reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:-D:-D

Witaj Magdalenko :cool2:
He he wędkowanie mówisz.Możesz sobie podac ręke z moim M.On to kocha.
Ja ciupke mniej,ale jak juz złapie rybe to ciesze się jak wariatka.A w Irlandii wędkarze mają duże pole do popisu :-D

Ja szukam właśnie jakiegoś turystycznego nosidła bo młody coraz bardziej się buntuje w wózku :cool:
Jak w Polsce.Nudno :sorry:
Ale od czwartku zaczynam kurs na prawo jazdy :confused2:

Współczuje ząbkowania.Kup jakiś żel na dziąsełka i gryzak do lodówki włóż.
U nas też ząbkowanie.Akurat jest chwila ciszy,ale to cisza przed burzą :eek:

reklama
magda to dopiero sie zaczyna.... Amanda ma juz 12 zebow i rany...co ja sie wycierpialam. Zawsze daje jej syropek i zabieram na spacer w wozku. Ale to i tak 2 dni przerabane. I to dopiero polowa drogi..

Narazie używamy żelu teetha i jak jest mocno niespokojny to daję nurofen. Dzisiaj znajoma przysłała mi czopki homeopatyczne i mam nadzieje, ze pomogą w razie czego.
Ale to fakt, ząbkowanie musi być da Dzieciaczków baaardzo bolesne. Do tej pory nie wiedziałam co to nieprzespana noc... teraz już wiem...

Witam a dzis nawet ładny dzień więc wybieramy sie do miasta na zakupiki jak dawno tego nie robiłam..:))
Myślimy o kupnie dla Oliwiera junior bed bo do tej pory spał w malym z poreczami ma juz dwa latka i mysle powoli o zmianie a powiedzcie od jakiego wieku wy zmienilyscie swoim maluchom łóżeczka i czy było cięzko nauczyc spac nie wychodzic z łóżka w nocy itp??

jak zrobie zdejcia naszych dekoracjii haloween to załacze anieczka i bedziesz mogła sie pośmiać z mojego i Oliviera zdolności:))

pozdro

Droga Kamciu moja mała skończyła właśnie 2 lata i 4 miesiące i kiedy przyjechaliśmy tutaj to miała 1 i 11 miesięcy postanowiliśmy z mężem że nie będziemy kupowiać jej łóżeczka standardowego tylko łóżko dla dzieci ale w wersji mini z argosa. Sądziliśmy że bez szcebelek mała często będzie do nas w nocy przychodzić ale jak tylko je zobaczyła to w ubraniu sie na nim polozyła i powiedziała ze to jej łożeczko. Kilka pierwszych nocy przespała bez żadnych problemow, mineło juz kilka miesięcy i czasami zdarza sie jej przychodzić do nas ale powiem szczerze poprostu bierze swoja poduszke wchodzi do nas do łózka i od razu zasypia nie rozbudza sie ja nie musze po nia wstawać. Więc jednym słowem warto zmienić .

Pozdrawiam

reklama
:-)My naszej Julci kupilśmy łozeczko w tamtym tygodniu i jestesmy zadowoleni i Julcia tez lubi w nim spać w nocy sie niebydzi i co naj wazniejsze niespada,a tego sie bałam.Country Junior Bed:tak:!
Catalogue Ref No: C08442

moja cora tez ma takie lozeczko juz pomad rok a ma 3 lata...
jest super bo dziecko dotyka nozkami do ziemi jak siedzi i spokojnie do 5 lat moze w nim spac,,,,polecam...

Do góry