reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko - no ja bardzo chętnie bym podjechała, ale A będzie pracował i nie mam z kim Igora zostawić;/ a znowu brać go ze sobą to nie za bardzo... akurat będzie tydzień od tych "sławnych" urodzin, więc jak ma już go złapać, to liczę, że to będzie właśnie teraz;) i do wyjazdu śladu po ospie nie będzie;P sama rozumiesz:) a narażać innych nie chcę;)

Lubiczanko - no ja bardzo chętnie bym podjechała, ale A będzie pracował i nie mam z kim Igora zostawić;/ a znowu brać go ze sobą to nie za bardzo... akurat będzie tydzień od tych "sławnych" urodzin, więc jak ma już go złapać, to liczę, że to będzie właśnie teraz;) i do wyjazdu śladu po ospie nie będzie;P sama rozumiesz:) a narażać innych nie chcę;)
Pewnie,że rozumiem-co nie znaczy,że nie jest mi przykro-co za ośpisko:wściekła/y:

Wpadlam tylko zyczyc naszej kochanej FROQ 100 lat!!!!!!!!!! I asienkaM Tobie rowniez!!!!!!!Samych pogodnych dni oraz duzo duzo zdrowka i zadowolenia z zycia!!!!

Wpadam i wypadam, ale nie mam czasu Was nadrobic, nie wiem sama w co wsadzic dzis rece, w dodatku same zmartwienia ostatnio.

andzulina tez swoja corcie bede strzegla przed innymi od konca tygodnia, ale zakupy i tak jestem zmuszona z Nia robic, nie mam z kim jej zostawic.

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczęta:-p:-D

Przyznaje sie ze podczytuje was od czasu do czasu ale jakos czasu brakuje na pisanie:zawstydzona/y:Ale skoro jeszcze pamietacie o mnie i tak piekne zyczonka mi składacie to bylabym beee gdybym Wam wszystkim serdecznie nie podziekowala wiec
KOCHANE DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PAMIEC I ZYCZENIA

AsienskoM tobie rowniez skladam moc serdecznych zyczen urodzinowych
Tichonek dla mezowskiego rowniez najserdeczniejsze zyczonka urodzinowe. Ten tort biustami jest the best:laugh2:

hejka
ehhh ide do kuchni bo patrzec nie moge jak moje dziewcze salon demoluje, wyciaga wszystkie poduchy wieze sobie buduje przewraca ja a poxniej sobie skacze po nich.
Kasiuleczko skad ja to znam.:tak::blink::eek: Trzeba poprostu udawac ze nic nie widzimy. MOj W to jak małpka skacze po meblach a nie raz myslalam ze juz mi sie polamał ehhh...

Lubiczanko ty to jak ten stus pędziwiatr:tak::happy:. Ja podobnie jak Andzulina chetna na spotkanie ale mam ten sam dylemat, nie chce narazac innych niepotrzebnie, wiec jesli sie tylko okaze ze mam z kim mlodego zostawic to sie dolacze z przyjemnoscia na kawke w BB badz MB:-)

Teraz mykam bo zamiast torta robie ciasto tiramisu i uprzedzam ze nasacze je likierkiem kawowym;-):-D. Ktos chetny to zapraszam:laugh2:

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych solenizantow

page74_2.jpg

Do góry