reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantow!!!!!!!!
ja w pracy sie nudze;/
Frog ale kusisz tym ciastem;)
zycze Wam zeby was ospa nie dorwala, jesli tego nie chcecie. A jesli ktos chce to zapraszam na pyszna kawe z gratis ospa hiihiii
Olivier mial dzis ciezka noc, plakal ,drapal sie no i sie nie wyspalismy;( niech to sie juz skonczy. dalam mu syrop Neoclarityn, ale moze ma ktos Zyrtek bo podobno pomaga?

reklama
frog , asienkaM wszystkoego najlepszego..
tichonku dla męża również:tak:

lubiczanko... oj ja wiem że nie warto.. ale czasem to tak samo z siebie idzie jak ktoś wię wpierdziela w Twoje życie... do tego wypytuje innych zeby się czegokolwiek dowiedzieć , albo podgadyje tak żeby ktoś coś powiedział przypadkiem..
a dobrze wie że sobie nie zyczysz żeby cokolwoek ta osoba wiedziała:wściekła/y:

normalnie jak jakiś wrzód na tyłku :baffled:

kamcia ja mam zyrtec... pół buteleczki ... ale to miałabym Ci wysłać pocztą?? czy jak ;-)

Kamcia na kawke chetnie jak tylko ten wirus odpusci;-) a Zyrtec kupisz tu normalnie w aptece:tak:Zdrowka dla Oliego to sie chlopak nameczy.

Ciao!
Witam i ja po przerwie.

Frogus i AsienkoM- najlepsze dla was zyczonkaaaaaa!!!!! [/COLOR]Ach Frogussss-nie moge sie doczekac....zaslinilam monitor!

Moj Tatus tez ma dzis urodzinki i moja chrzestna:) Duzo tych urodzinowych osob!!!
No a ja dzis mialam postrzyzyny i wrocila moja fryzura na leb:) Od razu lepiej. Gorzej bylo z Alexem. Jak zobaczyl,ze frzyjerka wyciaga maszyny swoje wpadl w histerie. Nie moglam go uspokoic. Plakal tak strasznie,ze przez chwile juz myslalam,ze cos mu sie stalo! Skonczylo sie na tym,ze musialam go trzymac na kolanach,a ona mnie scinala! Masakra jakas!!! Co za dziecko...
Ide zjesc obiad. Ciao.

Witam

Słyszałam,że dziś wybieram się do Carlow :rofl2: Ewelcia wiesz coś o tym?:confused:
twoj M juz wczoraj dzwonil do mojego ze zaraz bedzie i do dzis go nie ma:-D:-D
a dzis rano znwo dzwonil i mowil ze dzis juz raczej przyjedzie i ze Ciebie z dziecmi zwerbuje...
No to ja czekam na was z mega balaganem w chacie...mialam ju dzis gosci...milych gosci :-p:rofl2:

teraz dopiero Nille uspilam a M szymka i lece ogarnac tak troszke:-D:blink:

Edit.
dzis sprzedalam fotelik do samochodu( Britax first class) i teraz musze kupic nowy..ale chyba dopiero jutro..
Mozecie jakies polecic?
nie zbyt drogie a dobre?
i juz te do 36kg

Ostatnia edycja:
Frog-ulala smaka mi narobiłaś:)))I mam nadzieję,że uda Ci się coś na sobotę wykombinować coby z domku choć na godzinkę myknąć;)
Monidan-Ty fotką też:)
Misia-dla Twych osobistych jubilatów wszystkiego dobrego:)Co się dziwisz Alowi,że nie chcial znów swych włosków tracić;))))
Ewelcia-miłego popołudnia w dobrym towarzystwie:)
VikamciaG-to ten ktoś najwyrazniej jakąś opsesję ma na Waszym punkcie:/
A u nas dla odmiany-do dobrego nastroju dobra pogoda-słonko jest,spacer był,zaraz do biblioteki mykam z Maluchami...a potem-znów jakies drożdżówy muszę upichcić-mam ochotę:D

Dobra ,jestesm,chate z lekka ogarnelam,czekam az dzieci wstana to odkurze:)
Tichonku dla Twojego P wszystkiego najlepszego:)
Frog,AsienkoM...100lat i spelnienia marzen:)

pieklam wczoraj ta drozdzowke bez wyrabiania z jagodami i mi zakalec wyszedl:(..
w smaku jest ok tylko szkoda ze troszke twarda wyszla ..
Lubiczanko i tu pytanie do ciebie za 100pkt:) robilas ja na drozdzach sypkich czy tylko na tych w kostce?
M mi kupil wczoraj te sypkie i mysle ze to bylo przyczyna:(
nie podam sie i za jakis czas zrobie drugie podejscie,tym razem ze nswiezymi drozdzami

hello:-)
Frog,AsienkoM-wszystkiego najlepszego:-)
Tichonku-takze dla Twego meza zyczonka;-)
A ja wlasnie popijam kawke z irish cream ;-),ciasto marchewkowe Larci sie piecze,obiadek zrobiony,dzieci jak nigdy caly dzien sie ladnie razem bawia(tfu,tfu zeby nie zapeszyc bo jeszcze dzien sie nie skonczyl)wiec mam luzik :-):-), lece czytac ksiazke ;-)
milego dnia :-)

reklama
Hejo
Ja już po pracy nasmażyłam naleśników a że dżemu nie mam to z nutella mniam.
Chyba jeszcze zrobie gofry:)))
Lubiczanko "opsesje"??:))))
Ale wieje na dworze:??
Marcysia mniam kawka:))))

Do góry