reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ufff.. w koncu uporlam sie z kompem... robilam format i jakos nie chcial mi net chodzic znazy chodzil ale strony sie nie otwieraly ale juz jest cacy... teraz tylko poinstalowac programy i wszystko gra

a ja wlasnie upieklam placek jogurtowy Dukana... jak dobrze spojrzeć to widać jak paruje

Załączniki

• SDC18910.jpg
    SDC18910.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 54
  • SDC18908.jpg
    SDC18908.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 51
oj lubiczanko ma , ma,... i chciałaby wiedziec wszystko .. żeby jej każdy móił i wogóle.. a na dodatek jeszcze łazie i gada dalej że ona wie o mnie wsyztsko... masakra..

didi ja poproszę o przepis na to uper ciasto..
taką mam chęć dzisiaj coś upiec.. a nie wiem co ...
i mi naprobiłaś ochoty:-p

Witam

6 kwietnia-fajny dzień,fajni ludzie się rodzą;-):-D:-D[/COLOR][/FONT]

oj tak w kwietniu rodza sie fajni ludzie :-D

Wszystkiego najlepszego dla Twojego Mezulka :-)

Lubiczanko to jak masz taka wprawe to zapraszam :-)

Anineczko dobrze ze oczko synka lepiej

Frog,Asienka wszystkiego najlepszego STO LAT!!!!

A my dzis od rana busy dzien jakas godzine temu wrocilismy najpierw Dublin zawiezlismy skarge do przychodni i w ciagu 2tyg mamy dostac odpowiedz wiec zobaczymy.Pozniej pojechalismy na Blanch na zakupy czyli to co kobiety lubia najbardziej :-D do szpitala juz moge sie pakowac,wszystko juz mam:-) a oprocz tego kupilam sobie bluzki,getry,malej buty,sukienkusie i oczywiscie dla panienki w brzuszku tez kupilam ubranko :-)
Szukalam butow dla siebie ale lipa totalna :wściekła/y:

.

didi ja poproszę o przepis na to uper ciasto..
taką mam chęć dzisiaj coś upiec.. a nie wiem co ...
i mi naprobiłaś ochoty:-p[/FONT]

3 jajka
2 lyzki slodziku'
1 jogurt naturalny duzy
2 lyzeczki proszku do pieczenia
4 lyki maki kukurydzianej
aromat do smaku
wszysko razem wymieszac i piec w 180st przez 45 min

reklama
Didi nie no zaszalas...ciacho wyglada smacznie:)

Lubiczanko,a to o tuz to...ja tez zawsze swieze daje,ale wczoraj M byl w 3 PL szopach i nie bylo:baffled:

kurde musze baterie naladowac bo mi sie wyczerpaly i nie mam myszki...a bez niej nie lubie

Do góry