva tez sie kiedys oparzyla dotknela patelnie rozgrzaná stojaca na palniku i sladu teraz nie ma, wystarczylo tylko polac zimná wodá i przykladac lud(od tej pory mialam stracha i staralam sie gotowac na tych palnikach przy scianie.)
Marcysiu oby ten bol jak najszybciej ci przeszedl ( ajc faktycznie nocki sa masakryczne z tym bolem bo nawet nie mozna sie obrócic)a masz moze termofor? mi wlasnie on najbardziej pomagal rano, w aptece sa plastry rozgrzewajace moze one Ci pomogá.
A my dzis pospalysmy do 9,45 ha ha M nas obudzil dzwoniac rano pewnie bysmy jeszcze spaly ha ha. Wczoraj pilowalam synka znajomych 6 lataka(bo rodzince pojechali do szpitala), wiec co oni wyprawiali we dwoje to koszmar salon caly zdemolowany krzyki piski mnie juz glowa pekala i sie modlilam zeby jak najszybciej przyjechali bo juz nie mialam sil. Ja to jestem przyzwyczajona do ciszy i spokoju jednak.
Milego piatku.

Witam

Tichonek w takim razie zycze Ci aby akcja sie rozwinela i szybkiego bezbolesnego porodu zycze

I to by bylo na tyle cala noc nie spalam,czuje sie jakby walec po mnie przejechal i jeszcze te bole :/

Milego dnia

Wolfia ja choc ten walnal na drodze to na Renult nie powiem zlego slowa.To moglo byc kazde auto.Wkurza mnie opinia ze ranault sie psuje.W takim razie w warsztatach powinny wogle tylko stac francuskie auta bo peugeoty tez do d..A dziwnym trafem wiecznie widze w warsztatach audi,bmw,passaty i inne auta ktore sie wychwala pod niebiosa.My mielismy w swoim zyciu tylko same renowki.I jak mowie tu wystapil problem to i tak zlego slowa nie powiem.Poza tym sceniki czy espace to jak dla mnie najlepsze auta rodzinne.

Noo auto pojechalo do salonu spowrotem,bedzie naprawione (grubsza sprawa ) ale bedzie jak nowe.Koszty pokrywa dealer,mamy tylko maly problem z pokryciem kosztow dostarczenia auta ale bylismy juz u prawnika i prawo jak najbardziej po naszej stronie.

Tyle bo dzis wiecej chyba do powiedzenia nie mam bo jak narazie mi tylko auto w glowie..
Aganatalia gratki za zakup ;-)

Ostatnia edycja:
I już po wizycie:), nie jest źle z tą rączką, mam niczym nie smarować, tylko dopuścić powietrze.:cool2::-p, że ślad nie powinien zostać

Za to pokazałam mu przy okazji Ani kolanka, bo jakiś czas temu zaczęła się pod nimi drapać i nie chce jej się zagoić. Stwierdził, że to egzema, przepisał maści i kremy i mówił, żeby smarować przed kąpielą i powinno być lepiej

Tichonku niech się rozkręci

reklama
Witam.
Ja dopiero teraz ,dziś dosyć pospałam.Pozniej ogarnełam w domku.Druga pralka sie kreci,jeszcze tylko jedna i koniec na dziś prania.:-)Teraz siedze i kawke pije.
AsienkoR aby szybciutko sie Aniulce zagoiła rączka.
Jak tam Tichonkowa sie czuje?Dziewczyny nie wiecie może.

Do góry