reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi-nie no ja wiem,że może jeszcze"wystrzelić",ale niestety w tutejszym szpitalu nie będą mi więcej robić usg,więc tak czy siak już się o tym nie dowiem:/Ale co mi tam-byle początek lipca był dla mnie free;)))a co u Ciebie?dziś znowu domowe przedszkole?

reklama
witam;)
Pauletta - zdrówka:) coś was te choroby polubiły?
Lubiczanka - gratuluję córy:) oby już tak zostało. a co do meldowania, to Agusiek kobieta pracująca, Kasiuleczka - pewnie siedzi już w UK ze swoją rodzinką - a reszta nie wiem...
a ja? zaczynam myśleć o pakowaniu... bo tydzień tylko został;/ yhhhh....

Może Ci się przyda taka praktyka?;)))))))))))

cos sugerujesz..:dry: o nie nie..moj P chcialby 3 ale ja jak narazie dzialalnosc zawiesilam..hihih....jak narazie mam do prytulania i alowania maluskich raczek Kacperka Martuśki..hihi i czekam z cierpliwoscia na Kamcie az ona bedzie miala maluszka hihi ..wiec malych raczek i noskow do caluskow mi niezabraknie hihih..no i zawsze moge udac sie w podroz jakby zabraklo w Galway do Ciebie

helloł lejdis

takie piękne dni to ja rozumiem:cool2:

lubiczanko gratki za 80% córci ;-)

pauletta tylko tydzien :sorry2: to szmat czasu ;-):-D nie mysl o tym juz dziś

anineczko kwiatek dla chłopców jest.. hmmm- boje się go :dry::-D:-D

Tichonku normlanie szok z tym czasem- rodzisz zaraz :szok: a a propos mojego egzaminu - to zdałam ofqrs:cool2: ale to to pikuś był- nastepna czesc po świetach:sorry2:

A Wolfi dalej nie ma :-p

Miśka w domu do 3-ego maja :nerd: dobrze ze ciepło póki co ;-)
Niki w przedszkolu -tam nie mają takich przerw, ba , nawet wakacji nie mają :tak: jak dla mnie bomba:cool2::-D

Udanego dnia

ot skleroza. Wszystkim Agnieszkom, które nie obchodziły swych imienin 21 stycznia i delektują się tym dniem dziś- najgorętsze zyczenia :tak:

Ostatnia edycja:
helloł lejdis
pauletta tylko tydzien :sorry2: to szmat czasu ;-):-D nie mysl o tym juz dziś

yyyy to chyba do Andzuliny miało być hmmm??:sorry2::-p

Hejoo:-) ja dziś o wiela lepiej :tak: wczoraj wykopałam w szafce antybiotyk, że ja wcześniej sobie o nim nie przypomniałam <głupek>:dry: później cosik skrobnę lecę położyć młodą wstawić gulasz i jakiś prysznic se fundnąć czy cuś :-D si juuuu:-)
Zobacz załącznik 347663

hejka
Lubiczanko to melduje sie:-) i gratuluje córeczki
Andziulino wrocilam wczoraj:-) spedzilysmy w Uk 4 dni, fajno bylo noo i Oliva cala hepii bo zabralismy ja na wesole miasteczko ze Swinká Pepá-caly dzien sie krecilismy na karuzelach.Musze foty pozmniejszac i babciom powysylac.A od wczoraj mam neta bo tydzien temu we wtorek mi padl i nie mialam kontaktu ze swiatem. Ojej juz tylko tydzien zostal a kawuche jakoms wypijemy? Tylko musze chate ogarnac bo normalnie wstyd.:zawstydzona/y:

reklama
No proszę -powywoływać to się nam"zguby "odnajdą-miło Was widzieć drogie Panie:)
Margaritta-80%lepsze niż 50;)))U nas też wolne do 3go maja-zonk normalnie...teraz starszyzna poszła molestować Martę;)ale pewnie pobawimy się w jakieś ozdoby świąteczne czu cuś:)
Andzulina-to zaraz po Świetach brykacie???
Pauletta-cieszę się,że coś wynalazłaś i już polepszenie na horyzoncie:)
Didi-a zapraszam-jakiś czas rąsiek,nosków tudzież innych dziubasów u mnie nie zabraknie;)Ale wiesz-ja też na 3ce miałam poprzestać-niezbadane sa wyroki...;)))
Kasiuleczko-dobrze,że wypad udany:)

Do góry