reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Oczywiście,że trzeba byc przebranym ;-) Nalepiej wszyscy,łącznie z rodzicami :-D:-D
Puka się i mówi Trick or Treat co oznacza jakiś trik albo poczęstunek.Czyli jak gośc w domu nie ma słodyczy musi zaśpiewac coś lub zrobic jakiś skecz ;-)
Czasem ludzie życzą sobie żeby dziecko coś zaśpiewało.
I zbiera się słodycze :-)

reklama
Witam kobitki :-) Moi sasiedzi juz tydzien temu wystroili okna i drzwi swoich domow hallowinowymi ozdobkami:tak:.Ja domku nie ubieram raczej za to moja corcia z kolezankami chodzi po domach przebrana za wiedzme oczywiscie :-D Poniewaz jest w pierwszej klasie dopiero albo juz:szok: to zawsze ktoras mama idzie z nimi.A dzis w szkole mieli przyspieszony halloween poniewaz od poniedzialku caly tydzien maja wolne :-) Co tam sie dzialo - mowie Wam ile przebierancow- niektorych moja mlodsza Nikola az sie wystaszyla - powaznie.Wstawilabym fotke jak starsza byla przebrana ale oczywiscie nie umiem :zawstydzona/y:
A tak z innej beczki to jak euro poszlo :szok: Teraz jak tu jestem.W wakacje moglo tak stac :tak:

Witam!

Kamcia chciałam iśc do cc, ale okazało sie, ze ma przyjść ogrodnik na 10:30, który nas olał i nie przyszedł, ale byłam zła, ale w przyszły wtorek będę, a odebrałas rysunki farbami??

Co do przedszkola, to na początek chciałam posłac juniora do polskiego, zeby sie w ogóle oswoił z atmosfera przedszkola, a wiem ze w irlandzkim jakby go nikt nie rozumiał, to bardzo by sie denerwował.

Odnośnie Halloween to o której godzinie zaczyna się wyprawa? i ile cukierków dajecie dzieciakom??

anineczka dziekuje bardzo za linka...siedze nad tym juz od rana :zawstydzona/y: co jakis czas jak nie Niki to znow ta starsza i dokonczyc spokojnie nie moge.W kazdym razie staram sie i nawet mnie to bawi :-) zeby tylko cos mi z tych wypocin wyszlo.Suwaczki jak Cie moge ,ale dodanie zdjecia... Chcialam dodac przy tych suwaczkach no i mam wiadomosc,ze moge tylko jedno:-( No nic.Wracam dzialac cos dalej:-) Pogoda taka,ze....:angry:

wyszlo cos :szok: taaadaaammmm:-) To zmniejszanie zdjec mnie jeszcze drazni,ale powoli....powoli...cos sie dzieje juz.

kolejna proba;-) sorry, ze tak "zasmiecam", ale inaczej sie nie da :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Margaritta ale Twoja córcia miała świetne przebranie, a jaki makijaż:szok::-D Nigdy bym nie powiedziała, że ma tylko 7 lat:-p W zasadzie to nie dziwię się, że Nikola się wystraszyła. Sama w tamtym roku otwierając drzwi dzieciakom o mało zawału nie dostałam:-p:-D

Od niedawna mieszkam w Suncroft, niedaleko Newbridge/Kildare, z moim dwudziestomiesięcznym Synkiem. Szukam dla niego jakichś atrakcji typu place zabaw, parki, miejsca, w których spotykają się pociechy w podobnym wieku. Wiecie może gdzie się coś takiego znajduje? Domyślam się, że jest tu dużo Mam z Dublina i Galway i może być ciężko:sorry2: W każdym razie dziękuje za wszelkie informacje:tak:

reklama
Do góry