reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Mi już po drinku lepiej:))
Niestety nie obejrzałam swoich serialów bo L z kolega oglądaja, ale nagrałam więc jutro obejrze:)
Tu taka cisza:) Ja za chwile też spać jutro do pracy:/

reklama
ja tylko ię przywitaćź.. jestem w takim nastroju że szkoda gadac....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ile jeden człowiek potrafi krwi napsuć to głowa mała...
normalnie jestem w szoku..
a moz i nie w szoku .. bo spodziewać się można po takiej osobie wsyztskiego..
ale jetsme taka wkur\*#$&&$#* że aż sie wszystkiego odechciewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzień dobry:)
Anineczko-but i blaszka-insza inszość;)A M nic nie powioem o możliwości wykorzystania Broni przez Ciebie;)))))
VikamciaG-nie stresuj się-wiem,że łatwo sie pisze,ale jak się zapewne niejednokrotnie przekonałaś nie warto przez niektórych się denerwować:)
Aaniu-ja chętnie podłogi Ci pomyję-mam wprawę...często jak już skończę sama się dziwię,że"to już";))))
Dzis mega zalatany dzień-szkoła,poczta,council,social,tax....ale mi się chce-hoho:/
Miłego dnia Kobitki

Bry
Na wstępie moje najlepsze życzenia dla naszych szanownych foremek:-)

Frog,AsienkoM Spełnienia marzeń najskrytszych:tak:
happy-birthday-g.gif

Ja idę na razie bo teściowa się na Skypa dobija no i ciasto dla szanownego muszę upichcić:tak:
6 kwietnia-fajny dzień,fajni ludzie się rodzą;-):-D:-D

witam.
Frog, AsieńkaM - wszystkiego najlepszego dla Was - dużo zdrówka, szczęści i samych słonecznych dni
Tichonku - dla Twojego Mężowskiego również wszystkiego co najlepsze:)))
Vikamcia - wyluzuj:)
Kamcia, Lubiczanka - ja też byłabym chętna na BB albo MB, ale raczej od piątku nie ruszę się już z domu;/ kurde...
lecę kawę parzyć...

Witam

Lubiczanko aaa ta insza inszości,zapomniałaś o czapeczce :-D
Nie nie.Mam dla Dawidka mapę świata do powieszenia w pokoju ;-)

Słyszałam,że dziś wybieram się do Carlow :rofl2: Ewelcia wiesz coś o tym?:confused:

Matt już ma prawie zdrowe oczyska,jednak antybiotyk w kroplach poszedł w użycie :tak:

Frog,AsieńkaM Sto Lat

reklama
O ilu jubilatów dzis
AsieńkoM,Frog-aby każdy dzień był piękny i wyjątkowy,przynosił szczęście i spełniał marzenia:))))
Tichonek-dla Szanownego P też samych kolorowych w zyciu chwil:)))
Anineczko-no fakt-czapeczka ważna sprawa:)Wow-mapa powiadasz-ale mi dziecko rozpuścisz-juz widzę jak się cieszy:)))))Buziak za wczasu:*****
Andzulina-jak to,dlaczego?
Margaritta-aleś piorunem wleciała...:/
No i zaliczyłam tax,council,pocztę,social-ale do tego ostatniego jeszcze raz sie muszę fatygować-grrrrr...oni zawsze chcę cos więcej niz sie ma:(

Do góry