reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczynki ... u Tichonka naszego nic:sorry: leży sobie i "odpoczywa". Jak nic sie nie rozwinie (powtarzam się chyba) to w niedziele mają wywoływać .
To tyle póki co .

hahahaha dziewczeta....hola hola....ja groszem zlamanym nie smierdze wiec otwierac to ja sobie moge-pusta lodowe! :D :D Bardzo bym chciala-nie powiem ale to marzenie scietej glowy! hahaha...
Jest mloda godzina a ja juz padnieta jak kon po westernie. Na dodatek malego chyba cos brzuch pobolewa czy cus...bo tak jakos sie prezy,nogi zadziera i jakby prze. Wiatry jakies chyba...Starszy jak zwykle ostatnio dal do wiwatu,do szalu mnie doprowadza. Drugi dzien z rzedu odmowil zjedzenia obiadu i od godziny 12 do polozenia sie spac zjadl tylko pol kanapki o gdzinie 20. Wariat?? Odbija mu palma na maxa...jest taki niegrzeczny,ze szkoda gadac.
Milej nocki dziewczeta...ja juz odplywam
Tichonek-dawaj dawaj :)

Hej

to sie Tichonek nalezy jak nic sie nie rozkreci do niedzieli, ja lezalam w szpitalu od piatku rana do poniedzialku do 14 i myslalam ze zwariuje. Trzymam kciuki
Gastone nasz pierwszy samochod to byl peugeot i zlego slowa nie powiem, nawet teraz jak zobaczymy taki sam model i kolor to wspominki nas biora.
Asienka_r oby paluszek szybko sie zagoil, ciumam

A ja mialam dzisiaj niesamowitego pecha. Moja siostra miala wracac dzisiaj do Polski i nie poleciala.
szef meza przetrzymal w pracy, na miescie korki i pare minutek przed nami zamkneli odprawe, musialam kupic na niedziele nowy bilet.

Misia tak cie podpuszczamy hihihi

Skoro u Tichonka cisza ide spac:-)
Aganatalia autko juz macie,moze ktoregos dnia zechcecie wycieczke sobie zrobic na zachodnie clare (a u na piknie jest) to zapraszam bo te nasze panny to sie chyba poznaja w wieku 18 lat:-)) A my moze latem w twoje strony tez bedziemy jechac to moze wdepniemy:-) Jutro postaram sie cos w koncu skrobnac do ciebie:-)

Ostatnia edycja:
Hej:-)
wpadam tylko na chwilke, bo z czasem krucho.
tichonek-trzymaj sie!!!! No i zycze szybkiego, sprawnego porodu.:tak::tak:
anineczko- u nas tez wieje, ehhhhhh ta irlandzka pogoda...,:wściekła/y: buziak dla Mata w brodke.;-)
asienkaM-ale pech..

Ostatnia edycja:
witam!

pierwsza to ja chyba nigdy nie byłam..:confused:

Cos mi się wydaje ze u nas przygoda z trojkami się zaczyna..Wiktoria zasmarkana,pokaszluje..oczy załzawione.Bidulka moja.Dobrze ze apetyt i jako taki humor nadal ma..:happy2:
Oby poszło jak najszybciej:-(

Moj szalony małżonek trawę kosi:cool2: Ze tez mu się chce w takie zimno,brrr...

Oj,Tichonek pewnie za dobrze porodu w Irl wspominać nie będzie..Oby jednak nie musiała czekać do niedzieli..
misia-duuuzo cierpliwości życzę!Buziak chłopakom!

A dobry sklep z ciuszkami by się przydał jak nic
yes2.gif
wink2.gif

miłego dnia!

reklama
Witam sie druga.:-)
Miejmy jednak nadzieje ze porod bedzie latwy i ze jednak bedzie wspominac potem milo i nie bedzie miala takich przygod jak z Radkiem.:-)
A ja sie zdazylam wykapac zanim J wyszedl i chyba przyjdzie mi chodzic w pizamie do 15:baffled: bo raczej nie mam szans na kapiel przy swojej 3 bez opieki:no:

Do góry