reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ufff.. w koncu uporlam sie z kompem... robilam format i jakos nie chcial mi net chodzic znazy chodzil ale strony sie nie otwieraly ale juz jest cacy... teraz tylko poinstalowac programy i wszystko gra

a ja wlasnie upieklam placek jogurtowy Dukana... jak dobrze spojrzeć to widać jak paruje

Załączniki

• SDC18910.jpg
    SDC18910.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 50
  • SDC18908.jpg
    SDC18908.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 47
oj lubiczanko ma , ma,... i chciałaby wiedziec wszystko .. żeby jej każdy móił i wogóle.. a na dodatek jeszcze łazie i gada dalej że ona wie o mnie wsyztsko... masakra..

didi ja poproszę o przepis na to uper ciasto..
taką mam chęć dzisiaj coś upiec.. a nie wiem co ...
i mi naprobiłaś ochoty:-p

Witam

6 kwietnia-fajny dzień,fajni ludzie się rodzą;-):-D:-D[/COLOR][/FONT]

oj tak w kwietniu rodza sie fajni ludzie :-D

Wszystkiego najlepszego dla Twojego Mezulka :-)

Lubiczanko to jak masz taka wprawe to zapraszam :-)

Anineczko dobrze ze oczko synka lepiej

Frog,Asienka wszystkiego najlepszego STO LAT!!!!

A my dzis od rana busy dzien jakas godzine temu wrocilismy najpierw Dublin zawiezlismy skarge do przychodni i w ciagu 2tyg mamy dostac odpowiedz wiec zobaczymy.Pozniej pojechalismy na Blanch na zakupy czyli to co kobiety lubia najbardziej :-D do szpitala juz moge sie pakowac,wszystko juz mam:-) a oprocz tego kupilam sobie bluzki,getry,malej buty,sukienkusie i oczywiscie dla panienki w brzuszku tez kupilam ubranko :-)
Szukalam butow dla siebie ale lipa totalna :wściekła/y:

.

didi ja poproszę o przepis na to uper ciasto..
taką mam chęć dzisiaj coś upiec.. a nie wiem co ...
i mi naprobiłaś ochoty:-p[/FONT]

3 jajka
2 lyzki slodziku'
1 jogurt naturalny duzy
2 lyzeczki proszku do pieczenia
4 lyki maki kukurydzianej
aromat do smaku
wszysko razem wymieszac i piec w 180st przez 45 min

reklama
Didi nie no zaszalas...ciacho wyglada smacznie:)

Lubiczanko,a to o tuz to...ja tez zawsze swieze daje,ale wczoraj M byl w 3 PL szopach i nie bylo:baffled:

kurde musze baterie naladowac bo mi sie wyczerpaly i nie mam myszki...a bez niej nie lubie

Do góry