reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

kasiuleczko fajnie że wam się w UK podobało:tak:

ewelcia w naszym przypadku .. to same dziury D robi :-D choć on do dziś mówi mi ze "zobaczysz będzie chłopak":-D:-D:-D
biedaczek:-p

didi to masz dzisiaj busy jak się patrzy hehe
pwnie masz oczy dookoła głowy...

ale dzisiaj mi słabo!!
za godzinę mam wizytę a czuję jakbym miała zemdleć...!!
normalnie masakra... :baffled:
jem żeby mi się lepiej zrobiło i nic.....
mam nadzieję żesamo minie..
dziś już uszykowałam torbę do spakowania zobaczymy co i jak po wizycie .. mam nadzieję że nic jeszcze na poród nie wskazuje:-p

reklama
Bry:-)
Uff....jak mi gorąco:sorry2:Się spociłam w nocy jak szczur i zaznaczam,że nic z mężem nie robiłam prócz spania:-D
Muszę dzis w końcu porządek w szafach zrobić bo zimowe rzeczy mi wylatują z nich a letnich brakuje:sorry2:A wiecie jak mi się strasznie chce?!:nerd::-D
No,ale lepiej teraz niż jak dzieć się pojawi bo pewno wcale już wtedy nie będę miała czasu i siły:baffled:
A dziś się dowiedziałam,że koleżanka,z którą się kulałam do szkoły a była w miesiąc starszej ciąży-urodziła syneczka i się poryczałam:zawstydzona/y:No to ona od 3 maja już z wóziem będzie do szkoły popędzać a ja jeszcze z brzuszkiem:tak:Ale niech młody siedzi jeszcze troszkę:tak:
Ewelcia Ty się nie nabijaj bo wiesz,że ja takie wyzwania lubię:-pA najważniejsze,że Lubiczance troszkę pomogłam;-)
Wszystkim Agnieszkom i Szymonom,tudzież Cześkom
Wszystkiego naj,naj!
Margaritta dzięki za rano;-)I jeszcze raz gratuluję zdanego egzaminu:tak:

Witam

A mi coś kurcze zimno :baffled: może dlatego,że mam ciemną kuchnię i drzwi na patio otwarte :dry:

Margarett gratuluję zaliczenia egzaminu kujonie :-p:-D

Didi powodzenia z dzieciaczkami :-)

Ewelcia no właśnie dla niektórych ciężej siusiaka zrobic jak widzę,pocieszające u nas to,że klan Z. nie zaginie :-D:-D a do roboty to ja nie wiem już czy chcę się brac,lenistwo jakieś czy cóś? Fajnie by było gdyby los za mnie zdecydował tym razem :blink::-D

ViKamcia udanej wizytki.Mi bez ciąży coś słabo dzisiaj :confused::dry:

Andziulina to za tydzień juz tak bye bye? Forever? buuuu.

Kasiuleczko mam nadzieję,że wybyczyliście się w tym UK?

Pauletta oby antybiotyk pomógł.A jak dzieci się czują?Wiktor też ma przerwę świąteczną?

Mi się chyba coś zbliża bo od 3 dni dzieciaki tak mi grają na nerwach,że szok :dry:
wczoraj weszli sobie do komórki jak ja sprzątałam living room i sobie otworzyli puszkę ze smołą :nerd: Matt nawet na czole miał :angry: a Antek zamiast mnie zaalarmowac to sobie kija w smole moczył :blink: no ostatnio mają takie pomysły,że szok :angry:

Anineczko Wiktorek też ma przerwę świąteczną ale dopiero od jutra :tak: tzn jutro idzie ostatni dzień :-) no i znowu tydzień w domu:dry: a dopiero co go z domu wypuściłam po chorobie:sorry2: ale może P weźmie urlop na tą przerwę świąteczną ;-)

Witam sie i ja:-)

Dopiero teraz bo rano pojechalismy na zakupy i dwa razy z corcia bylam na spacerku tak pieknie jest ze szkoda siedziec w domciu,teraz trzeba sie wziasc za obiadek i troszke w domciu ogarnac.

Vikamcia to czekam na relacje:tak:

Pauletta oby antybiotyk pomogl

Hejjjooooo!!!
dIDI ty to mamcia na caly etat!!!
Tyle dizeci ogarnac!!!
Anineczko nie tylko ty masz nerwy,ale ja tez wlasnie jakos od 3 dni a dzis @ sie pojawila...ale znajcv moja @ to bedzie sie rozkrecac 3 dni :baffled:
szym tez moj ma pomysly niezle...ja juz czasami wymiekam:baffled::no:
Pauletta zdrowka zycze!!!
Margaritta wielki calus za zdanie egzaminu!!gratuluje!
Tichonku ja sie nie nabijam...ja tylko zazartowalam...doceniam to ze mamy tutaj taka kobitke,ktora umie sie "odnalesc" na forum!
Vikamcia daj znac po wizycie:)
mam nadzieje ze lepiej sie czujesz.
Kasiuleczka czekamy na foty!

Bigos mi sie pyrka...szym spi juz jakis czas...
jak wstanie to lecimy na jakisc spacer!!

Margaritta-o ja głupia du.a zapomniałam Ci pogratulować-congratulation!!!!!!!!!!!!!!!Moja dziewczynka;)
Anineczko-pewnie chłopcy podpatrzyli jakieś niedociągnięcia w pracy Tatusia i chcieli naprawić;)))
Ewelcia-no fakt-kto jak kto,ale Tichonka zapytaj to wszystko odnajdzie:)))
No my po zakupkach-kolejna stówa poszła w niepamięć:/Kapucha na bigos też sobie pyrka,obiad w piekarniku się robi...fajny dzień:|)

Hey
Próbuje was czytac, aby byc na bieżąco, ale na pisanie to juz nie zawsze czas znajde
Ogarniam troche chate, dzis firany poprałam i okna umyłam, ale tylko w kuchni

Dziewczyny z Galway mam komunikat :-)
W okolicach 18 maja bede jechac odbierac paszport od Emci, to moze chciałaby ktoras dołaczyc i zakupy w Ikea zaliczyc...? :-)

Moj Sz, ma juz od jutra wolne przez 6 dni :happy2:
oki lece dalej, pa

reklama
Hey

Dziewczyny z Galway mam komunikat :-)
W okolicach 18 maja bede jechac odbierac paszport od Emci, to moze chciałaby ktoras dołaczyc i zakupy w Ikea zaliczyc...? :-)

Moj Sz, ma juz od jutra wolne przez 6 dni :happy2:
oki lece dalej, pa
Ja co prawda nie z Galway,ale zbiegiem okoliczności 18go będę w Dublinie-więc jeśli dobrze się ugadamy to jest mozliwość zobaczenia się choć w stolicy:tak:
Zazdroszczę męża w domku:blink:

Do góry