reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dopiero dochodze do siebie po pracy:/ jakoś ciężko było dzisiaj:/:/

ewelcia mój Szymek codziennie piaskiem sie zajada:/ i wiecznie brudny chodzi:/ a jak zobaczy quada to nie ma zmiłuj,musze jeździć i tak wczoraj prawie 2 godziny jeździł:/:/

margaritta gratulacje bo tez gapa ze mnie:/

lubiczanka u mnie tez właśnie stówka poszła ale troszke kupiłam bo echo juz w lodówce było;/

Szymek niedawno padł od rana szalał,ciekawe ile pośpi:/

Margaritta - to i ja się dołączam do gratulacji;) i trzymam kciuki za kolejny egzamin...
Anineczko, Lubiczanko - no za tydzień robimy out z tego domu... ale jeszcze przez kolejny tydzień pozawracam głowę Frog;P o ile nie zmieni zdania;) ale tak po cichu to mam plan przylecieć w czerwcu na kilka dni - SAMA :)
Kasiuleczka - ooo, to ty już po? a myślałam, że zostaniecie na święta w UK? w takim razie musimy się jeszcze zobaczyć przed moim wyjazdem;)
AsieńkaM - super, że Zuzia jest perfect:)

a u nas pada;/

Witam
Ja jestem jestem, ale wracam z pracy padnięta (jak to Didi wspomniala), i od razu Was czytam ale pisać nie mam sił. I zaraz Oli pochłania mój cały czas. L tez w pracy więc ogarnąc chate ugotować obiad i godz 21 już spie..
Jakby coś sie działo strasznego na forum to zaraz bym pisała , ale widze że jest OK:))

Andzia kurde to trzeba sie spotkać bo to może ostatni raz:)
Kasiuleczka super że wypad sie udał wklej zdjęcia i jakiegoś linka do tego parku Pepy. Ja tez sie rozglądam za lotami do Londynu:)
Lubiczanko super że córeczka będzie:)) Ja też chce córe:))
Małgorzato gratuluje zdanych egzaminów!!!
Pauleta dobrze że juz Ci lepiej.
Anieczko a to chłopaki mogli Ci od razu dach cały zrobić z tej smoły hihihi
ViKamcia jak tam po wizycie??
I mam dziure co jeszcze miałam pisać...
Siora przylatuje jutro no i mam Offf w końcu, musze posprzatać pogotować , wczoraj mega zakupy zrobiłam. Chce jeszcze upiec carrot cake bo dziś jadłam w pracy i było pyszne:)
A w piatek mamy całodzienną wycieczke zaplanowaną wiec busy będzie:)) Oli sie już doczekać nie moze:)
zmykam

Andziulina pada deszcz?? w Galway?? kurcze a ja właśnie spiekłam ramiona :szok::-D
no to już niedługo ojczyzna,happy?

Kamcia tak dużo roboty w hotelu? gdzie na wycieczkę się wybieracie?

wróciłam z placu zabaw,ludzie jak słońce grzeje.Chłopaki z placu od razu na ogród,Ci to mają siły :dry:

AsieńkoM czyli ulewanie Zuzinki nie wpływa na jej zdrówko.Super ;-)

Andzulina-a może zamiast w czerwcu wybierzesz się na poczateczku lipca do nas?
Kamcia-ja nikogo nie mogłam namówić na przyjazd:(((Muszę czekać 18dni na siostrę-dam radę
Marta-a te szkudniki co?Mieli wyciągnąć Twoje na dwór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AsieńkoM-super,że Zuzia rośnie-a skoro można podawać inszości to pewnie apetycik dopisuje?
Anineczko-a ja się w cieniu chowam...Twoi chłopcy zawsze przepełnieni energią!Fajnie:)

Lubiczanko doczekasz się siostry,już niedługo.:-)
Coś mi M wspominał,że mamy się szykowac na 14 maja? dobrze usłyszałam :zawstydzona/y:

Noo moje tą energię ciągną z mleka i ciastek,co sekundę mam ich w domu po kolejną porcję.A Matt już sobie zjarał twarz :szok: to znaczy czekoladka się rzuciła bo on na szczęście nigdy purpurowy czy też czerwony nie jest,po mamusi :cool2::-D

lubiczanka nie pytaj bo łeb mi juz rozsadza:-( ja wykończona dzisiaj a tu masakra:/:/ sie kłócą,krzyczą,ale damy rade,słuchawki na uszy i relaks....dodam ze Dagmara z Oliwką dają czadu:baffled:

Hej
Lubiczanko doczekasz sie:) Widzisz mnie tak jakby Ryan zmusił bo miała tu być 8 , odwołali loty wiec kupiliśmy na święta:))
Anieczko u nas pada, ogólnie tak cały dzień chmurki, ale ciepło jest:)
W hotelu zrobiło sie busy owszem, ale jest mało stafu i wykonujemy podwójną robote dopóki nowego stafu nie zatrudnią:/
A wycieczka to bedzie od samego rana bo to długa trasa:
-Cong, Ashford Castle
-Westport
-Achill Island
-Clifden Sky road
-Conemara
Ale naszykuje prowiant i bedzie fajnie, byle by pogoda dopisała:)
A ja właśnie robie carrot cake hihi jak wyjdzie dobre to wkleje przepis:)

reklama
Więc jestem po wizycie..
byłam na badaniu moczu i wyszło ok..
powiedziałam ze od kilku dni nie czuję za bardzo ruchów.. i mnie wypytała jak częscto czuję..
jak powiedziałam to od razu wysłali mnie na KTG i nawet nie badali dalej...
unhappy.gif

pojechałam więc do szpitala na KTG i lezałam ok 45 min w między czasie mi się robiło słabo i bolały mnie plecy i nie mogłam oddychać.. prawie zemdlałam
baffled5wh.gif

później sprawdziła mi rozwarcie.. bolało strasznie...
no i nic nie powiedziała tylko że idzie się skonsultować z drugim lekarzem..
po konsultacji powiedziała że zrobi mi USG i jesli będzie coś nie tak zostaję w szpitalu do porodu juz!!
zrobiła usg , no i mała się rusza ale delikatnie tylko ze tak powiem przesuwa..
ale nie kopie
unhappy.gif
usg mi robiła moze z 10 min i sprawdzała stan wód , wody są w normie..
serduszko bije ok ale te ruchy są zbyt słabe... bo na cały ten czas lekko poruszała nózkami i rączką....
unhappy.gif

jutro mam zadzwonić do szpitala esli nadal będę czuć ruchy tak jak czuję czyli prawie wcale to mam jechać na kolejne USG i wtedy sprawdzą mnie jeszcze raz..
jak coś będzie nie tak .. zostaje w szpitalu do porodu
unhappy.gif

Do góry