Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Margaritta Ci powiem,że z tortem to trafiłaśSzczególnie z wielkością biustu tych panienek
Dziękuję wszystkim za zyczenia dla mojego P,przekażę
Dziękuję wszystkim za zyczenia dla mojego P,przekażę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie,że rozumiem-co nie znaczy,że nie jest mi przykro-co za ośpiskoLubiczanko - no ja bardzo chętnie bym podjechała, ale A będzie pracował i nie mam z kim Igora zostawić;/ a znowu brać go ze sobą to nie za bardzo... akurat będzie tydzień od tych "sławnych" urodzin, więc jak ma już go złapać, to liczę, że to będzie właśnie teraz i do wyjazdu śladu po ospie nie będzie;P sama rozumiesz a narażać innych nie chcę
Pewnie,że rozumiem-co nie znaczy,że nie jest mi przykro-co za ośpisko
Kasiuleczko skad ja to znam. Trzeba poprostu udawac ze nic nie widzimy. MOj W to jak małpka skacze po meblach a nie raz myslalam ze juz mi sie polamał ehhh...hejka
ehhh ide do kuchni bo patrzec nie moge jak moje dziewcze salon demoluje, wyciaga wszystkie poduchy wieze sobie buduje przewraca ja a poxniej sobie skacze po nich.