reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczynki ... u Tichonka naszego nic:sorry: leży sobie i "odpoczywa". Jak nic sie nie rozwinie (powtarzam się chyba) to w niedziele mają wywoływać .
To tyle póki co .

hahahaha dziewczeta....hola hola....ja groszem zlamanym nie smierdze wiec otwierac to ja sobie moge-pusta lodowe! :D :D Bardzo bym chciala-nie powiem ale to marzenie scietej glowy! hahaha...
Jest mloda godzina a ja juz padnieta jak kon po westernie. Na dodatek malego chyba cos brzuch pobolewa czy cus...bo tak jakos sie prezy,nogi zadziera i jakby prze. Wiatry jakies chyba...Starszy jak zwykle ostatnio dal do wiwatu,do szalu mnie doprowadza. Drugi dzien z rzedu odmowil zjedzenia obiadu i od godziny 12 do polozenia sie spac zjadl tylko pol kanapki o gdzinie 20. Wariat?? Odbija mu palma na maxa...jest taki niegrzeczny,ze szkoda gadac.
Milej nocki dziewczeta...ja juz odplywam
Tichonek-dawaj dawaj :)

Hej

to sie Tichonek nalezy jak nic sie nie rozkreci do niedzieli, ja lezalam w szpitalu od piatku rana do poniedzialku do 14 i myslalam ze zwariuje. Trzymam kciuki
Gastone nasz pierwszy samochod to byl peugeot i zlego slowa nie powiem, nawet teraz jak zobaczymy taki sam model i kolor to wspominki nas biora.
Asienka_r oby paluszek szybko sie zagoil, ciumam

A ja mialam dzisiaj niesamowitego pecha. Moja siostra miala wracac dzisiaj do Polski i nie poleciala.
szef meza przetrzymal w pracy, na miescie korki i pare minutek przed nami zamkneli odprawe, musialam kupic na niedziele nowy bilet.

Misia tak cie podpuszczamy hihihi

Skoro u Tichonka cisza ide spac:-)
Aganatalia autko juz macie,moze ktoregos dnia zechcecie wycieczke sobie zrobic na zachodnie clare (a u na piknie jest) to zapraszam bo te nasze panny to sie chyba poznaja w wieku 18 lat:-)) A my moze latem w twoje strony tez bedziemy jechac to moze wdepniemy:-) Jutro postaram sie cos w koncu skrobnac do ciebie:-)

Ostatnia edycja:
Hej:-)
wpadam tylko na chwilke, bo z czasem krucho.
tichonek-trzymaj sie!!!! No i zycze szybkiego, sprawnego porodu.:tak::tak:
anineczko- u nas tez wieje, ehhhhhh ta irlandzka pogoda...,:wściekła/y: buziak dla Mata w brodke.;-)
asienkaM-ale pech..

Ostatnia edycja:
witam!

pierwsza to ja chyba nigdy nie byłam..:confused:

Cos mi się wydaje ze u nas przygoda z trojkami się zaczyna..Wiktoria zasmarkana,pokaszluje..oczy załzawione.Bidulka moja.Dobrze ze apetyt i jako taki humor nadal ma..:happy2:
Oby poszło jak najszybciej:-(

Moj szalony małżonek trawę kosi:cool2: Ze tez mu się chce w takie zimno,brrr...

Oj,Tichonek pewnie za dobrze porodu w Irl wspominać nie będzie..Oby jednak nie musiała czekać do niedzieli..
misia-duuuzo cierpliwości życzę!Buziak chłopakom!

A dobry sklep z ciuszkami by się przydał jak nic
yes2.gif
wink2.gif

miłego dnia!

reklama
Witam sie druga.:-)
Miejmy jednak nadzieje ze porod bedzie latwy i ze jednak bedzie wspominac potem milo i nie bedzie miala takich przygod jak z Radkiem.:-)
A ja sie zdazylam wykapac zanim J wyszedl i chyba przyjdzie mi chodzic w pizamie do 15:baffled: bo raczej nie mam szans na kapiel przy swojej 3 bez opieki:no:

Do góry