reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No właśnie bo ja bardzo nie gościnna jestem i ich nie zapraszam do siebie:)) A spotkać sie można na kulkach. Oni maja interes do L dlatego przyjeżdzają hahaha

Syropy do kaw kupiłam w Musgrave mniam(smaki: czekolada, irish cream, orzech i vanilla)

reklama
witam się i miłego dnia życzę!

madbebe
se wzięłam to słowo "poszkodowani"- wybacz:sorry2:

:confused::dry:-nie wybaczę :no::dry::blink::-p

Ja ostatnio straszniscie busy w weekendy.A. coś dorabia przed wyjazdem,wiec auta niet. Poza tym najbliższy weekend fryzjer nareszcie,kolejny kosmetyczka,wiec odpadam póki co...:sorry2:a chętnie bym 'lubiczankow' spotkała..

Witam

Ja w przeciwieństwie do co po niektórych totalnie bez humoru,a w zasadzie to wścieklizna mnie zaraz weźmie.
Tak więc bez kija nie podchodzic :blink:
Miłego dnia :-):evil:

Lubiczanki a kiedy wy do mnie zawitacie,hę?:blink:

Kamcia ja też chcę te syropy:dry:

Tichonku odpowiem zaraz :tak:

AsieńkoR widzę,że się Ania naprawia :-)

więcej nie pamiętam :dry:

Witam

Ja w przeciwieństwie do co po niektórych totalnie bez humoru,a w zasadzie to wścieklizna mnie zaraz weźmie.
Tak więc bez kija nie podchodzic :blink:
Miłego dnia :-):evil:

Lubiczanki a kiedy wy do mnie zawitacie,hę?:blink:

Kamcia ja też chcę te syropy:dry:

Tichonku odpowiem zaraz :tak:

AsieńkoR widzę,że się Ania naprawia :-)

więcej nie pamiętam :dry:

Stęskniłaś sie???My baaardzo,ale póki kija nie nabedę nie przybede;))))
Madbebe-to po fryzjerze,co?????

No właśnie bo ja bardzo nie gościnna jestem i ich nie zapraszam do siebie:)) A spotkać sie można na kulkach. Oni maja interes do L dlatego przyjeżdzają hahaha

Syropy do kaw kupiłam w Musgrave mniam(smaki: czekolada, irish cream, orzech i vanilla)
kurde u nas chyba nie ma tego Musgrave:dry:
a mozesz jakas fotke zarzucic zebym mogla oblukac jak to chociaz wyglada?

ja ostatnio maniaczka kawy:cool2:

lubiczanko-zobaczę jak się A. zorganizuje z robota i dam znać:tak:
anineczko-obyś się rozchmurzyła jednak..A może Ci polać co?;-):-D

Kilka tygodni temu koleżanka mi mówiła o swojej znajomej i jej rodzienie,co ich spotkało a dziś na gazecie.ie pojawił się artykuł na ten temat: Osierociła 2-dniową Alicję | Gazeta.ie Smutna sprawa:-(Co to się dzieje na świecie:no:
Przesiedziałam dziś całe dopołudnia w necie:baffled:Ale na obiad wymyśliłam zapiekankę ziemniaczaną więc wiele czasu na jej wykonanie nie potrzebuję;-)Coraz bardziej leniwa się robię:sorry2:

reklama
Do góry