reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-i u mnie wróciły wspomnienia i...trochę wiem co czujesz.Mnie tez nie było na pogrzebie ukochanej babci,która mnie wychowała i była najcudowniejsza babcia pod słońcem! Nosiła mnie na rekach po nocach,gdy płakałam,a mama nie miała cierpliwości..Zawsze mi czytała,uczyła wszystkiego,odpytywała z tabliczki mnożenia i pytań na egzamin komunijny..Długo nie mogłam uwierzyć ze odeszła.W sumie chyba nadal nie wierze :no::-(
Tydzień przed jej śmiercią chorowałam i nie miałam odwagi prosić o więcej wolnego,niesłusznie jak się okazało.
Baaardzo mi z tym było ciężko,do czasu..aż mi się babcia przyśniła,jak byłam w ciąży.W tym śnie płakałam i przepraszałam ja ze mnie nie było na jej pogrzebie,a Ona powiedziała ze nic się nie stało,ze rozumie itd. Powiedziała mi jeszcze ze urodzę piękne,zdrowe dziecko...:happy2: Wiktoria była tak podobna do mojej babci gdy się urodziła...-jak dwie krople wody!
Idę bo i ja ryczę.3maj się Tichonku!

reklama
Heja
U mnie są Didi i Pauletta jest wesoło sesje dzieciom robimy:)
Tylko nikogo już na kawe nie zaprosze!!!!!!! Ponieważ Olivier dostał OSPE!! Naszczęscie mama mi wysłąła puder juz wiec smaruje , obdzwoniłam przedszkola i znajome. Naszczęscie L nie pracuje bo nie wiem co bym zrobiła..Tak jak dziewczyny piszą więdzac że mam kontakt z ospa nie ryzykowałabym chodzić miedzy ludzi(a przynajmniej bym ich uświadomiła). MoniaD w dzień imprezy u Pauliny dzwoniłam do Ciebie i pytałam czy to jest dobry pomysł żeby jechac na urodziny w momencie kiedy miałaś styczność z chorymi dziećmi...

Andzia możesz u mnie nocować jakby mały dostał!!

Rozmawiałam z Martuśką i jej Julia też dostała dziś ospe , Marta jest zła ponieważ leci do PL za kilka dni:/
Czekać tylko aż Albert i reszta dostanie, więc dziewczyny zaopatrzcie sie w pudry itp!!

Anieczko dom szukam , ale średniawka jest:/
A zdjęcia wkleje L nad nimi siedzi:)))
Wpadne póżniej:)

Heja
U mnie są Didi i Pauletta jest wesoło sesje dzieciom robimy:)
Tylko nikogo już na kawe nie zaprosze!!!!!!! Ponieważ Olivier dostał OSPE!! Naszczęscie mama mi wysłąła puder juz wiec smaruje , obdzwoniłam przedszkola i znajome. Naszczęscie L nie pracuje bo nie wiem co bym zrobiła..Tak jak dziewczyny piszą więdzac że mam kontakt z ospa nie ryzykowałabym chodzić miedzy ludzi(a przynajmniej bym ich uświadomiła). MoniaD w dzień imprezy u Pauliny dzwoniłam do Ciebie i pytałam czy to jest dobry pomysł żeby jechac na urodziny w momencie kiedy miałaś styczność z chorymi dziećmi...

Andzia możesz u mnie nocować jakby mały dostał!!

Rozmawiałam z Martuśką i jej Julia też dostała dziś ospe , Marta jest zła ponieważ leci do PL za kilka dni:/
Czekać tylko aż Albert i reszta dostanie, więc dziewczyny zaopatrzcie sie w pudry itp!!

Anieczko dom szukam , ale średniawka jest:/
A zdjęcia wkleje L nad nimi siedzi:)))
Wpadne póżniej:)

Hej właśnie przed chwilkom znalazlam ospe u Kacperka:wściekła/y:.I co teraz jak my polecimy?:-(,a 9 za pasem
tichonku bardzo mi przykro:-(

Tichonku wiem co przezywasz,wspolczuje Ci strasznie

Ja tez bylam kochana coreczka Tatusia bardzo mi brakuje Taty.Moj Tato tez chorowal i sie poddal niestety :-(Nie zdazyl zobaczyc wnuczki choc tak mi i J kibicowal caly czas mowil ze przyjdzie czas i bedziemy mieli dziecko staralismy sie ponad 4 lata takze jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy byl bardzo szczesliwy ale coz jak Naci nie zobaczyl.O smierci dowiedzilismy sie jak bylam w piatym miesiacu ciazy byly to Swieta Wielkanocne wiec dla mnie teraz sie zbliza przykry czas :-(Co roku latam na rocznice ale w tym roku niestety nie polece i smutno mi z tego powodu bardzo.Na pogrzebie bylam choc wszyscy mi mowili ze nie dobrze jak kobieta w ciazy idzie na pogrzeb ale chcialam sie pozegnac z Tata....
Ide bo sie poryczalam .....

Ostatnia edycja:
To w sumie dobrze,że byłam w grudniu w Polsce,jeszcze się widzieliśmy po półtora roku mojej nieobecności.Ale jak się żegnaliśmy to tato płakał jak dziecko,chyba czuł,że...
Teraz mama mówi,że poddał się zupełnie:-(Nie chciał nawet do szpitala jechać we wtorek,ale jakoś go lekarz przekonał.Z tym,że tam tylko pozmieniali mu opatrunki i wypuścili do domu...Leków albo nie chce brać albo zapomina bo mama musi go pilnować.Płacze wciąż nad moim i Radka zdjęciem,brata po nocy woła,on chyba też już czuje...Wczoraj go mama taksówką na działkę zawiozła bo bardzo chciał zobaczyć.Ta działka to było kiedyś jego całe życie...
Powiedziałam mamie,że ja w razie czego nie będę mogła przylecieć,ledwo już się toczę a i lekarz pewnie by mi nie pozwolił:no:Mama na to,że oczywiście,żebym się nie wygłupiała...Ale przykro mi strasznie bo ja zawsze byłam ukochana córcia taty:-(Mamie powiedziałam,żeby mu przekazała,że dzwoniłam,że pytałam jak się czuje,żeby wiedział,że choć na odległosć to ciągle o nim myślę,ale mama mówi,że tato i tak niewiele kontaktuje:-(
Dobra,koniec bo nie będę teraz nastroju na wątku psuła:-(Muszę sie czymś zająć bo mi głowa pęknie od myślenia...

Tichonku bardzo Ci wspolczuje...az sie poryczalam ja tez jestem corcia tatusia... ale pamietaj musisz byc dzielna napewno tego Twoj tata chcialby abys sie usmiechala nie stresowala bedac na ostatnich nogach w ciazy..

Monia D..no to zamiast prezentow urodzinowych rozdalas gratis ospe..

Martuśka oj kurcze,przykro mi..ale do 9 może będzie ok?To znaczy zaschną strupki i będzie można leciec?

A u mnie Matt ma coś czerwone oczyska,ropieją mu i mówi,że go jedno oko boli :baffled::confused:
zapalenie spojówek?Rumianek mogę przykładac? :dry::confused:

reklama
Do góry