reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Oj to się porobiło Ospowo :szok::szok:
Kurcze Matta bym komuś podrzuciła by się zaraził.:sorry2:
Komu,komu bo idę do domu? ;-)
ja szymka tez bym podrzucila komus...
wez Matta i jedz do galway a pozniej przyjedz z nim do mnie:-D:-D:-D

Hej właśnie przed chwilkom znalazlam ospe u Kacperka:wściekła/y:.I co teraz jak my polecimy?:-(,a 9 za pasem
tichonku bardzo mi przykro:-(
oj i sie porobilo:baffled:

czytam od wczoraj tak o tej calej ospie i zaczyna mnie to troche draznic...ja poniekad tez odczulam jakis atak na Moniadan.
jesli nawet zarazila to nie wiedziala ze jest chora:cool2::sorry2:
LArcia i tu sie zgadzam z Anineczka...wystarczy dobra organizacja....szym moj mial refluks gdzie pranie przy tym robilam codziennie,czasami pralam tez recznie,pralke na zewnatrz mialam...szym spal bardzo malo w dzien,caly czas chcial zebym byla z nim...a M do 19 w pracy dzien w dzien....i dalam rade/
Nie mowie ze bylo lekko>>>.....
Chyba przesadzasz:dry::sorry2:
sorki za szczerosc,ale inni w zyciu maja gorzej i daja jakos rade...a Ty tu przezywasz starsznie z ta ospa,jakby to byl jakis wyrok:sorry2:
no i napisalam co wiedzialam....mam chyba jakis kiepski dzien...chyba przez ta pogode
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam:blink:

Kamcia to wesolutko masz,udanego kawkowania:-)

Ospowo sie zrobilo na forum :szok::szok::szok:

Na ciazowym watku sie pochwalilam wiec i sie na glownym pochwale :-D

Nasza corcia :-)Zobacz załącznik 342959Zobacz załącznik 342960Zobacz załącznik 342961Zobacz załącznik 342962
ach corcia jest booooska!!!!!!!!!!!!!1
policzki ma sliczniutkie:)

reklama
Hejo
Ja troche z sił opadam , więc załącze swoje seriale i relaks.
Oli sie w miare dobrze czuje cały w kropkach hihihi, naszczescie L nie idzie do pracy wiec ok. Takie życie prędzej czy póżniej by miał ospe, jeszcze sie mocno nie drapie ale musze mu paznokcie obciąć:)

Ostatnia edycja:
Marcysia, wysłałam ci priv
Z tego wszystkiego zapomniałam życzen złozyc
MartaF, wszystkiego najlepszego dla synka!!!
416.jpg

Tichonek, baardzo mi przykro :-(
Ania, super zdjęcia, bedziesz miec wspaniała pamiątkę ;-)
Ja juz na dzis sie zegnam z forum, powinnam unikac stresu...

mało mam :sorry2::-D:-D

no toz ja o tym mówię ewelcia :cool2:
ech cos dzis z moim zaplonem nie tak chyba:-D:-D:-D;-);-);-)

odwalilam dzis spacer z Szymkiem...bylam na miescie po sticker na kosz..i zrobilam male zakupy w PL sklepie...kupilam sobie mniedzu innym chlebek orkiszowy..:);-)
doszlam do domu i deszcz zaczal padac...ale 2,5h bylo cieplo,az sie zgrzalam

zapiekanki tez bym zjadla....;-);-);-)

to ja jako ze po Ospowa jestem wtrace od siebie z doswiadczenia conieco.... zarazilam sie od kolezanki.. mialam kontakt z nia raz a pozniej dowiedzialam sie ze ma ospe i co po 2 tygodniach niewidzenia sie z nia a mieszkamy w jednym domu mam ospe ide jzu z krostami do niej gdzie ona juz ma strupki i mowie " zarazilas mnie " to uslyszalam przewrazliwiona jestes bo nawet niebylysmy blisko a rozmawialysmy na klatce schodowej ja na pietrze ona nizej .. wrocilam do domu jak jej o tym powiedzialam i po 15 minutach bylam calusienka w krostkach

tak wiec Monia... jak na moje bylas nosicielem wirusa nieswiadomie bo moglas byc chora i nie ale jednak jestes i mowi sie trudno ... to reakcja lancuchowa.. sprzedalas wirusa Olivierowi..a on sprzedal dal mi ( chociaz czekam az wysypie moje a nie maja jeszcze nic) pozniej dostala Julcia i widac u niej szybko sie wylegla albo i juz wczesniej dostala wirusika od Oliego.. teraz to mozna ksiazke napisac kto od kogo ale juz zapozno..

wspolczuje tylko Martusce bo niepoleci wydaje mi sie do Pl i biedny moj kochany Kacperus oby lagodnie przechodzil

najwazniejsze aby wszyscy wypryszczeni lagodnie przeszli i niedrapali sie

reklama
Do góry