reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

i jak Cie nie lovac no :cool2:
zamieniłabys sie na śpiące dziecie?? aj dont tink soł- Ty masz free juz o 20-stej? a ja o 20-stej to mogę śmiało na zakupy do Tesco jechać :dry::-D

dzieki za zwolnienie mnie z BB :dry::-D:-D

reklama
ViKamcia wszystko bedzie dobrze;-), moja Zuzia pod koniec tez malo sie ruszala, a jak juz lezalam w szpitalu i bylam na KTG to przez 40 minut tylko raz sie ruszyla, a czasem i wcale przy kolejnych badaniach:sorry2:. Uszy do gory i bedzie dobrze. Mysl o tym, ze juz niedlugo bedziesz tulic w ramionach swoje dzieciatko:-).
Moniadan gratulacje dla Eryka

hejka
Margaritta i ja bym sie zamienila na dziecko spiace w ciagu dnia bo czasami normalnie wysiadam przy niej a od dwóch tyg to juz wogole rozrabia dzis juz jej powiedzialam ze jak bedzie tak meczyc krolika to on spakuje swoje trociny i jedzenie i sie wyniesie z domu do innej grzecznej dziewczynki a ona na to ze juz nie bedzie maltretowac króliczka:-D
anineczko oj wybyczylysmy sie na wyjexdzie,szkoda ze te 4 dni tak szybko zlecialy.
Kamcia link do wesolego miasteczka https://paultonspark.co.uk/
A to moja Olivka w swoim raju

pencil.png

Załączniki

• wesole miasteczko 2.jpg
    wesole miasteczko 2.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 53
  • wesole miasteczko3.jpg
    wesole miasteczko3.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 58
  • wesole miasteczko.jpg
    wesole miasteczko.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
i jak Cie nie lovac no :cool2:
zamieniłabys sie na śpiące dziecie?? aj dont tink soł- Ty masz free juz o 20-stej? a ja o 20-stej to mogę śmiało na zakupy do Tesco jechać :dry::-D

dzieki za zwolnienie mnie z BB :dry::-D:-D

no i może tutaj masz rację,moje idą spac już o 20:00 ale za to wstają o nieprzytomnej porze,bo Twoje jedno śpi a drugie zajmie się sobą a nie będzie brzęczec nad uchem matki "Bo mi się nudzi".......zresztą nie ma się co licytowac,bo ty masz Miśkę przekochaną,która już w 3/4 wychowałaś,mnie to czeka podwójnie.Ale nie ma co,masz zdolne dziecia,i to duże i to małe,nie ma co gdybac.
I tak,zwalniam Cię,I love you toooooooo!
I nie mogę się doczekac ,aż to okaże :cool2::-D
bije mi,wiem i dobrze mi z tym :-D
i już uciekam coby się znowu nie rozczulac na forum jakie wspaniałe koleżanki tu mam:-p;-):-D

Ostatnia edycja:
kasiuleczko25 robimy zamianke na pare dni ?? :-p:-D a zdjatka przefajne:tak: fajnie sie Wam tam byczyło

anineczko bije i mi- zatem oddale sie i ja od kompa juz:dry: ostatnio widząc Cie chciałam Ci własnie ową miłość okazać jednak zbastowalam :zawstydzona/y::-D:-D:-D uhhhh:rolleyes2:
Dzieki wielkie za słowa tak piękne o moich laseczkach. Ale widzisz Ty wychowasz swoich za jednym zamachem a jak sie rozdrabiam na lata :-D
ale fakt- duzo juz mam za sobą;-)

paaaaa

Ciao!

melduje sie:) Aaron juz w domu ale malo sprawny. Kustyka o kulach,boli go....albo lezy na gorze albo na dole i tak wyglada jego dzien. Moja sis juz tez jest. Co za szczescie!! Bardzo mi pomaga szczegolnie przy Alexie. Bawi sie z nim,a on ja uwielbia. Przydaje sie tez teraz bardzo bo moja siostra jest fizjoterapeuta i rehabilituje noge Aarona. A i ja korzystam. Sis wlasnie zrobila mi taki wspanialy masaz na moje zbolale plecy...ze uhhh!! Tak mi dobrze!
No to lece.

Misia ..Ty masz dobrze jak mi marzy sie taki masazyk... zdrowka dla meza ..

ja mowie juz dobranoc.. sernik upiecony..torcik zrobiony... galaretki niebieskie stygna...wiec kawal roboty odwalilam..hihih... jutro male zakupki i sprzatanko ..a poznie moja Niunia dmucha swieczke..hihi:)

kolorowych snow laseczki

witam

didi wszystkiego najlepszego dla Ewuni:tak:

Szymek pokazał co potrafi w nocy a o 4 juz wogóle nie chciał spac:angry::angry:więc jestem bardziej zmęczona niż wczoraj:baffled:bez kij nie podchodz:no:

milego dnia

Dzień dobry:)))
I znów będzie ładnie
Margaritta-pokusiłaś plażą-może się dziś wybiorę z moją mafią...,Pomyślimy;)
Didi-Dla Eweuni dni słodkich jak cukierki,kolorowych jak baloniki i radosnych jak ona sama!!!
Misia,Kamcia-fajnie Wam z siostrami-korzystać ile się da-nie tylko z masaży i opieki,ale z towarzystwa:)))
Margaritta,Anineczko-bez wazeliny normalnie;)))))Mogę się przyłączyć do klubu wzajemnej adoracji;)))))
Anineczko-słuch Cię nie myli-więc bez wykrętów!!!
Vikamcia-mnie gmeranie się z jednym kojarzy-jak zajrzeli tak po kilku godzinach Daniel był na swiecie:)
Marta-uuuu-wesoło...Powodzenia w pracy
Kasiuleczka-no widać,że się wybawiliście za wszystkie czasy
Aaniu-torba spakowana?
Tichonek-a co Cię wcięło?Gdzie z nowymi suwaczkami się skrywasz???
No idę się ubrać...Miłego dnia

reklama
lubiczanko to u mnie nic nie ruszyło po gmeraniu..
i mała ndal spokojna..
wczoraj wieczorkiem troszkę buszowała ale dziaiaj o rana cisza i spokój .. już nie spię 3 godziny... będe dzwonić za godzinę tak jak mi kazali do szpitala i znów jadę na usg....
zobaczymy czy zsostane czy będe jechać do domu...
chciałabym zeostać żeby być pod opieką lekarzy
ale z 2 strony chcę też być w domu z malutką.. i czekać spokojnie do porodu.. ehhhh

Do góry