reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku bardzo Ci wspolczuje, wiem jak to jest nie móc sie pozegnac z bliská osobá( jak ja bylam tutaj babcia mi zmarla i nie moglam pojechac do Pl na pogrzeb) Oj strasznie smutno mi bylo siedzialam i plakalam, moi rodzice w szpitalu powiedzieli jej na ucho ze o niej mysle i já kocham.A gdy pojechalam do Pl poszlam na grób zapalic swieczuszké i sie pomodlic:-(.Ale jak o tym mysle to do tej pory smutno mi sie robi.

Larciu pytalas czy dajemy rade? ano dajemy dajemy musimy, codziennie sie laczymy z M na skepe, szkoda tylko ze pogoda do d...y nasze spacery to zaladwie 15 minut trwajá takie wiatrzysko ze sie poprostu nie da dluzej no i mala mnie ciagnie ze chce isc do domku bo jej wieje.

Ewelcia ha ha no troszke podczytalam watek spotkaniowy, niestety nas nie bedzie:-(

O mamo jak tak ospa sie tu rozwiala:szok::szok::szok:

Aniu83 córcia slodka a jakie ma pultaski:-)

Aj jak brzydko na dworze od kilku dni mnie glowa boli i chodze do tylu, dzis jeszcze sie wkurzylam bo zanosilam moje robótki do takiego tutejszego sklepiku a tam mi babka przekazala ze za nastepne to ona by chciala 50% od sprzedazy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ania83 - ale śliczności masz w brzuszku;)
Kamcia, Martuśka - powodzenia w zmaganiach z ospą
Kasiuleczka - widzisz - babka zobaczyła, że jest popyt na twoje rękodzięła i teraz chce też zarobić;/

reklama
Tichonku bardzo mi przykro, ze to az tak powaznie wyglada, nie wyobrazam sobie co czujesz:( ale moze akurat lekarz pozwoli Ci leciec, to dopiero 34tydzien, ja jeszcze wtedy lecialam z PL.
Aniu83 sliczna corcia:)))

Ja poklocilam sie znowu z mm, znowu zaczal drazliwy temat, ze powinnam wrocic do PL z Patrykiem i isc na studia a on by tu zostal i odlozyl duzo pieniedzy, skonczylibysmy dom i wrocilby do PL. Ja uwazam to za glupote, bo nie chce sie rozstawac, poza tym dobrze mi tu mimo wszystko i wiem, ze gdybysmy wrocili do PL to zaraz bysmy kombinowali zeby gdzies wyjechac...mam dosc, klocimy sie o to ostro juz ktorys raz, bo ja go hamuje, on nie moze przeze mnie wiecej kasy odlozyc i po co ja wybieram sie robic kursy fetac jak to nie ma zadnego sensu... eh mam dola, juz nie wiem jak z nim rozmawiac:(

Do góry